2022 metų horoskopas: kai kam šie metai bus geresni nei keleri praėję

Astrologė Ramunė teigiamų permainų žada keliems Zodiako ženklams: Jaučiui 2022-ieji turi būti geresni nei keleri praėję metai, taip pat sėkmės nestigs Liūto, Mergelės, Ožaragio gyvenimuose. 

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-01-08 11:57

AVINAS (03.21–04.19)

Jūsų laukia įspūdingi, pokyčių kupini metai. Tačiau 2022-aisiais nesitikėkite, kad seksis neįdėjus darbo ir pastangų. Netingėkite. Jei tik skirsite nors šiek tiek daugiau laiko savo tikslams pasiekti, jums tikrai pasiseks.

Naujųjų metų pradžia nebus labai džiaugsminga meilės fronte. Laukia nesusipratimai, barniai, beje, dažnai kylantys tarsi iš nieko. Laimė, tai nesitęs ilgai.

Taip pat gali būti šiokių tokių sveikatos sutrikimų. Greičiausiai jie bus susiję su virškinamuoju traktu. Kad išvengtumėte ilgalaikių nemalonių pasekmių, atidžiau rinkitės maisto produktus.

Tačiau 2022-ųjų pradžia bus sėkminga finansine prasme. Dar sausį jūsų pajamos gali gerokai pagausėti. Šiemet yra nemaža tikimybė laimėti piniginį prizą loterijose ar gauti palikimą. Papildomi pinigai turės didelę teigiamą įtaką jūsų gyvenimo kokybei.

JAUTIS (04.20–05.20)

Patikėkite, 2022-ieji bus gerokai sėkmingesni nei praėję keleri metai. Tai bus metai, kupini laimės, optimizmo, geros nuotaikos.

Jums viskas, rodos, klosis be jokių didelių pastangų. Tarsi savaime į jūsų gyvenimą pasibels tikrai geri dalykai.

Būsite patrauklūs ir populiarūs kaip niekad. Jums seksis priimti teisingus sprendimus tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime.

Taip pat laukia nemažai malonių netikėtumų. Pavyzdžiui, kelionė į tolimus kraštus ar susitikimas su kadaise jums be galo svarbiu buvusiu žmogumi.

Šie metai jums palankūs investuoti – įsigyti nekilnojamojo turto, pradėti verslą, sudaryti įvairias partnerystes. Antroje metų pusėje būkite atidesni kelyje. Taip pat būsite linkę pamesti ar palikti daiktus. Nors metai bus itin sėkmingi, nepasiduokite pagundai išpuikti, pamiršti tikrąsias vertybes ir tikrus draugus.

DVYNIAI (05.21–06.20)

2022-aisiais sėkmingiausi mėnesiai jums – gegužė ir spalis. Šiais mėnesiais viskas eisis lengvai, paprastai – būtent taip, kaip ir svajojate.

Metų pradžioje turėsite progą pakilti karjeros laiptais. Tačiau gali kilti šiokių tokių problemų meilės fronte.

Daugiausia dėl to galite būti kalti patys – būsite linkę pernelyg suvaržyti savo antrąją pusę.

Balandį turėsite gerą galimybę pagerinti savo finansinę situaciją. Pavasario mėnesiais laukia nuotykiai, kurie praplės jūsų akiratį ir suvokimą apie kai kuriuos svarbius dalykus.

Kad judėtumėte norima linkme, turėsite išmokti derėtis ir kartais nusileisti. Nereikalaukite iš kitų daugiau nei iš savęs. Būkite lankstesni, neskubėkite sakyti „ne“, jei kas nors siūlys savo pagalbą. Šiais metais sutiksite daug naujų žmonių, kai kurie jų taps draugais visam gyvenimui.

VĖŽYS (06.21–07.22)

2022-ieji bus geras laikas pergalvoti savo vertybes ir požiūrį į tai, kas iš tiesų yra svarbu. Tai laikas, kai turėtumėte išvalyti iš savo galvos ir aplinkos tai, kas nereikalinga, varžo, įpareigoja, pririša.

Atverkite save naujoms patirtims, naujam požiūriui. Šie metai labai palankūs mokytis naujų dalykų, pavyzdžiui, svetimos kalbos, vairavimo, rašymo.

Kad nešvaistytumėte savo laiko ir pastangų perniek, susitelkite į tuos tikslus, kuriuos galite pasiekti. Pernelyg neįsisvajokite, tvirtai stovėkite ant žemės.

Šiais metais būkite atidesni kelyje, daugiau dėmesio skirkite savo sveikatai. Atminkite, kad pirmiausia turite mylėti save.

Sėkmingiausias metų mėnuo – vasaris. Šiuo laikotarpiu būsite aktyviausi, jausite didelį šeimos palaikymą ir artimųjų meilę.

LIŪTAS (07.23–08.22)

Sėkmingai besiklostanti karjera, stabiliai gera finansinė situacija, naujos pažintys su įdomiais žmonėmis, geri santykiai su artimiausiais žmonėmis – priežasčių džiaugtis 2022-aisiais bus tikrai nemažai.

Vis dėlto nesklandumų gyvenimo kelyje šiais metais gali nepavykti išvengti. Balandžio mėnesį, panašu, tokių netikėtų trikdžių gali būti daugiausia. Tuo metu gali kilti netikėtų rūpesčių šeimoje, galimi sveikatos sutrikimai.

Tačiau bėdos bus laikinos, jau gegužės mėnuo bus kur kas geresnis. Šis laikotarpis bus ypač palankus visiems Liūtams, siekiantiems akademinių aukštumų. Panašu, kad jūsų pasiekti rezultatai maloniai nustebins net jus pačius.

Rugpjūtis ir rugsėjis – palankus metas santuokai, kelionėms. Šiuo laikotarpiu priimdami sprendimus galite kliautis savo nuojauta – ji bus be galo stipri ir neapgaus.

MERGELĖ (08.23–09.22)

2022-ieji bus didelių vilčių metai ir, atrodo, nemažai daliai jų bus lemta išsipildyti. Jūsų gyvenimas turėtų tapti turtingesnis, sėkmingesnis ir teikiantis daugiau džiaugsmo. Tačiau labai svarbu, kad nenuleistumėte rankų ir nepasiduotumėte neigiamoms emocijoms, jeigu kas nors neišeis iš pirmo karto. O taip gali nutikti.

Naujųjų metų pradžioje laukia daug nepabaigtų darbų, naujų užduočių, tad teks susikaupti ir paplušėti iš peties. Jeigu kas nors netenkins darbe, greičiausiai todėl, kad neįdėjote pakankamai pastangų.

Antroji metų pusė bus kur kas lengvesnė ir įdomesnė. Jūsų laukia daug be galo malonių įvykių – svarbių renginių, susibūrimų, pažinčių. Tai bus labai geras laikotarpis sužadėtuvėms, santuokai. Metų pabaigoje galite jausti nuovargį ir įtampą, tad labai svarbu, kad tuo metu skirtumėte pakankamai laiko poilsiui.

SVARSTYKLĖS (09.23–10.22)

Naujieji metai žada nemažai teigiamų permainų tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime, tačiau jums gali būti sunku priimti svarbius sprendimus. Būsite linkę uždelsti ir kartais dėl per ilgo svarstymo galite prarasti geras progas. Labiau kliaukitės savo vidiniu balsu.

Pavasarį galite sulaukti džiugių naujienų, kurios gali turėti įtakos jums ištisus metus.

Ruduo bus geras laikas keisti darbą ar prašyti didesnio atlygio. Jeigu jūsų pageidavimai bus patenkinti, pasistenkite išvengti besaikio išlaidavimo. Šiais metais vertėtų su pinigais elgtis atsargiau ir daugiau jų atidėti taupymui, ateičiai.

Kadangi šiemet nestigs naujų projektų, įvairiausios skirtingos veiklos, labai svarbu, kad neleistumėte sau pervargti, rastumėte laiko atsipalaiduoti, pabūti su artimiausiais žmonėmis.

SKORPIONAS (10.23–11.21)

2022-ieji Skorpionams turėtų būti augimo ir tobulėjimo metai. Tai bus laikas, kai geriau pažinsite save, savo poreikius ir troškimus. Kiekvieną dieną vis aiškiau žinosite, kur norite keliauti ir ką pasiekti. Jūsų vidinės permainos turės daug įtakos ir aplinkiniams.

Tikėtina, kad su kai kuriais žmonėmis santykiai tarsi savaime nutrūks dėl išsiskiriančių požiūrių ir nebesutampančių vertybių. Su kai kuriais – atvirkščiai, virs be galo tvirta draugyste. Jūsų gyvenime atsiras daugiau svarbių žmonių, darančių didelę teigiamą įtaką jums.

Balandžio mėnuo – meilės laikotarpis. Į jūsų širdį gali pasibelsti labai stiprūs jausmai. Jie įkvėps, motyvuos. Šiuo laikotarpiu jums viskas atrodys įmanoma. Toks požiūris gegužės–lapkričio mėnesiais išties padės pasiekti tikrai gražių pergalių visose gyvenimo sferose.

ŠAULYS (11.22–12.21)

Jūsų laukia turtingi nauji metai. Tačiau nesitikėkite dovanų – viską turėsite užsidirbti patys. Tai bus metai, kai jums teks susikaupti. Norėdami pasiekti užsibrėžtus tikslus turėsite išmokti nesiblaškyti, vengti nuo siekių atitraukiančių pagundų.

Kovą ir balandį daugiau dėmesio skirkite sveikatai. Labiau prižiūrėkite mitybą, sportuokite. Taip išvengsite tam tikrų negalavimų, be to, pasitiksite vasarą būdami dailesni.

Sėkmingiausias laikas – gegužės ir birželio mėnesiai. Tuomet jausite didelį jėgų ir energijos atplūdį, aplinkinius žavėsite pasitikėjimu. Jums bus lengva įtikinti savo teisumu, parduoti save ir savo idėjas.

Ruduo bus palankus ieškantiems meilės. Panašu, kad jūsų svajonėms apie idealią antrąją pusę bus lemta išsipildyti.

OŽIARAGIS (12.22–01.19)

Jūsų asmeninis žavesys kerės ištisus metus. Su jumis žmonės norės leisti laiką, būti jūsų kompanijoje. Tačiau be galo svarbu, kad pernelyg dažnai nesidairytumėte į praeitį ir ilgai nelaikytumėte nuoskaudų. Metas tai pamiršti ir judėti pirmyn.

Šiais metais, kaip niekad iki šiol, jums bus svarbios tiesos paieškos. Ieškosite jos, kovosite už ją. Tačiau nepamirškite, kad kartais nėra vienos tiesos. Kartais geriau nusileisti ar patylėti. Šiame gyvenime ne viskas tik juoda ar balta. Apsidairykite ir pamatysite gerokai daugiau spalvų.

Antra metų pusė palanki įgyvendinti kai kurias savo svajones. Tiesa, kad jums pavyktų, turėsite drąsiai palikti savo patogumų zoną. Šis laikas bus ypač palankus kūrybinių profesijų atstovams. Švęskite savo pergales ir nepamirškite kasdien savęs pagirti už tai, kiek daug esate pasiekę.

VANDENIS (01.20–02.18)

Pirmieji naujųjų metų mėnesiai bus puikus laikas naujoms pažintims, sutvirtinti senas draugystes. Jeigu pastaruoju metu negalėjote džiaugtis darniais meilės ryšiais, labai tikėtina, kad vasario mėnesį jūs vėl jausitės laimingi ir mylimi.

Vasaros mėnesiais būsite linkę pernelyg jautriai reaguoti į daugelį dalykų. To priežastis gali būti pervargimas. Tad šiais mėnesiais leiskite sau atsipalaiduoti ir gerai pailsėti. Tuo laiku svarbu nepamiršti, kad geri santykiai palaikomi nuoširdumu. Nemeluokite nei sau, nei kitiems.

Rugsėjį ir spalį tikėtini pokyčiai karjeros srityje. Ypač daug dėmesio skirkite santykiams su klientais. Taktas ir diplomatija jums padės pasiekti, kad pakiltumėte karjeros laiptais ir galėtumėte džiaugtis didesniu atlyginimu.

ŽUVYS (02.19–03.20)

2022-ųjų pirmojoje pusėje galite susidurti su kai kuriais iššūkiais. Jų metu jums teks parodyti viską, ką turite geriausio, – savo gebėjimus, įgūdžius, užsispyrimą ir atkaklumą. Šeimoje šiuo laikotarpiu galite neišvengti konfliktų, o santykiai su antrąja puse kartais gali priminti amerikietiškus kalnelius.

Kad namuose išvengtumėte tikrų audrų, pasistenkite į viską žiūrėti pozityviau, kilusias problemas spręskite ramiai, įsiklausydami į kitos pusės argumentus.

Antroji metų pusė turėtų būti gerokai sėkmingesnė. Jausitės kur kas geriau tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime. Padidės jūsų draugų ratas. Atrasite naujų pomėgių, kurie netgi gali padėti daugiau užsidirbti.

Šiuo laikotarpiu būsite gerokai energingesni, todėl jums bus lengviau pasiekti užsibrėžtus tikslus. Juolab kad kiekviename žingsnyje jausite didelį šeimos ir artimųjų palaikymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.