Astrologė: dviejų ženklų laukia karališka savaitė

Daugelio ženklų laukia veiklai sėkminga savaitė. Tačiau Avinams ir Liūtams Palmira žada nepaprastą laiką, kuriuo privalu pasinaudoti.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
123rf.com
123rf.com
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 24, 2022, 12:01 PM

Avinas (03 21–04 20)

Antradienis netinkamas aktyviems veiksmams. Tačiau nuo trečiadienio prasideda jūsų pergalės metas: Marsas jau Avine. Trečiadienis – apskritai jūsų žvaigždžių laikas. Bus taip, kaip nuspręsite. Tik tarkite žodį, ir jūs – karaliai, padėties šeimininkai – suskubkite pasinaudoti atsiveriančiomis galimybėmis.

Tiesa, ketvirtadieniui, penktadieniui nieko svarbaus neplanuokite. Itin apdairūs būkite finansiniais klausimais. Tai nepalankios dienos ir meilės santykiams aiškintis – prisišauksite skyrybas. Sekmadienį pavojinga pervertinti savo galimybes. Nesivelkite į konfliktus – laimėsite, bet laimės tai nesuteiks.

Jautis (04 21–05 20)

Jums reikia poilsio, ramybės – leiskite artimiesiems bei draugams labiau jumis pasirūpinti. Nesiveržkite šią savaitę prie darbų, dabar verta nebent juos užbaigti. Šiomis dienomis pasistenkite dažniau atsipalaiduoti, tuomet po savaitės būsite maloniai nustebinti, kiek daug sugebate.

Savaitės pradžia – pasyvus laikas. Aktyvesnės dienos nebent antradienis ir penktadienis, šeštadienis, bet gali kilti per didelio entuziazmo, iniciatyvos pavojus. Dabar geriau nesivelti į jokius reikalus. Pasaugokite sveikatą, turtą, o ypač ramybę šeimoje.

Dvyniai (05 21–06 21)

Marga savaitė, kupina tiek gerų progų, sėkmės, tiek ir nelauktų problemų. Veiklai, svarbiems sprendimams tinkama savaitės pradžia, o naujo reikalo pradžiai, atsakingam susitikimui, susitarimui, pokalbiams su vadovybe – trečiadienis.

Savaitės pradžia tinkama ir pokalbiui su savo pora. Nuo ketvirtadienio viskas gali pakrypti nenumatyta linkme – kad nieko nesugadintumėte, svarbu nesivelti į santykių aiškinimąsi, atsisakyti pretenzijų artimiesiems, darbe siekti kolegų palaikymo, vengti konfliktų su šefu ar partneriais. Svarbus pirmadienis: pavyks kai ką pakeisti savo naudai, jei tuo užsiimsite iki 13 val.

Vėžys (06 22–07 22)

Antradienis – palankiausia savaitės diena. Darbe sprendžiasi svarbus klausimas jūsų naudai, pavyksta išrišti bendravimo su vaikais, mylimu žmogumi nesklandumus. Antradienį, trečiadienį drąsiai reikškite iniciatyvą – jums pavyks savo sumanymais, darbais sudominti svarbius asmenis, visuomenę. Jei šiomis dienomis aptarsite jums svarbius klausimus, sulauksite tinkamo atgarsio tiek darbe, tiek namie. Liks tik pakoreguoti vadovybės, sutuoktinio, vaikų, mylimo asmens pastangas.

Nuo ketvirtadienio verta stabtelėti. Prasideda įtemptas, konfliktinis metas, kai galite apsirikti, priimti neteisingus sprendimus, ir vėl prasidės išbandymų banga... Itin apgaulingas bus sekmadienis.

Liūtas (07 23–08 22)

Aplink jus viskas keičiasi, atsiveria naujos galimybės, sprendžiasi svarbūs klausimai. Grįžta jėgos, atsigręžia sėkmė. Štai toks nuostabus laikas prasidės nuo trečiadienio. Tai svarbus metas ir jūsų dalykinei ateičiai, ir santykiams su mylimu asmeniu. Nepraleiskite savo laimės!

Tiesa, iš ketvirtadienio, penktadienio daug nesitikėkite – tai blogos dienos ir dalykiniams reikalams, ir meilės pasimatymams. Būsite pernelyg kategoriški, neatsargūs. Tai pavojingos dienos, galinčios sugriauti gerovę šeimoje, darnius santykius. Šeštadienį nusiraminsite, išspręsite nesklandumus, tačiau sekmadienis vėl provokuos rizikingus pokalbius.

Mergelė (08 23–09 22)

Jei ieškote naujų galimybių užsidirbti, sprendžiate savo reikalo ar būsto finansavimo klausimą, galvojate apie investavimą, savaitės pradžia – puikus laikas ieškoti tinkamo sprendimo. Gautus pasiūlymus verta svarstyti. Tačiau nuo ketvirtadienio iki kitos savaitės pradžios nebesigilinkite į finansines problemas – tai apgaulingos dienos, lengva tapti sukčių, intrigantų auka.

Antrąją savaitės pusę pavojinga aiškintis santykius ir su antrąja puse. Bendraudami venkite ultimatumų – dabar jūsų porai gali būti lengviau susitaikyti su „ne“ nei su „taip“, jei kaina bus, jo (jos) požiūriu, per aukšta.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Savaitės pradžios pokalbiai, susitikimai daug kuo naudingi. Svarbiausius darbus irgi planuokite iki ketvirtadienio. Ypač trečiadienis palankus atsakingiems susitikimams, deryboms, susitarimams. Siūlykite savo idėjas, projektus, kreipkitės su prašymais – gausite, ko norite. Šis laikas padės išspręsti ginčą su artimu žmogumi, vaikais, klientais, kolegomis, vadovybe.

Pasistenkite, kad ketvirtadienį, penktadienį būtumėte laisvesni, – gresia ne pačios maloniausios staigmenos, gali tekti viską mesti ir gelbėti skęstanti laivą. Jei sugalvosite ko nors atsikratyti, užbaigti nelemtus santykius, planuokite tai šeštadieniui, sekmadieniui.

Skorpionas (10 24–11 22)

Savaitės pradžia – reikšmingas metas (ypač antradienis), turėsite galimybę kai ką pakeisti. Pirmomis savaitės dienomis verta spręsti įsisenėjusias problemas, tvarkyti svarbius reikalus. Neatidėkite to antrai savaitės pusei – kliūčių padaugės.

Savaitės pradžia gera įvairiems darbo susitikimams, palanki naujos darbo vietos paieškai. Šios dienos puikios ir remontui namuose pradėti, palankios sveikatai tikrinti. Nuo ketvirtadienio galima tam tikra suirutė – atsiras nenumatytų rūpesčių, nebūtinai susijusių su jumis, – tai gali būti jūsų sutuoktinio reikalai, netikėtos problemos darbe.

Šaulys (11 23–12 21)

Suskubkite nuo savaitės pradžios tvarkyti svarbius dalykinius reikalus – sulauksite reikalingų asmenų pagalbos, komercinės sėkmės. Trečiadienis – palankiausia diena aktyviai veiklai. Nieko atsakingo neatidėkite antrai savaitės pusei.

Pirma savaitės pusė palanki ir sprendžiantiems meilės dilemas, negalintiems pasirinkti teisingo kelio. Pats laikas dar kartą į viską pažvelgti iš naujo. Dabar būsite stiprūs, savimi pasitikintys, nesunkiai galėsite atsiriboti nuo emocijų ir logiškai įvertinti tai, kas anksčiau siutino, pykdė... Jei reikia nukirsti ryšius ar pasakyti „taip“, tam tinkamas savaitgalis.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Aktyviam reikalų tvarkymui savaitė nebus itin tinkama, jos pradžioje verta tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamojo turto įsigijimu, keitimu, nuoma. Antra savaitės pusė tinkamesnė kam nors perdaryti, pertvarkyti, užbaigti.

Būkite atidesni nuojautai – ji padės išvengti galimų rūpesčių. O jų gali pagausėti. Nebūkite patiklūs – nepamirškite, kad šiuo metu atsiras tokių, kurie stengsis jus paveikti, jumis pasinaudoti – nereikia visų paeiliui gailėtis arba priimti kitų gailesčio: gana greitai suvoksite, kad padarėte klaidą, neapskaičiavote savo galimybių ar patikėjote kažkieno nesavanaudiškumu.

Vandenis (01 20–02 18)

Savaitės pradžioje laukite gerų permainų veikloje – būsite aukštai įvertinti vadovų, įgysite naujų įtakingų draugų bei globėjų. Gautais pasiūlymais verta pasinaudoti. Tiesa, geras laikas iki ketvirtadienio. Vėliau nepalankios dienos – verta atsitraukti nuo darbų, reikalų. Dabar svarbu, kad jūsų viduje nesikauptų įtampa, nepasitenkinimas. Tereikės žiežirbos, kad įsiveltumėte į pražūtingą konfliktą.

Delikatesniam pokalbiui, atsiprašyti, taikytis tinkamas šeštadienis arba pirmadienis. Sekmadieniui nieko svarbaus neplanuokite, nesivelkite į romantiškus nuotykius – galite kaip reikiant apsigauti.

Žuvys (02 19–03 20)

Savaitės pradžioje būsite veiklūs – gali pasisekti įgyvendinti seną sumanymą. Gera proga sandoriams (šiam reikalui netiks ketvirtadienis, penktadienis), kitokiems piniginiams ir turto reikalams tvarkyti. Trečiadienis tinkamas su vadovybe aptarti uždarbio perspektyvas. Palankus laikas spręsti ir gyvenamosios vietos klausimą. Diena gera ieškoti rėmėjų, investuotojų ar tiesiog pagalbininkų.

Ketvirtadienis, penktadienis komplikuoti. Sekmadienį galite susidurti su situacija, kurią jau anksčiau yra tekę išgyventi, – patirtis suteiks tam tikrų privalumų, tad sureaguosite optimistiškiau nei anksčiau. Vis dėlto sekmadienį būsite linkę kelti triukšmą dėl nieko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.