Astrologė išskyrė vieną ženklą: laukia nepaprasta savaitė

Šią savaitę nemažai Zodiako ženklų turėtų labiau pasaugoti savo santykius, perspėja astrologė Palmira. O Skorpionų laukia atradimų savaitė, netgi tinkama pradėti gyvenimą iš naujo.

 Vasara.<br> 123rf nuotr.
 Vasara.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 19, 2022, 4:30 PM

AVINAS (03 21–04 20)

Ši savaitė – persilaužimo metas. Pagaliau pradėsite kontroliuoti situaciją, imsite iniciatyvą į savo rankas ir pakreipsite įvykius norima vaga. Tapsite ryžtingi, susitelksite į svarbiausius uždavinius ir nugalėsite kliūtis. Be skrupulų atsikratysite jus varžančios praeities – juk jums daug kas atsibodo? Tai bus itin produktyvus metas, pavyks viskas, kad ir ko imsitės. Bet teks nusivilti, jei manysite, kad tikslas pateisina priemones. Tiesa, nestigs ir romantiškų nuotaikų, ypač baigiantis savaitei.

JAUTIS (04 21–05 20)

Atsipalaiduokite, pamirškite viską, kas nepatinka. Būkite atidūs, kad savo pastabomis (ne visada jos bus teisingos savaitės pradžioje) nesugadintumėte pakilios nuotaikos artimiesiems. Nepasiduokite provokacijoms – nėra reikalo poilsio metu dėstyti savo pozicijos ir reikalauti paklusnumo, tvarkos iš artimųjų, juolab mylimo asmens. Būkite pasiruošę prisipažinti, kad esate neteisūs, ir pasisaugokite galinčių suvilioti gražiais pažadais. Tinkamai situaciją įvertinkite ketvirtadienį, penktadienį. Būsite stiprūs. Tai tinkamas laikas svarbiam apsisprendimui – tiek dalykinių reikalų, tiek meilės srityse.

DVYNIAI (05 21–06 21)

Prieštaringas metas. Ne viskas klostysis pagal planą: dabar, kai norisi nurimti, net šiek tiek užsisklęsti, labiau pagyventi šeimos, artimųjų lūkesčiais, netikėtai įsitrauksite į kitokių įvykių sūkurį. Užgrius rūpesčiai darbe, pagalbos prašys draugai, dėmesio reikalaus gerbėjai (tiek seni, tiek nauji). Lengvai, beveik nepastebimai gali įsižiebti efektingas, bet trumpalaikis romanas. Galite sulaukti ir naudingų dalykinių pasiūlymų – jei juos išgirsite ketvirtadienį, penktadienį, atsisakyti nereikėtų. Sekmadienis klaidinantis, tad vertėtų patylėti ir nereikšti pretenzijų tiems, kuriuos mylite.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Savaitės pradžia labiau tinkama darbo reikalams tvarkyti nei poilsiui. Tai maištingas metas, tiesa, netinkamas protestuoti nei darbe, nei namie. Finansines problemas spręskite ketvirtadienį, penktadienį. Šios dienos palankios ir svarbesniems darbo susitarimams, kredito reikalams tvarkyti. Tai reikalingų permainų dienos – verta spręsti įsisenėjusias problemas, sulauksite ir pagalbos, atpildo už ilgalaikį triūsą. Šeštadienis atneš nusiraminimą – tai susitaikymo metas. Sekmadienis gana konfliktiškas, tad stenkitės neužsigauti, nesupykti.

LIŪTAS (07 23–08 22)

Pirma savaitės pusė – kontrastų metas: laukia nevienareikšmiškos naujienos, neprognozuojami pokyčiai. Savaitės vidurys – savotiška pauzė, reikalinga nueitam keliui, per metus nuveiktiems darbams apmąstyti. Imtis ko nors naujo nereikėtų. Stenkitės pabūti vieni. Penktadienį vėlai vakare Saulė įeis į jūsų ženklą ir palengva prasidės naujas gyvenimo etapas. Tiesa, jums asmeniškai tai bus laikas po gimtadienio. Išskirtinis šeštadienis – tai ypatingos sėkmės metas, kai galite gauti viską, ką panorėsite, ir pasijusti tikrais karaliais, padėties šeimininkais. Kitoks sekmadienis – neatsargiai mestelėtu žodžiu galima sugriauti santykius su artimu žmogumi.

MERGELĖ (08 23–09 22)

Pirmą savaitės pusę negaiškite laiko santykių aiškinimuisi (ypač darbe), nemėginkite niekam įrodinėti savo teisybės, nesivelkite į kovą, nerizikuokite kelyje. Ir nepamirškite žodelio „ne“: laiku ir vietoje pasakytas jis apsaugos nuo potencialių nemalonumų. Pasakykite sau „ne“, kai manysite, kad jūsų santykiai su mylimu asmeniu (sutuoktiniu) griūva, kai norėsite užmegzti flirtą, kad pamokytumėte netikėlį (-ę) ir priverstumėte susimokėti už nuoskaudas. Bet jei esate taikūs ir geranoriški, antra savaitės pusė jums žada paslaptingas likimo dovanas, kai sprendžiasi seniai varginę klausimai ir gaunate tai, apie ką ilgai svajojote. Pagrindinė šio painaus meto taisyklė – nieko nekeisti, ypač jėga.

SVARSTYKLĖS (09 23–10 23)

Antradienis ir trečiadienis – itin prieštaringi: norisi būti kartu su savo pora, su tuo, kurį myli, tačiau tai įtemptos dienos, kai lengva įsitikinti, kad nuo meilės iki neapykantos – vos vienas žingsnis. Pirmą savaitės pusę nepradėkite tuščių ginčų su sutuoktiniu, nesivelkite į konfliktus darbe. Jei ieškote geriausio laiko meilės pasimatymui ar tiesiog jūsų santykiams aptarti, tam tiks šeštadienis. Sekmadienį, pirmadienį nepulkite aiškintis, kodėl sutuoktinis kaltas, kad saulė vis slepiasi už debesų. Šiomis dienomis netinka spręsti finansinių ir darbo problemų.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Laukia atradimų savaitė. Daug visko – net sutriksite. Pasistenkite nusiteikti permainoms kaip neišvengiamai gerovei. Pamąstykite, kiek daug dalykų jums įgriso, kaip seniai svajojote ko nors atsikratyti, ką nors pakeisti ir pradėti gyvenimą iš naujo. Pirma savaitės pusė tam kaip tik tinkama! Tiesa, pirmiems rodyti iniciatyvos nederėtų. Jausmuose būkite atsargesni – neskubėkite įsimylėti pirmo (-os) sutikto (-os), ypač jei tai bendradarbis (-ė), viršininkas (-ė) ar klientas (-ė). Antrą savaitės pusę pavyks rasti išeitį sprendžiant darbo problemas. Sekmadienis netinkamas nei kelionėms, nei svarbiems susitikimams, pavojingas aiškintis santykius su mylimu asmeniu.

ŠAULYS (11 23–12 21)

Iki savaitgalio įtemptas metas, provokuojantis konfliktus, neadekvačią reakciją į aplinkinius, skatinantis dirglumą, irzlumą ir pyktį. Išaugs ir nelaimingų atsitikimų, traumų, avarijų tikimybė. Labiau pasaugokite sveikatą. Veiklai palankiausia diena bus penktadienis. Tai geras laikas sudėlioti visus taškus darbo santykiuose. Šeštadienis atneš palengvėjimą, sugrįš vidinė ramybė. Galima tikėtis ir susitaikymo su mylimu asmeniu (sutuoktiniu). Tiesa, sekmadienis nekoks – viską sugadinsite, jei prisiminsite ankstesnius nesklandumus, skųsitės dėl dėmesio, šilumos ar jautrumo stygiaus. Nepalankus ir pirmadienis.

OŽIARAGIS (12 22–01 19)

Jei nėra paprasta patikėti, kad viskas bus gerai, tuomet pirmąją savaitės pusę, taip pat sekmadienį, pirmadienį dažniau pabūkite vieni, kad išvengtumėte priekaištų, skundų. Tai pavojingos santykių darnai dienos – teks eiti užminuotu lauku. Nė nesuprasite, ką ne taip pasakėte ar padarėte, ir jums bus išsakyta tirada priekaištų. Neturėkite vilčių, kad apsiginsite, ką nors įrodysite, – kompromisą šeimoje rasti bus sunku. Nebent penktadienio vakarą prabiltumėte apie savo jausmus. Būkite nuoširdūs – tai pagydys jūsų santykius. Savaitgalis tinkamas fizinei sveikatai stiprinti ir įvairioms gydymosi procedūroms.

VANDENIS (01 20–02 18)

Puiku, jeigu esate linkę dvejoti, abejoti. Deja, pirmą savaitės pusę per didelis užsispyrimas, tikėjimas savo teisumu gali sužlugdyti geras iniciatyvas. Mokėkite kitus išgirsti, suprasti, įvertinti. Ketvirtadienį, penktadienį skirkite ramiems apmąstymams, taikykitės su artimaisiais, baikite užvilkintus reikalus ar darbus namie. Šeštadienis – tas laikas, kai geriausi dalykai ateis per aplinkinius, – atsiverkite pasauliui. Sekmadienis, pirmadienis nekokie – nebūkite tikri, kad viską žinote ir suprantate. Neskubėkite neigti, kritikuoti, kaip ir pulti į meilės glėbį naujam gerbėjui (-ai).

ŽUVYS (02 19–03 20)

Jei jūsų santykiai su mylimu asmeniu (sutuoktiniu) kebloki, pirmą savaitės pusę nesileiskite į ginčus – jie gali baigtis dramatiškai. Tiesa, ketvirtadienis, penktadienis – išganingi, pavyks susitaikyti. Tai bus ir gera proga spręsti įvairius darbo klausimus – pasikalbėti su vadovybe apie jus tenkinančias sąlygas, paieškoti papildomo uždarbio šaltinio. Šiomis dienomis gauti darbo pasiūlymai bus naudingi. Palankios bus ir darbo bei finansinės sutartys. Šeštadienį pajusite šeiminio bendravimo idilę – nevertėtų vykti į svečius ar pas save ką nors kviestis: leiskite laiką tik su pačiais artimiausiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.