Alytiškiai ekstrasensei šimtines klojo už vienodas pranašystes

Alytiškiai turėjo galimybę ne tik išgirsti apie savo ateitį iš televizijos laidos „Ekstrasensų mūšis“ nugalėtojos Vandos Darjinos lūpų, bet ir sužinoti, kokie sveikatos sutrikimai juos kamuoja bei už kelias šimtines įsigyti medikamentų ir maisto papildų. Po seansų tarpusavyje pasikalbėję žmonės išsiaiškino, kad daugelis girdėjo panašias pranašystes.

Daugiau nuotraukų (1)

Laura Baliukonienė (alytusplius.lt)

Jan 29, 2014, 5:30 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 11:04 PM

Slėpė seansų vietą

Pas ekstrasensę Vandą, Alytuje besilankančią jau trečią kartą, alytiškiai turėjo eiti praėjusį pirmadienį, tačiau seansai buvo atkelti į trečiadienį. Nepaisant to, gyventojai pas ją veržte veržėsi.

Patekti į žymios aiškiaregės seansus nebuvo paprasta, o ir vieta buvo kruopščiai slepiama.

Paskambinus užsiregistruoti, telefonu atsiliepusi Rasa pranešė, kad jau nebėra laisvų vietų, bet vis tiek paprašė kontaktų rezervui.

Alytusplius.lt žurnalistei pasiteiravus, kur vyks ekstrasensės seansai, moteris atkirto, kad pasakys tik tuo atveju, jei atsiras laisva vieta, tada ji paskambins ir praneš, kur ateiti. Vieta atsirado.

Trečiadienį, kai atvyko ekstrasensė, žurnalistė, laukiamajame lūkuriuodama pokalbio su viešnia, matė, kaip į viešbutį, kuriame apsistojo aiškiaregė, įėjo pusamžė moteris rankose laikydama 200 litų. Padavė juos ten dirbusiai Rasai, o ši sugrįžo iš kabineto, kur vyko seansai, nešina pilnu krepšiu medikamentų. Papasakojusi klientei, kaip juos reikia vartoti, ji palydėjo moterį durų link. Paklausus, ar pas ekstrasensę dar galima gauti ir vaistų, Rasa pareiškė, kad tai – konfidencialu.

Siūlė pirkti vaistus

Reda (vardas pakeistas), pas aiškiaregę atėjo tikėdamasi surasti atsakymus, kodėl ją nuolat kamuoja kojų skausmai. Užuot aiškiai išgirdusi atsakymą, moteris buvo įkalbėta už 232 litus įsigyti 4 dėžutes žoliniu pagrindu pagamintų papildų atminčiai gerinti, venoms plėsti, organizmui valyti. Ekstrasensė tikinusi, esą tai tikrai padės.

Kita klientė Regina (vardas pakeistas) taip pat jautėsi nusivylusi.

„Už dvidešimt minučių paklojau 60 litų, tačiau nieko konkretaus taip ir nesužinojau. Tik prisiklausiau kažkokių „blevyzgų“, faktai neatitiko tikrovės. Vis bandydavo ji kažką atspėti, bet vis nepataikydavo. Be to, prikalbėjo, kad turiu sveikatos problemų, todėl privalau vartoti jos siūlomus vaistus. Bet nieko nepirkau“, – skeptiškai nusiteikusi po seanso pas ekstrasensę kalbėjo Regina.

Panašu, kad seansų metu žmonėms „prastuminėjami“ vaistai tėra gerai apgalvotas verslo planas. Ir dar blogiau – juodojo verslo planas. Mat kasos kvitų už apsilankymus, o tuo labiau už nupirktus medikamentus niekas niekam nedavė...

Pasiteiravus, kur ateityje galima bus įsigyti daugiau rekomenduojamų preparatų, Rasa, organizuojanti interesantų registraciją, pakišdavo į rankas vaistų kompanijos knygelę, ant kurios galinio viršelio buvo užrašytas Rasos telefono numeris ir elektroninis paštas su tos kompanijos pavadinimu.

Neišbūrė apie dukrą

Dar viena ekstrasensės klientė Jolita (vardas pakeistas) tikėjosi ką nors sužinoti apie savo dukters ateitį, mat jau šią vasarą ji ketina kurti šeimą.

Pasak jos, skelbime buvo parašyta, kad galima bus sužinoti ne tik apie savo, bet ir artimųjų ateitį. „Nusinešiau dukros nuotrauką, o Vanda man atkirto, kad iš nuotraukų tikrai neburs. Seanso metu ekstrasensė kažką vapėjo apie tai, kaip susirasiu vyrą, nors jį jau turiu, apie tai, kad perimsiu vadovaujamas pareigas iš vyro. Be to, pas ją užtrukau vos 20 minučių...Nusivyliau...“, – skeptiškai šypteli Jolita ir priduria, kad be viso to ekstrasensei trūksta įžvalgos atspėti amžių, mat moterį pajaunino devyneriais metais.

Buvo daug ligonių

Alytusplius.lt žurnalistė, susitikusi su žymia viešnia, pasiteiravo, kokiais būdais ji padeda sergantiems žmonėms.

„Aš jiems nepadedu, tik iš rankos pasakau ligos diagnozę ir rekomenduoju, kaip reikėtų gydytis, kokius homeopatinius vaistus galima būtų vartoti. Kodėl homeopatinius? Nes mes į šią žemę atėjom ir jau nuo seno gydėmės žolėmis. O tie cheminiai vaistai tik dar labiau mums gali sugadinti sveikatą ir ateityje nebeatsiginsime nuo ligų“, – tikino ponia Vanda.

Pasak jos, dėl sveikatos problemų į ją besikreipiančių žmonių Alytuje buvo išties daug. „Ligoniai mane labai išsekina, ypač vėžiu sergantys, tačiau šiandien pastarųjų pas mane nebuvo, todėl labai išvarginta nesijaučiu, nors ir be galo daug norinčiųjų priėmiau“, – atviravo moteris.

Pasak viešnios, dažniausiai alytiškiai į ją kreipėsi dėl problemų šeimoje ir dėl darbo ar verslo klausimų.

Paklausta apie galimybę iš nuotraukos sužinoti apie savo artimųjų ateitį, ekstrasensė patikino, kad tą padaryti buvo galima, tačiau tik nuo 9 iki 11 val. ryto, o dar geriau būtų Klaipėdoje.

Visiems vienoda ateitis

„Man geriausia matyti žmogaus akis, jos viską man pasako. O kortos ir delnas man yra tik pagalbinės priemonės“, – tikino ponia Vanda.

Pasikalbėjus su dar keliais pas ją apsilankiusiais žmonėmis, paaiškėjo, kad visiems ekstrasensė pranašavo panašią ateitį: mirtis 85-erių metų, darbingumas iki 71-erių, jaunesnio amžiaus moterims prognozavo sėkmingą verslą, vadovavimą jam, gražią, pozityvią ir laimingą ateitį.

Ponia Vanda patikino, kad žmonėms pasako ir blogus dalykus, kuriuos ji išskaito jų akyse. „Tik dabar jau vengiu kalbėti apie mirtį, jeigu matau, kad žmogui liko nedaug. Ypač po to, kai nutinka būtent taip, kaip išpranašavau, mane slegia sąžinė, tarytum pati būčiau prikalbėjusi mirtį“, – sakė ekstrasensė.

Beje, apie vaikus kalbėti jai sunkiai sekėsi, mat papasakodavo ir apie nesamus vaikus. Jolita patikino, kad ir jai kalbėjo apie du vaikus – berniuką ir mergaitę, nors ji teturinti vieną dukrą.

Jeigu dar kam nors įdomu, tai ekstrasensė patikino, kad į Alytų sugrįš maždaug po mėnesio. Taigi, tikintiems pranašystėmis – dar viena proga!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.