Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, rugpjūčio 18 d.

Ketvirtadienis – didelių pastangų, energijos koncentravimo, žmonių susitelkimo, kolektyvinės veiklos metas, kai reikia imtis didelio, sunkaus darbo, pradėti kažką naujo.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-08-18 00:01

Tvarkykite fundamentalius reikalus, imkitės svarbios organizacinės veiklos. Geras laikas įvairiems susibūrimams, susirinkimams – būtent šiandien kolektyviniai sprendimai duos teigiamų rezultatų. Tai puiki proga vadovams įgyti didesnį populiarumą tarp pavaldinių. Palanku spręsti finansines, socialines problemas. Tinka tvirtinti reikšmingus dokumentus. Gauti veiklos pasiūlymai bus naudingi – verta priimti.

Sėkmingas metas – tai, kas šiandien įvyks, gali daug ką pakeisti gyvenime bei padaryti jus išties laimingus. Šią dieną skirkite tam, kas jums svarbiausia. Tai geras laikas darbo, piniginių, turto reikalų tvarkymui – palanku pasirašinėti bet kokius su tuo susijusius dokumentus. Galima rizikuoti pinigais.

Diena žada laimę meilėje – šios dienos romantiškos pažintys, įsimylėjimai laimingi.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti šventes, puotas, pramogas. Kuo sapnas buvo džiugesnis – tuo geriau.

Blogas ženklas: rasti pinigus ar metalinius daiktus (geriau jų neimti), savaiminis užsidegimas, jei raktas sulūžtų ar jį pamesti, jei namuose plyštų užuolaidos, staltiesės, jei skėtis sulūžtų, jei juodas katinas kelią pereitų.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina nešioti tamsiai mėlynų, tamsiai raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį būsite kupini įkvėpimo, geriausių nuojautų, meilės. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, nekilnojamojo turto reikalus. Galimi netikėti sėkmingi radiniai. Beje, idėjos, kurios šiuo metu sukasi jūsų galvoje, kaip ir gauti pasiūlymai, atneš didelės naudos! Diena suteiks puikių progų užmegzti naują romantišką ryšį... Jei turite porą – skirkite vakarą tik savo antrajai pusei: jūsų jausmai įsižiebs dar kaitresne ugnimi!

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienis – pergalės metas: sulauksite pripažinimo kaip geriausieji. Galima priimti svarbius sprendimus, susijusius su veikla bei šeima, taip pat gyvenamąja vieta (galbūt suvoksite, kad reikia viską keisti, kraustytis kitur).

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienio susitikimai lemtingi, kaip ir išgirsti žodžiai, gauti pasiūlymai, patarimai. Imsite daug ką kitaip suprasti, matyti. Niekur nesiveržkite, pajuskite, ką jums diktuoja gyvenimas. Veikti neskubėkite – nesikrimskite, jei šiandien kažko nesuspėsite (jūsų dar laukia ypatingas aktyvumo periodas nuo šeštadienio). Namie gerai organizuoti talkas kokiam nors svarbiam tvarkymuisi, remontams. Tinka spręsti bendravimo keblumus šeimoje.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį ištieskite pagalbos ranką, net jei jūsų pačių reikalai ne per geriausiai klostosi. Dabar pelnysite naujas draugų, kolegų, visuomenės simpatijas. Atsitiktinis susitikimas, pokalbis gali padėti sprendžiant finansines problemas. Palanku pirkti vertingus daiktus, dovanas.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienis išskirtinis – gali įvykti kažkas nepaprasto, labai reikšmingo. Laukia naudingi pokyčiai karjeroje. Imkitės atsakingų darbų: šios dienos triūsas nenueis veltui. Tai virs geru pagrindu ateities sėkmei. Padaugės aiškumo ir meilės klausimu.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį laukia geri susitikimai, pasiūlymai. Sena svajonė gali išsipildyti. Sulauksite nuoširdžios pagalbos, patarimo. Jūsų padėtis tampa tvirtesnė. Tiesa, būtina labiau įsiklausyti į savo intuiciją, mokėti atseikėti atsitiktinius dalykus. Šios dienos pamokymai, dalykiniai pasiūlymai itin vertingi. Svarbūs bus ir susitikimai, pokalbiai su užsieniečiais, taip pat su dvasininkais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį, jei netyčia su kuo susipažinsite – tai gali virsti tikra bičiulyste. Pasireikš tikrieji draugai – jie padės teisingai apsispręsti jums svarbiu klausimu. Na, o jei buvo kažkurį laiką nesmagu, kažkas nesisekė, šiandien pavyks įveikti vidinę krizę, rasti išeitį dalykiniuose, finansiniuose reikaluose.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį sulauksite palaikymo, suprasite bei aiškiai pajusite, kad esate ne vieni! Ir labai reikalingi! Aplinkiniais jumis žavėsis, norės (ir galės) jums padėti, beje, šiandien ir iš karto! Tai puikus laikas ir sutuoktiniams prisiminti savo medaus mėnesį. Na, o vienišiams romantiškos pažintys žada santuoką. Rinkitės ir dalykinius partnerius, aptarinėkite su dabartiniais veiklos plėtimo perspektyvas. Puikus laikas svarbiems susitikimams su veiklos partneriais.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį trukdymai nereikšmingi, jie ne tik nepakenks, bet ir padės pasiekti dar geresnių rezultatų. Dirbkite sąžiningai, negailėdami jėgų – šiandien jūs galite daug laimėti! Jūsų priekabės mylimam žmogui neturi rimto pagrindo. Dėmesio vienišiams: vakare bus lengva užmegzti naują romantišką pažintį! Nesėdėkite namie vieni.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį netikėtumas gali pakeis jūsų planus (ir jausmus), tačiau tai atvers naujas galimybes. Nebijokite rizikuoti. Kad ir ko imsitės, tai atneš pasitenkinimą, naudą. Jus gali pasiekti žinia apie kažkada mylėtą žmogų. Sena meilė gal dar nesurūdijo? Daugiau bendraukite su vaikais.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį šaunus, tiesa, norisi daug ir greitai! Bet jei tik mėginsite paskubinti įvykių eigą – sulauksite atvirkščio rezultato. Na, o šeima turi likti prioritetu visais atžvilgiais. Likite ištikimi savo išrinktiesiems. Vargu, ar jūsų silpnumas bus atleistas. Laukia nepaprastas vakaras. Meilės svajonės pildysis...

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienis palankus – reikalai gali sparčiai pajudėti į priekį. Geras metas dalykiniams susitikimams bei susitarimas, veiklai, dokumentų tvarkymui, darbų sisteminimui – šviesi galva, džiugi nuotaika. Na, o aplinkiniai noriai su jumis bendraus, sieks padėti, kartu veikti. Galite įgyti puikių draugų, padėjėjų. Gauti pasiūlymai bus naudingi ilgam laikui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.