Palmira: šiandien derėtų dažniau tarti du žodžius

Antradienis – kiek dviprasmiškas metas: optimizmo daugės, tiesa, norėsis daugiau, nei galima, nors diena ir tinkama permainoms, reorganizacijoms. Net jei jums nuolat sekasi, nepervertinkite savo jėgos. Imkitės reikalo tik tuo atveju, jei būsite tikri, kad jūsų pečiai atlaikys. Ir dažniau tarkitės – vieni nepriimkite svarbių sprendimų. Tai gerų patarimų metas, kai verta išklausyti ir svetimą nuomonę. Pagalbos irgi sulauksite – draugai ar kolegos nepaliks jūsų vienų.

Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 24, 2022, 5:30 AM

Netinka pradėti naujus darbus. Stenkitės baigti didesnį darbų ciklą. Ieškokite klaidų, taisykite jas. Ir nesivelkite į konfliktus – atvirkščiai, siekite taikytis, atitaisyti kažkam padarytą žalą. Bet kokiu atveju, šiandien derėtų dažniau tarti du žodžius: „atleisk“ ir „ačiū“.

Bus svarbu ir stengtis labiau kitiems padėti – būkite dosnūs, atidūs kito nelaimei.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai regėti dinamiškus sapnus. Kova reikštų kovą su savo bei svetimais trūkumais. Blogai buvo sapnuoti žalią žolę, apskritai bet kokią žalumą matyti – saugokitės apgaulės, galimas liūdesys, nesėkmė. Zuikiai, katės – išgyvenimai, vanduo – apkalbos, santykių aiškinimasis. Būti nuogam – katastrofa, tačiau plaukus kirpti – išvengsite to, kas jums kliudo gyventi, kas tampa jūsų nelaimių šaltiniu. Valgyti – išbandymai, liga. Negerai matyti ir savo atspindį veidrodyje.

Blogas ženklas: išsitepti purvu – nuostoliai, palysti, nukristi – nesėkmė tvarkant reikalus, jei užpultų naminius gyvūnas, jei odą be aiškios priežasties imtų niežėti, jei suplyštų avalynė ar bato kulniukas nulūžtų, jei rankose sulūžtų darbo instrumentas.

Geras ženklas: netyčia pieną išlieti, rasti vaikišką žaisliuką ar kokį medinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – sidabrinė, žydra, vengtina juoda, o taip pat visos ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį savaime reikalai tvarkysis geriau, nei jums stengiantis. Nerimas gali būti perdėtas. Svarbu vadovautis intuicija bei daugiau ilsėtis, taip pat nedaryti nieko, ko nesinori. Svarbius reikalus atidėkite rytdienai.

Jautis (04 21–05 20). Viskas keičiasi (kad ir kaip ši tiesa nepriimtina Jaučiams), ir kaip tik šis antradienis palankus permainoms. Beje, jei savo noru to nepadarysite dabar, ryt likimas tai padarys jau savaip ir nebūtinai jums maloniu būdu. Apmąstykite, kaip labiau racionalizuoti darbą, kad mažiau pavargtumėte. Vakaras palankus bičiuliškiems susitikimams.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį aiškiau suvoksite, kas buvo slėpta, nepasakyta, kur buvo jūsų asmeninės klaidos, o kur kitų „nuopelnai“. Nors reikalo esmę perprasite geriau už kitus, tačiau nemanykite, kad jums nereikia patarėjų, pagalbininkų, rėmėjų. O jų tikrai atsiras.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis daug kuo palankus, ir reikalai pajudės jums reikalinga linkme be jokių ypatingų pastangų. Planuokite ateitį, ruoškite erdvę būsimiems darbams. Tiesa, nieko radikaliai nekeiskite. Galite sulaukti įtakingo asmens užtarimo, pagalbos.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį ne tik dėl niekų, bet ir dėl svarbių dalykų stenkitės nesijaudinti – jūsų emocingumas gali būti pernelyg didelis. Susikaupusių problemų sprendimą geriau atidėti rytdienai.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį nedirbkite sunkių darbų. Gauti pasiūlymai gali būti naudingi, bet dar ne laikas į juos atsakyti. Daugiau laiko bei dėmesio skirkite savo porai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį suprasite, kad atėjo laikas pasimokyti iš senų klaidų. Beje, ši diena puikia tinkama ieškoti ankstesnių klaidų darbe bei jas taisyti, analizuoti savo dalykinius santykius. Pasistenkite įvykdyti senus pažadus, atlikti anksčiau užmestus darbus. Gerai tvarkyti dokumentus, rankraščius, knygas.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienis sėkmingas – būsite linkę į avantiūras. Vis dėlto nesigriebkite ką tik pasiūlytų dalykų, nesižavėkite naujovėmis – gali taip atsitikti: žingsnis į priekį – du atgal. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį pasistenkite kuo ramiau ir paprasčiau praleisti šią dieną. Venkite ginčų su vadovybe bei tėvais. Verta baigti kažkada pradėtus darbus, skolą grąžinti. Prisiminkite savo pažadus artimiesiems – būtų puiku, jei dalykinius reikalus atidėtumėte ir užsiimtumėte šeima.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį neskubėkite patarinėti, pamąstykite apie atsakomybę, kurią prisiimate, – šiuo metu būsite pernelyg optimistiški ir nepakankamai įžvalgūs. Venkite žadėti, įsipareigoti.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį imkitės reikalo tik tuo atveju, jei neabejojate savo sėkme, jei jums neteks kovoti. Priešingu atveju verta atidėti savo sumanymą.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienis skatins persilaužimą, bet būkite atidūs, kad neužbėgtumėte įvykiams už akių. Tiktų tvarkyti skubius, neatidėliotinus reikalus – būsite stiprūs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.