Horoskopas spaliui: žvaigždės šypsosis šiems 3 ženklams

Spalio mėnuo net keletui Zodiako ženklų atneš puikias permainas ir dovanos naują pradžią, žada astrologė Ramunė. Tai visų pirma Vėžiai, Šauliai ir Ožiaragiai.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-09-30 11:46

AVINAS 03 21–04 19

Gal ir keista, tačiau rudens orai jus veiks tarsi pavasarinės saulės glamonės. Būsite nusiteikę drąsiai, darbingai. Energija trykšte trykš. Šį rudenį jūsų gyvenime laukia nemažai pokyčių. Jų rezultatas džiugins ir įkvėps kitiems, dar didesniems teigiamiems pokyčiams.

Nors veiklos tikrai nestigs, turėsite pakankamai laiko ir savo asmeniniams pomėgiams bei reikmėms. Būsite linkę širdį atverti naujiems stipriems jausmams, tad nenustebkite, jei šį mėnesį suprasite, jog įsimylėjote. Su tuo žmogumi norėsis praleisti kuo daugiau laiko. Jums pakaks tik būti drauge ir ilgai kalbėtis.

Šį mėnesį jūsų laukia nemažai įdomių susitikimų, renginių. Taip pat spalio mėnuo palankus kelionėms, ypač ilgesnėms. Jei šiuo laikotarpiu pradės kamuoti nemiga ir pastebėsite, kad jums sunku susikaupti, vadinasi, reikia rasti dar kitų būtų, kaip išeikvoti savo neblėstančią energiją. Vienas būdų – sportas ar kita fizinė veikla.

JAUTIS 04 20–05 20

Nors paprastai esate linkę daugiau laiko praleisti vieni, šį mėnesį jums norėsis draugijos. Tiesa, ne bet kokios. Norėsite būti apsupti žmonių, iš kurių galite ko nors pasimokyti, tapti geresni. Jei to dar nepadarėte, užsirašykite į kokius nors grupinius kursus, pavyzdžiui, naujos užsienio kalbos ar šokių mokymosi.

Kadangi šiuo laikotarpiu jūsų žavesys tiesiog kerės, jums bus labai lengva užmegzti naujas pažintis ir susirasti naujų draugų. Nenustebkite, jei vienas naujųjų draugų, gimęs po Dvynių ar Ožiaragio ženklu, jums pradės rodyti daugiau nei įprastai dėmesio.

Galbūt net pakvies į romantišką pasimatymą. Vis dėlto išlaikykite šaltą protą. Kažin ar šis flirtas išvirs į rimtus santykius. Mėnesio pabaigoje laukia vienas labai įdomus renginys. Kad ir kaip klostytųsi aplinkybės, būtinai jame dalyvaukite.

DVYNIAI 05 21–06 20

Visą artimiausią mėnesį jūsų mintys skrajos kažkur kitur – tik ne Žemėje. Galvoje suksis nemažai ambicingų planų, idėjų, svajonių. Atrodys, kad tai, kas vyksta realiame gyvenime, dabar jums nelabai rūpi. Be abejo, aplinkiniai tai matys ir nežinos, kaip reaguoti – pykti ar leisti jums svajoti, planuoti, kurti.

Šiuo laikotarpiu jūsų priimti sprendimai, ypač susiję su pinigais, gali būti klaidingi. Nieko keista, kai jūsų mintys visai kitur. Žinodami tai arba atidėkite svarbius sprendimus ateičiai, arba nieko nespręskite nepasitarę su autoritetingais, reikalą išmanančiais žmonėmis.

Spalį laukia didelis šeimos susibūrimas. Su kai kuriais nariais nesimatėte ilgą laiką, tad gali būti šiek tiek keista vėl visiems drauge leisti laiką. Šis mėnuo taip pat palankus ilgai atidėliotai kelionei su antrąja puse. Vis dėlto jei norite, kad viskas pavyktų puikiai, kruopščiai suplanuokite kiekvieną žingsnį.

VĖŽYS 06 21–07 22

Spalio mėnuo į jūsų gyvenimą atneš teigiamų permainų, pirmiausia socialiniame gyvenime. Pasiruoškite, kad šį mėnesį jūsų lauks nemažai renginių, susibūrimų. Tačiau laisvalaikiu pramogaudami nepamirškite, kad para turi tik dvidešimt keturias valandas, – kad gerai jaustumėtės, privalote atrasti laiko ir miegui bei kokybiškam poilsiui.

Šiomis dienomis neišvengsite keleto ne visai malonių situacijų. Laimė, jus gelbės geras humoro jausmas. Būtinai naudokitės šiuo savo ginklu kas kartą, kai esate įstumti į nejaukią padėtį.

Būsite linkę neatsakingai elgtis su pinigais, pernelyg išlaidauti. Pabandykite suvaldyti potraukį pirkti tai, ko iš tiesų jums nereikia. Sulaukę prašymo paskolinti pinigų taip pat atsargiai įvertinkite šį pagalbos šauksmą. Tikėtina, kad savo pinigų nebeatgausite, taip pat sugriausite ir santykius su tuo žmogumi.

LIŪTAS 07 23–08 22

Spalis gana sudėtingas. Įvairūs nesusipratimai, kasdienės problemos tiek darbe, tiek namuose kartais varys į neviltį. Geriausias būdas tai ištverti – humoras. Išmokite pasijuokti iš savęs ir jums kylančių bėdų arba nuo jų atsiriboti.

Nepriimkite visko asmeniškai. Venkite neapgalvotų sprendimų. Tai jums padės ne tik ištverti šį tamsesnį periodą, bet ir pasiekti užsibrėžtus tikslus ir sulaukti trokštamos sėkmės. Tad būkite kantrūs ir ramūs.

Atidžiai planuokite susitikimus su kitais žmonėmis ir apgalvotai rinkite žodžius. Netyčia leptelėtas ne tas žodis gali sukelti audrą stiklinėje.

Atsirinkite, kam galite patikėti savo slaptas mintis. Šis laikas netinkamas kelionėms, ypač jei jos susijusios su verslu, darbo reikalais.

MERGELĖ 08 23–09 22

Spalis jums žada nemažai staigmenų. Kai kurios jų bus be galo malonios, kai kurios privers susiimti ir iš naujo pergalvoti, ko iš tiesų šiame gyvenime siekiate, kur norite judėti toliau. Gali būti, kad dėl šių tikslų jums teks kai ką malonaus paaukoti dabar, bet tai neišvengiama, jeigu nenorite sustoti vienoje vietoje.

Be to, atminkite, kad visos pastangos ir aukos netolimoje ateityje tikrai atsipirks. Tad būkite kantrūs. Jau pirmomis spalio savaitėmis jūsų bendravimas su žmogumi, su kuriuo iki šiol jus siejo vien flirtas, gali virsti rimtais romantiškais santykiais.

Šis įsipareigojimas jums abiem gali būti šiek tiek keistas ir net netikėtas, todėl nesinorės apie naujus santykius skelbti aplinkiniam pasauliui. Bet nieko čia keista, todėl nesijauskite kalti, kad savo meilę kol kas norite pasilaikyti tik sau.

SVARSTYKLĖS 09 23–10 22

Tai mėnuo, kurio metu stipriai pasireikš jūsų kūrybiniai gebėjimai. Būsite be galo drąsūs, todėl kai kurie sprendimai gali būti priimti neapgalvotai ir neįvertinus visų galimų pasekmių. Bet kuriuo atveju baimintis nėra ko. Net jeigu jūsų gyvenimas šiuo laikotarpiu apsivers aukštyn kojomis, jis vis tiek bus labai sėkmingas.

Gailėtis tikrai nebus ko. Visą šį mėnesį jūs tarsi magnetas trauksite ne tik sėkmę, bet ir sėkmės lydimus žmones, jie norės jums asistuoti, padėti, sulaukti jūsų dėmesio.

Tai ypač pasakytina apie priešingos lyties atstovus. Spalio viduryje galite sulaukti ypač romantiškų staigmenų. Jas su didele šypsena veide prisiminsite ilgai.

Mėnesio pabaigoje gali pasitaikyti gera proga papildomai užsidirbti. Taip pat galite sulaukti kvietimo į didelę šventę, kurioje būsite tikra vakaro žvaigždė.

SKORPIONAS 10 23–11 22

Jeigu pastaruoju metu jums atrodė, kad gyvenimas pernelyg monotoniškas, šį mėnesį neturėsite priežasčių skųstis dėl jo nuobodumo. Jūsų laukia tikrai įdomus ir turiningas spalis. Panašu, kad šį mėnesį jums teks aplankyti naujas vietas, susipažinti su naujais įdomiais žmonėmis.

Dar pirmomis mėnesio dienomis laukia kelionė. Tikėtina, kad būtent joje į jūsų širdį pasibels nauji jausmai. Šis žmogus kaitins kraują, suteiks jums galimybę daug ir garsiai juoktis, pasijusti be galo laimingam. Tikėtina, kad šis žmogus – Mergelės ar Dvynių ženklo atstovas.

Grįžę į darbus pasiruoškite, kad neišsisuksite nuo tam tikrų nemalonumų. Greičiausiai jie bus susiję su kolegomis, kurie jau senokai griežia ant jūsų dantį. Norėdami išvengti didelių konfliktų pasistenkite gražiuoju išsiaiškinti, kur slypi pykčio priežastis. Nepamirškite, kad geras pokštas gali išsklaidyti net ir nejaukiausią atmosferą.

ŠAULYS 11 23–12 21

Spalio mėnuo jums reiškia naują pradžią. Šį mėnesį jūsų laukia nauji svarbūs projektai, todėl artimiausiu metu skirkite jiems visą dėmesį. Visi kiti reikalai gali palaukti. Susitelkite į savo užduotis – tokiu būdu galėsite būti tikri, kad jums pasiseks. Viskas pavyks taip, kaip norėsite jūs.

Mėnesio viduryje jūsų užimtumas gali sukelti keletą nesusipratimų su artimiausiais žmonėmis. Jiems bus sunku susitaikyti su tuo, kad šiuo laikotarpiu jiems skiriate mažiau dėmesio. Bet kuriuo atveju stenkitės išlaikyti šaltą protą. Prieš ką nors pasakydami gerai pagalvokite, ar po valandos kitos savo žodžių nesigailėsite.

Pasverkite kiekvieną žodį ir elkitės protingai. Taip pat nepamirškite pasirūpinti sveikata. Didelis tempas ir įtampa gali neigiamai paveikti jūsų imunitetą, todėl profilaktiškai gerkite vitaminus, raskite laiko sportui, rinkitės sveikus patiekalus.

OŽIARAGIS 12 22–01 19

Regis, kad jums žvaigždės šypsosi. Jei rudens pradžia buvo sėkminga ir jums pavyko ištrūkti iš kasdienių problemų rato ir ramybę drumsiančių abejonių, spalį jūs spinduliuosite gera nuotaika ir optimizmu. Gyvensite taip, tarsi viskas yra įmanoma.

Todėl aršiai kovosite su žmonėmis, kurie abejos jumis ir stengsis sugriauti jūsų pasitikėjimą savimi. Tiesa, tokių bus vos keletas. Visi kiti žavėsis jumis ir visomis išgalėmis palaikys.

Pirmomis spalio savaitėms teks pasiraitoti rankoves ir iš peties padirbėti. Nauji projektai kaip užgrius netikėtai, taip greitai ir bus pabaigti. Tad likusias spalio dienas galėsite leisti niekur neskubėdami, ruošdamiesi jau artėjančioms didžiausioms metų šventėms.

Priimdami sunkius ar svarbius sprendimus drąsiai galite kliautis savo nuojauta. Patikėkite, ši taktika pasiteisins.

VANDENIS 01 20–02 18

Jei pastaruoju metu jums buvo sunku suprasti, ko norite, ir netgi kas iš tiesų esate, spalio mėnesį tarsi iš naujo atsivers akys. Jūsų laukia daug progų pakeisti savo gyvenimą. Tik prieš pasinaudodami jomis pirmiausia išsiaiškinkite, ar judate tinkama kryptimi.

Tas pats patarimas galioja ir bandant įgyvendinti idėjas, kurių šiuo metu jūsų galvoje knibždės išties daug. Prieš nuspręsdami jas įgyvendinti pasverkite visus už ir prieš, nes jūsų sprendimas turės daug įtakos asmeniniam gyvenimui.

Šiuo laikotarpiu jausite didelį mylimo žmogaus palaikymą. Jūsų santykiai bus kaip niekada tvirti. Jeigu jūsų širdis laisva, neskubėkite užmegzti santykių su Ožiaragio ženklo atstovu. Jis daug jums žadės, tačiau pažadai ir liks pažadais. Spalio mėnuo nepalankus kelionėms.

ŽUVYS 02 19–03 20

Jūsų užmojai šį mėnesį bus dideli ir atimantys žadą. Bet panašu, kad bent dalį jų jums pavyks įgyvendinti. Kai taip atsitiks, kažin ar trykšite dideliu džiaugsmu. Kai kurie įvykiai jus privers susimąstyti, kad vis dėlto ne pasiekimai yra laimė. Suprasite, kad ne pinigai ar kitos materialinės gėrybės šiame gyvenime yra svarbiausi.

Šis laikas tinkamas apvalyti savo pasaulį. Tiek tiesiogine, tiek perkeltine prasme. Susitvarkykite namus, mintis, atsikratykite to, ko jums nereikia, – daiktų, kai kurių žmonių, darbų. O jų šį mėnesį bus išties daug. Todėl galite jaustis pervargę, linkę dažniau susierzinti.

Mėnesio pabaigoje venkite priešpriešos su kolegomis. Kad išvengtumėte konfliktų, vertėtų kurį laiką laikytis nuošaliau. Ir nepamirškite, kad jums nebūtina visuomet būti lyderiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.