Po cezario pjūvio moteris buvo apkaltinta išgalvotu nėštumu

„Protu nesuvokiama apgavystė“, – taip apie neseniai patirtą siaubą kalbėjo 23-ejų Alexandras Donizete Alvesas, svajojęs apie dieną, kuomet pirmąjį kartą pažvelgs naujagimį sūnų. Tačiau vyriškio svajonė buvo negailestingai sutrypta vietinių medikų, kurie, atlikę cezario pjūvį Alexandro žmonai, iškart po operacijos tikino, kad nėštumas tebuvo pramanas ir jokio kūdikio moteris nesilaukė. Vis dar šoko būsenos esantis 2 vaikų tėvas negali patikėti, kad kūdikį iš motinos įsčių atėmę medikai galėjo sukurti šitokį negailestingą ir sveiku protu nesuvokiamą scenarijų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 21, 2014, 4:13 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 6:53 AM

30-metė brazilė Claudia Aparecida Lopes teigia, kad nėštumo metu ji nuolatos lankėsi pas ginekologą ir netgi atliko du tyrimus ultragarsu. Antrasis tyrimas įvyko prieš pat gimdymą, moteriai vaikelio besilaukiant jau 9-ąjį mėnesį. Tragediją išgyvenančios poros artimieji tvirtina, kad per paskutinį tyrimą paaiškėjo, jog vaisiaus pozicija yra netinkama ir kad moteriai teks atlikti cezario pjūvį.

Tačiau vos tik moteris prabudo po lemtingos operacijos, jai buvo pranešta, kad įsčiose vaiko nėra ir niekuomet nebuvo – esą nėštumą moteris tiesiog išsigalvojo.

„Mano žmona atliko nėštumo testą, kuris buvo teigiamas. Iškart po to mes apsilankėme pas ginekologą, kuris taip pat patvirtino nėštumą. Mes sumokėjome už priežiūrą nėštumo metu ir netgi nuvykome atlikti tyrimus ultragarsu. Po operacijos ant mano žmonos pilvo buvo milžiniškos pjūvio žymės, o medikai kaip susitarę teigė, kad vaisiaus ten tiesiog nebuvo“, – teigia gimdyvės vyras.

A.D.Alvesas taip pat pridūrė, kad gydytojas, atlikęs cezario pjūvį, dar gruodžio mėnesį gimdyvei paskyrė vitaminus, skirtus nėščioms moterims.

„Jei gydytojas yra teisus ir nėštumas – išgalvotas, tuomet aš taip pat turiu psichologinių problemų, mat mačiau savo kūdikį per ultragarso tyrimą! Ir kaip įmanoma paaiškinti tai, kad gydytojas visą nėštumo laikotarpį prižiūrėjo mano žmoną?“ – retoriškai klausia gimdyvės vyras.

Vyras yra pasiryžęs žūtbūt sužinoti, kas nutiko jo sūnui – jis jau pateikė kaltinimus gydytojams ir tikisi, kad policijos pareigūnai padės rasti dingusį mažylį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: prasideda „Eurovizija“ – kas laimės ir kur bus Lietuva?