209 kg svėręs vyras numetė daugiau nei pusę kūno svorio ir tapo lengvojo kultūrizmo treneriu

Nustojęs reguliariai kilnoti alaus bokalą ir ėmęsis prakaitą lieti sporto salėje, 31-erių Mike'as Waudby, kadaise 209 kilogramus svėręs vyras, atsikratė daugiau nei pusės savo kūno svorio ir tapo profesionaliu lengvojo kultūrizmo treneriu. Neįtikėtini pokyčiai, ar ne? Mike'as išties nesitveria džiaugsmu žvelgdamas į naują savo kūną. 115 kilogramų – tiek svorio vyras neteko vos per pusantrų metų.

209 kilogramus svėręs vyras numetė daugiau nei pusę kūno svorio ir tapo fitneso treneriu.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
209 kilogramus svėręs vyras numetė daugiau nei pusę kūno svorio ir tapo fitneso treneriu.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-18 00:37, atnaujinta 2018-02-21 01:52

Mike'ą svorio problemos kamuoti ėmė sulaukus 21-erių, tuo metu jis jau svėrė 140 kg. Pamažu prekybos centro apsaugininko darbas ėmė vis labiau varginti, mat žaibiškai didėjantis svoris trukdė vyrui judėti ir atlikti savo pareigą. Su laiku Mike'as neteko savo darbo ir, nematydamas jokių karjeros prošvaisčių, kone visą laiką tūnodavo savo kambaryje „apsiginklavęs“ riebiu maistu ir alkoholiniais gėrimais. Kadaise dėl nutukimo kentęs vyras dėl savo kūno svorio kaltina tik alkoholį, mat teigia išgerdavęs visą viskio butelį ir net 6 skardines alaus kiekvieną vakarą.

Mike'as retai kada išeidavo iš savo namų, tačiau vieną vakarą jis vis dėlto nusprendė apsilankyti vietiniame bare. Jo nelaimei, vakaras pasisuko visai netinkama linkme – prie jo priėjusi mergina nepasikuklino ir paprašė Mike'o, kad šis kuo skubiau išeitų iš baro. Vyriškiui paklausus, kodėl, mergina atšovė, kad Mike'o išvaizda vimdo ją ir jos draugus. Po šio incidento vyras ėmė tik dar labiau graužti save ir netgi bandė nusižudyti.

„Vieną dieną paklausiau savęs, kas gi tai per gyvenimas? Pavargau būti pajuokos objektu, tad nutariau nutraukti šią beprotybę“, – teigia Mike'as. Išgėręs 2 butelius viskio, 8 skardines alaus ir visas tabletes, kurias tik rado savo namuose, nutukimo kamuojamas vyras tiesiog užmigo. Tačiau jo nuostabai – pabudo. Gyvas, sveikas, tiesa, vis dar toks pats nutukęs ir šiek tiek kankinamas pykinimo. Tačiau visų svarbiausia tai, kad jis pabudo pasiryžęs keistis.

Nuo to lemtingo ryto Mike'as nebegėrė nė lašo ir ėmėsi pačio nemaloniausio dalyko, apie kurį tuo metu galėjo pagalvoti – sporto.

„Kiekviena treniruotė baigdavosi tuo, kad nusivilkdavau savo prakaitu permirkusius XXXXL dydžio marškinėlius, pažvelgdavau į savo pilvą ir imdavau verkti. Tačiau neketinau pasiduoti – aš vėl suimdavau save į rankas. 18 mėnesių intensyviai plušau ir kaip įmanydamas stengiausi vengti alkoholio.

Mano pastangos atsipirko su kaupu! Deja, odos perteklius vertė mane jaustis lygiai taip pat šlykščiai, kaip jaučiausi tuomet, kai buvau nutukęs, tad teko pasinaudoti chirurgo paslaugomis. Vis dar nesu patenkintas savo šlaunimis, bet, be jokios abejonės, esu kur kas laimingesnis ir sveikesnis, nei buvau prieš pusantrų metų“, – teigia Mike'as.

Dabar Mike'ą draugai vadina „ponu raumeninguoju“, jis nuolat savo „Facebook“ paskyrą pildo naujomis nuotraukomis ir turi mylinčią merginą šalia. Norėdamas padėti likimo broliams ir seserims, Mike'as tapo asmeniniu fitneso treneriu ir su mielu noru padeda problemų dėl nutukimo turintiems žmonėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.