Horoskopas lapkričiui: keli ženklai sulauks naujų galimybių, o gal ir naujos meilės

Kai kuriems Zodiako ženklams lapkritį vertėtų leisti ramiai, tarsi ruošiantis žiemos miegui. Bet bus ir ženklų, kuriems, pasak astrologės Ramunės, šis mėnuo bus įdomus ir intensyvus – naujų galimybių, o gal ir naują meilę, jis žada Avinui, Vėžiui, Svarstyklėms, Ožiaragiui.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 31, 2021, 11:16 AM, atnaujinta Oct 31, 2021, 6:38 PM

AVINAS 03 21–04 19

Paskutinis rudens mėnuo turėtų būti įdomus. Laukia malonūs susitikimai, naudingos pažintys, vertingi projektai ir naujos galimybės. Panašu, kad laiko veltui neleisite. Suspėti su jumis kitiems bus sunku – visur būsite pirmi ir nepralenkiami.

Tai laikas, kai jausitės kur kas labiau pasitikintys savimi. Žinosite, kad turite ką pasakyti, ir nebijosite savo įžvalgomis drąsiai dalintis su kitais.

Jei pastaruoju metu kamavo finansiniai rūpesčiai, lapkritį galėsite atsikvėpti. Finansinė situacija ne tik stabilizuosis, bet ir gali kur kas pagerėti.

Asmeniniai santykiai gali banguoti. Pagrindinė priežastis greičiausiai būsite jūs patys. Dabar vertėtų savęs paklausti, ar norite ir kiek stengtis dėl šių santykių.

Būtų naudinga pradėti intensyviau sportuoti. Tuomet galėsite džiaugtis pagerėjusia savijauta ir gražesne išvaizda. Palepinkite save ir masažais. Jie padės atsipalaiduoti po darbingų pirmųjų rudens mėnesių.

JAUTIS 04 20–05 20

Lapkritis – geras mėnuo planuoti atostogas ir poilsį. Jausite begalinį norą pabaigti visus ankstesnius darbus ir pasislėpti nuo visko – rutinos, triukšmo, nesibaigiančių reikalų. Tad jei tik galite sau leisti, bent savaitei išvykite pailsėti.

Įsikrovus baterijas su nauja energija galėsite imtis naujų darbų, visai kitaip pradėsite vertinti daugelį dalykų. Jums pavyks nebesiblaškyti, bus lengviau susikaupti. Todėl būtų puiku, jei šiuo laikotarpiu atrastumėte laiko naujiems įgūdžiams ugdyti, mokymuisi, kvalifikacijai kelti.

Paskutinėmis mėnesio dienomis tikėtina, kad sutiksite žmogų, kuris užkariaus jūsų širdį ir pakeis gyvenimą. Tiesa, pažinties pradžioje galite būti skeptiški jo atžvilgiu ir linkę pernelyg savimi puikuotis.

Nuoširdumas ir supratingumas – tegu laimi šios jūsų savybės.

Tai darys didžiulį įspūdį aplinkiniams. Todėl nesistebėkite, kai sulauksite įdomių pasiūlymų iš žmonių, kurie, kaip manėte, nieko apie jus nežino.

Lapkritis – geras laikas priimti svarbius ilgalaikius sprendimus, investuoti. Pavyzdžiui, pirkti nekilnojamąjį turtą. Santykiai su antrąja puse taip pat džiugins. Namai bus jūsų užuovėja.

Meilės fronte bus ramu ir tai leis jums susitelkti į kitas gyvenimo sferas. Dabar palankus metas stiprinti ryšį su savo vaikais.

Atidžiau vairuokite ir jokiu būdu prie vairo nesėskite po vakarėlio.

DVYNIAI 05 21–06 20

Sulėtinkite tempą. Skirkite daugiau laiko šeimai, draugams ir sau – pomėgiams, poilsiui. Jūsų žavesys, skleidžiama teigiama energija, gerumas padės lengvai užkariauti kitų širdis. Jeigu jums reikės kokios nors pagalbos, sulauksite jos be jokių didelių pastangų.

Artėjant žiemai raskite laiko paplanuoti ateitį ir užsitikrinti finansinį saugumą. Dabar tinkamas laikas pradėti taupyti, juolab kad kaip tik šį mėnesį jūsų pajamos gali padidėti, tad atidėti dalį jų ateičiai nebus sunku.

Kūrybinių profesijų atstovams šį mėnesį nestigs įkvėpimo – būsite labai produktyvūs.

Mėnesio pabaigoje labiau pasaugokite sveikatą. Net jei jaučiatės neblogai, atlikite sveikatos tyrimus, pasižiūrėkite, ar nepraleidote kokių nors kasmetinių patikrų.

VĖŽYS 06 21–07 22

Paskutinis rudens mėnuo numatomas sėkmingas ir įdomus. Viskas, ko imsitės, atrodo, pavyks be jokių didelių pastangų.

Ilgėjant rudens vakarams jausite didelį poreikį keliauti, pažinti naujas kultūras, tradicijas ir žmones. Jeigu jūsų norui bus lemta išsipildyti ir galėsite išvykti ilgesniam laikui, laukia nuostabus laikas.

Jūs tarsi magnetas trauksite į save panašius žmones, todėl pokalbiai iš širdies liesis iki paryčių, o užmegzta draugystė truks visą gyvenimą.

Labai tikėtina, kad antroje mėnesio pusėje sutiksite ir savo naująją meilę. Panašu, kad šie santykiai bus ilgalaikiai ir labai laimingi.

Atlikdami svarbias užduotis atkreipkite dėmesį net į mažiausias smulkmenas ir detales. Būsite linkę pražiopsoti tai, kas svarbu. Apsiimkite tik tiek darbų, kiek galite įveikti.

Jei reikia, sakykite „ne“ tiems darbams ar prašymams, kurių laiku nespėsite įgyvendinti. Atminkite: „Geriau žvirblis rankoje nei briedis lankoje.“

Ne tik darbe, bet ir namuose gali tekti spręsti iškilusius ginčus ir nesusipratimus. Jūs būsite tie, kuriems teks teisėjo vaidmuo.

LIŪTAS 07 23–08 22

Laukia permainų metas. Lapkričio mėnesį daugiau laiko ir dėmesio skirkite tiems žmonėms ir dalykams, kurie jums labiausiai rūpi, – šeimai ir namams. Būkite kantresni ir atidesni.

Lapkritį jums gali tekti kelioms dienoms darbo reikalais išvykti į užsienį. Užmegzti nauji tarptautiniai kontaktai padės lengviau pasiekti užsibrėžtų profesinių ar verslo tikslų.

Artėjant didžiosioms metų šventėms būsite linkę pernelyg išlaidauti prabangioms dovanoms tiek sau, tiek artimiesiems. Vis dėlto turėtumėte su pinigais elgtis šiek tiek atsargiau.

Prisiminkite posakį – ne viskas auksas, kas auksu žiba.

Santykiai su antrąja puse taip pat bus aiškesni. Jeigu kelis pastaruosius mėnesius jūsų namuose dažnai skambėjo barniai arba spengė mirtina tyla, šiomis dienomis viskas turėtų būti aiškiau ir paprasčiau.

Jums pavyks viską išsiaiškinti be emocinių karų. Būsite pasiruošę kompromisams ir net atleisti ar kažką pamiršti.

Mėnesio antroje pusėje galite sulaukti nemalonių žinių iš moters, su kuria bendravote praeityje. Tai gali būti jūsų giminaitė ar vaikystės draugė.

MERGELĖ 08 23–09 22

Lapkričio mėnesį jums daugiausia teks susitelkti į profesinius reikalus. Gal vertėtų keisti savo profesinę kryptį? Gal pagalvoti apie darbą kitoje įmonėje ar net šalyje? O gal jau pats metas įgyvendinti savo verslo idėją?

Šiuo laikotarpiu jums reikės atsakyti sau į daugybę klausimų, kad aiškiai susidėliotumėte siekius ir prioritetus, tad skirkite laiko savianalizei. Pagalvokite apie tai, kas jums svarbu.

Apgalvokite, ką galite pakeisti, kad gyvenimas judėtų norima kryptimi ir jums pavyktų išvengti nusivylimų, o tuomet ryžtingai imkitės veiksmų. Labai atidžiai pasirašinėkite bet kokius dokumentus. Pirmiausia juos įdėmiai perskaitykite.

SVARSTYKLĖS 09 23–10 22

Lapkričio mėnesį jūsų laukia ne vienas reikšmingas įvykis, tad susikaupkite ir būkite atidūs. Nepraleiskite jūsų laukiančių progų, o jų bus ne viena. Jeigu jau kurį laiką svajojote nuveikti ką nors labai svarbaus ir naudingo kitiems žmonėms, šį mėnesį tokia galimybė pasitaikys.

Kam nors iš artimų žmonių, tikėtina, Jaučio ženklo atstovui, taip pat gali prireikti jūsų pagalbos, tačiau nepraraskite budrumo. Gali būti, kad jumis bus bandoma pasinaudoti siekiant ne visai kilnių tikslų.

Mėnesio viduryje laukia svarbus pokalbis, jis gali turėti daug įtakos jūsų asmeniniams finansams. Šis laikas palankus grožio procedūroms. Taip pat puikus metas atsinaujinti namus ar garderobą.

SKORPIONAS 10 23–11 22

Lapkričio mėnesį, panašu, jūsų laukia įtempta dienotvarkė, bet nesijaudinkite – didžiausia to priežastis bus ne užgriuvę neatidėlioti darbai, bet draugų vakarėliai, kviestiniai pietūs, pasimatymai ir šiaip įdomūs renginiai.

Daug linksmybių garantuota, tačiau tai taip pat reiškia ir stipriai suplonėjusią piniginę bei energijos trūkumą. Miego stoka gali atsiliepti jūsų sveikatai, tad norėdami ją pasaugoti pasistenkite subalansuoti pramogas ir poilsį, vartokite vitaminus.

Antroje mėnesio pusėje galite sulaukti svarbios žinios iš jums artimo žmogaus, gyvenančio užsienyje.

ŠAULYS 11 23–12 21

Tai laikas, kai jums reikės visam aplinkiniam pasauliui įrodyti, ko esate verti. Jums tarsi oro reikės įvertinimų, pagyrų, liaupsių. Turėsite aiškų planą, ką norite pasiekti, ir, panašu, jums pasiseks.

Vis dėlto venkite kitiems žadėti tai, ko galbūt nepavyks įgyvendinti.

Šį mėnesį atsiskleis arba iš naujo sužydės vienas jūsų talentų. Visai tikėtina, kad ateityje jis taps pagrindine jūsų veikla, todėl skirkite jo ugdymui pakankamai dėmesio.

Antroje mėnesio pusėje jus maloniai nustebins mylimas žmogus. Dar kartą įsitikinsite, kad tikrai esate su jums skirtu žmogumi. Paskutinėmis mėnesio dienomis labiau pasaugokite sveikatą.

OŽIARAGIS 12 22–01 19

Panašu, kad jūsų laukia dar vienas iš tiesų sėkmingas laikotarpis. Rūpesčiai ir problemos tarsi pasitrauks iš jūsų kelio ir tikrai jausitės laimingi. Jums atrodys, kad esate kaip tik ten, kur ir turite būti.

Tikėtina, kad šį mėnesį pasitaikys proga žengti didelį žingsnį į priekį kopiant karjeros laiptais.

Tai, be abejo, turės teigiamos įtakos jūsų finansinei situacijai.

Meilės fronte taip pat džiugios naujienos. Su mylimu žmogumi patirsite daug teigiamų emocijų ir nepamirštamų akimirkų. O jeigu esate vieniši, labai didelė tikimybė, kad šio mėnesio viduryje sutiksite jums skirtą žmogų.

VANDENIS 01 20–02 18

Paskutinį rudens mėnesį galėsite džiaugtis savo ankstesnio įdirbio vaisiais. Jie bus gausūs ir saldūs.

Jeigu šiuo metu jums prireiks pagalbos – nesvarbu, ar emocinės, ar finansinės – drąsiai kreipkitės į savo artimuosius ir pažįstamus.

Jūs jos tikrai sulauksite. Jums tik reikės pasistengti įrodyti, kad esate patikimas žmogus.

Šį mėnesį sulauksite daugiau nei įprastai dėmesio iš jumis besižavinčių asmenų. Tiesa, jeigu užsimegs romantiški santykiai, jums teks susitaikyti su tuo, kad nemažai laiko turėsite praleisti atskirai.

Lapkritis palankus pažintinėms ir poilsinėms kelionėms.

ŽUVYS 02 19–03 20

Ilgi rudens vakarai gali neigiamai paveikti jūsų emocijas. Dažnai jausitės paniurę ir nelaimingi.

Kamuos rutina, o dienos atrodys vienodos ir nuobodžios.

Aplinkiniams šiuo laikotarpiu su jumis nebus lengva. Juos vargins jūsų nuotaikų kaita. Dažnai jie nežinos nei kaip su jumis kalbėti, nei kaip praskaidrinti jūsų dienas.

Laimė, artimiausi žmonės bus užsispyrę ir nepaliks jūsų vienų liūdėti. Jausite didžiulį jų palaikymą ir paramą. Būtent dėl jų pastangų jau paskutinėmis mėnesio dienomis pasijusite kur kas geriau – vėl grįš gyvenimo džiaugsmas ir energija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.