Palmira: gims naujų, ypatingų sumanymų!

Trečiadienis tęs antradienio sėkmę, ir iki 14 val. 48 min. bus pats svarbiausias bei reikšmingiausias metas sudėtingų problemų sprendimui, ypač jei imsitės jų ne vieni – draugai, bendraminčiai šiandien tikrai pagelbės. Diena tinkama reikšmingiems susitikimams, susitarimams (ypač finansiniams), sandoriams, jei tam gerai pasiruošta, taip pat kėlimuisi į kitą gyvenamąją vietą. Na, o tinkamiausias laikas sutarčių tvirtinimui – iki 14 val. 48 min.

Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 17, 2022, 5:30 AM

Diena puiki susitikimams su žmonėmis, kurie gali būti jūsų mokytojais, kurie tiesiog jus palaiko, yra tikrieji bendraminčiai, gali padėti rasti naujus kelius, išvysti naujas perspektyvas. Gerai bendrauti ir su tais, kurie nestandartiškai mąsto, su charizmatiškomis išskirtinėmis asmenybėmis – jie jus įkvėps, gims naujų, ypatingų sumanymų!

Gera proga pirkti laikrodžius, veidrodžius, brangakmenius, meno kūrinius, paukščius. Netinka žudyti gyvūnus, net ir vabzdžius, vabalus, blogai galvoti, apkalbinėti kitus.

Geras laikas maldai, šventyklų lankymui, meditacijai prie ugnies. Dera prisiminti, pagerbti mirusiuosius.

Iš antradienio į trečiadienį svarbesni buvo nespalvoti sapnai. Parašyti ar išgirsti žodžiai, skaičiai bus lemtingi. Gerai, jei regėjote naujas, švarias, nesuplėšytas knygas, jei jus vardu pašaukė. Bet degančios knygos bei laiškai ar tiesiog gaisras – jums gresia nemalonumai, galite rimtai suklysti. Duris atverti – naujos pažintys. Bėgti, važiuoti – saugokitės vagysčių, apgaulių.

Blogas ženklas: jei užgestų be priežasties šviesa, ugnis, sudužtų veidrodis ar stiklinis daiktas – konfliktai su artimaisiais, jei laikrodis sudužtų – jums gresia nelaimė, jei akmuo iškristų iš žiedo – apsaugos praradimas.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero etapo pabaiga, pamesti sagą ar jei drabužis įplyštų – išsivaduosite iš negerų ryšių, nugalėsite kliūtis.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas naujų darbų pradžiai, piniginių, turto reikalų tvarkymui; palankios spalvos – purpurinė, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis žada nepaprastus susitikimus, ypatingas pažintis! Galimi naudingi pasiūlymai, kuriais verta pasinaudoti. Tuo pat metu atkreipkite dėmesį, kuo galite kitiems padėti. Geras laikas svarbioms finansinėms operacijoms. Palanku pirkti, investuoti pinigus, nusipirkti kažką gražaus, mielo.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį būsite stiprūs, ryžtingi – tai neabejotinos pergalės, lyderystės metas! Ypač iki 14 val. 48 min. palanku imtis ilgai nešiotų sumanymų įkūnijimo. Tai, ką dabar pradėsite bei nuveiksite, bus stabilu bei padės ir patiems tapti tvirtesniems, pastovesniems. Šis laikas sėkmingas spręsti finansines, gyvenamosios vietos problemas, ieškoti rėmėjų, investuotojų.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienis – paslapčių atskleidimo metas: suprasite tai, kas anksčiau buvo jums nesuvokiama, išvysite tai, kas nuo jūsų slepiama. Pavyks suprasti, ir kas jūsų tikrieji draugai, kuo galima toliau pasitikėti. Galite sulaukti pagalbos iš netikėto šaltinio. Palanku tvarkyti svarbius konfidencialius reikalus.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis – malonių netikėtumų metas: sena svajonė gali išsipildyti (bent jau atsirasti galimybių ją įgyvendinti)! Verta pasigilinti į senus darbus, prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas. Pagalbos sulauksite iš bičiulių. Stebėkite, kaupkite informaciją, susijusią su jūsų veikla – tai bus naudinga ilgam. Iki 14 val. 48 min. itin palanku kurti ilgalaikius veiklos planus, projektus arba juos siūlyti bei aptarinėti su šefu ar rėmėju, įtakingu asmeniu ir pan.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienis – pripažinimo metas, kai verta pasikalbėti su šefu, susitikti su žmonėmis, organizacijomis, galinčiais turėti įtakos jūsų karjerai, sėkmei versle ir pan. Gauti pasiūlymai iki 14 val. 48 min. ypatingi – juos verta priimti. Sulauksite draugų nuoširdumo – tik neatstumkite jų pagalbos.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį atsigausite. Tapsite toliaregiški – jums pavyks išvysti tai, kas buvo nesuprasta, paslėpta, pažinti gilias tiesas, rasti atsakymus į svarbius klausimus, kompromisą santykiuose su mylimu asmeniu, vaikais, bendradarbiais, šefu. Šios dienos pasiūlymai, ypač gauti iki 14 val. 48 min., naudingi, perspektyvūs.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį galite sulaukti netikėtos pagalbos (juk geri darbai sugrįžta!). Nors diena kiek įtempta ir nervinga, kai ne viskas pavyksta, kaip norisi, bet patikėkite – tai į naudą! Net jei teks patirti nuostolius, kažko atsisakyti, irgi nesigailėkite, nes šiandien tai netikėtu būdu atneš laimę! Palankus metas spręsti skolų, mokesčių problemas, tvarkyti draudimo, investavimo reikalus (geriausia iki 14 val. 48 min.).

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį ieškokite pagalbos, paramos, aiškinkitės teisybę. Palanku pradėti sunkų bylinėjimąsi, taip pat tvarkyti sudėtingus dokumentus. Ypač iki 14 val. 48 min. tinka kreiptis su prašymu į šefą, partnerius, sutuoktinį. Tačiau nesistenkite nieko jėga keisti. Daugiau laimėsite, jei stengsitės prisitaikyti prie partnerių bei antrosios pusės. Iki 14 val. 48 min. palanki proga išreikšti savo romantiškus jausmus, pirštis.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis puikus svarbiems darbams atlikti, atsakingiems dokumentams pasirašyti, taip pat sisteminti darbus bei popierius (tik nepamirškite išmesti nebereikalingus, nevertingus dokumentus, laiškus, atvirukus, užrašus). Neatsisakykite darbe užkraunamų darbų, pareigų – tai bus naudinga! Ir pasistenkite labiau suprasti artimuosius bei pasitarnauti kuo galite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ką atliksite trečiadienį, ilgam atneš sėkmę – tai gali būti net avantiūra, reikalas, sugalvotas per penkias minutes! Tiks tvarkyti vaikų reikalus. Ypač iki 14 val. 48 min. palanku aptarti bendravimo problemas su vaikais, taip pat su mylimu asmeniu – rasite gerą sprendimą.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį galite sulaukti netikėtos paramos iš partnerių ar savo sutuoktinio. Tiesa, aktyviai dalykinei veiklai ne pats geriausias metas – nepersistenkite, nepersidirbkite, kaupkite jėgas, stiprinkite sveikatą. Verta labiau užsiimti šeima, namais – įteikite seniai žadėtą dovaną artimiesiems.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį galite susidurti su svarbia informacija, reikalingu, naudingu žmogumi – tik mokėkite tai įvertinti. Ypač iki 14 val. 48 min. palankus metas pasikalbėti svarbiu klausimu su tėvais, viršininku ar įtakingu asmeniu, ir jei būsite nuoseklūs bei kantrūs, liksite suprasti bei įvertinti, taip pat sulauksite norimos pagalbos. Geras laikas sveikatos tikrinimui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.