Palmira: baigiasi Mėnulio mėnuo, tad nieko rimto nesiimkite

Sekmadienis – kritinis: baigiasi Mėnulio mėnuo, tad nieko rimto nesiimkite. Bendraujant būtina savitvarda, pagarba. Nepalankesnė pirma dienos pusė iki 12 val. 12 min. Vėliau savijauta pagerės, tiesa, bus ir toliau svarbi atida, nes šiandien didesnė nelaimingų atsitikimų, įvairų avarijų, nesusipratimų, konfliktų tikimybė. Būkite atsargesni su degiomis, sprogiomis medžiagomis. Kelyje bus itin svarbi atida. Neskubėkite vairuodami, nesiveržkite lėkti skersai gatvės.

Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 29, 2022, 5:30 AM

Diena netinkama šventimams, pramogavimui, taip pat vertingų daiktų įsigijimui. Patartina vengti neprivalomo bendravimo. Tinkama proga atsisakyti kažkokio žalingo įpročio.

Iš šeštadienio į sekmadienį geriausia buvo nieko nesapnuoti. Sapnai buvo susiję ne su jumis, o su aplinkiniais.

Blogas ženklas: būti sulytam ar netyčia vandeniu apipiltam – paaiškės jūsų paslaptys, netyčia vandenį išlieti – saugokitės apkalbų, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – gresia apgaulės, jėgų netekimas, jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei batas suplyštų ar bato kulniukas nulūžtų – galima draugo išdavystė, santykių su artimaisiais pablogėjimas, jei kruopos netyčia išbyrėtų – dideli nuostoliai, kam nors špygą parodyti – nusigręš nuo jūsų laimė; raudona, geltona.

Geras ženklas: sudaužyti indą su vandeniu – netikėti pinigai, turtas, jei paukščiukas paženklintų jus ar jūsų daiktą – apsauga, sėkmė; pilkai žalsva, melsva, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 20). Šios laisvos dienos gali išklibinti darną tarp sutuoktinių – jei netikėtai pasipiktinsite savo antrąja puse, nepradėkite kalbėti apie skyrybas – susitaikyti bus sunku (nors vėliau ir norėsis).

Jautis (04 21–05 20). Neskubėkite prieštarauti, įsižeisti, kaip ir piršti savo nuomonę, pagalbą. Labiau pasaugokite sveikatą – galimos traumos, nelaimingi atsitikimai skubant, pykstant.

Dvyniai (05 21–06 21). Geriausia likti pasyviems – nesistenkite kitiems nurodinėti, nesiimkite iniciatyvos ir neplanuokite jokių sunkių, sudėtingų darbų. Venkite gausių susibūrimų, nevartokite stiprių svaigalų.

Vėžys (06 22–07 22). Deja, planai gali netikėtai pasikeisti, suirti. Elkitės taip, kad nereikėtų rizikuoti sveikata, turtu. Labiau pasikliaukite tais, kuriuos mylite.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį daugiau dėmesio skirkite bendravimui su vaikais, ypač tais, kurie gyvena jau ne su jumis.

Mergelė (08 23–09 22). Šiuo metu jūsų pasaulėžiūroje gali įvykti lemtingas lūžis – pasaulį imsite matyti bei suvokti kitaip nei anksčiau. Vis dėlto tai gana apgaulingos dienos: galite susižavėti netikrais dalykais, pasiduoti žalingai draugų įtakai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Verta apie savo problemas pasišnekėti su išmintingu draugu ar dvasininku, psichologu.

Skorpionas (10 24–11 22). Šios dienos netinkamos žengti lemtingą žingsnį, nebent siekiate nutraukti toksiškus santykius.

Šaulys (11 23–12 21). Kad ir kokiais darbais užsiimsite, švęsite, pramogausite, nepiktnaudžiaukite savo sveikata, nervų tvirtumu bei darniais santykiais su savo pora.

Ožiaragis (12 22–01 19). Net jei visiškai nesutiksite su antrosios pusės nuomone, sutikite – šiomis dienomis netiktų ginčytis. Savo vaikų atžvilgiu nebūkite pernelyg griežti – pasieksite priešingą rezultatą.

Vandenis (01 20–02 18). Galite laikinai nematyti sau jokių perspektyvų, jaustis prislėgti rūpesčių, susijusių su artimaisiais, buitimi ar gyvenamosios vietos pakeitimu – bet tai netiesa, jums pavyks pasiekti savo.

Žuvys (02 19–03 20). Neatsakykite niekam padėti – rūpindamiesi kitais, išvengsite jums patiems gresiančių nesmagumų (ar bent jau blogos nuotaikos).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.