Po rasės keitimo operacijos brazilas ir tapo azijiečiu

Baltaodis brazilas šviesiais plaukais ir žydromis akimis ryžosi drastiškiems pokyčiams – pasidarė plastinę operaciją, kad būtų panašesnis į azijietį, rašo „Daily Mail“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-07 11:28, atnaujinta 2018-02-13 02:32

25 metų Maxas, kuris pasikeitė savo vardą Xiahn, žavisi iš Pietų Korėjos kilusiu muzikos žanru „K-pop“ ir korėjietiškais dramos serialais. Į šią šalį išvykęs kaip mainų studentas, vaikinas ėmė mėgdžioti korėjiečių išvaizdą.

Po metų, praleistų Dongseo universitete Pietų Korėjoje, vaikinas užsimanė „siaurų akių“ ir tamsių plaukų.

Xiahnas turėjo ištverti daugiau nei 10 operacijų, kad būtų sukurta nauja jo azijietiška išvaizda. Visa tai kainavo daugiau nei 3 tūkstančius dolerių.

„Atrodo, viskas pavyko. Tereikia sulaukti, kol atlėgs patinimas ir pasimatys galutinis rezultatas,“ - pasakojo vaikinas.

Vaikinas teigia, kad nebijojo, jog kažkas gali nepavykti, o po operacijos jo regėjimas liko puikus.

Vaikino veide vienintelis bruožas, primenantis originalią išvaizdą, yra jo nosies forma.

Pasikeitęs akių formą, Xiahnas įsideda tamsios spalvos akių lęšius ir dažo plaukus juodai. Atsakydamas į pasipylusią kritiką, Xiahnas savo Facebook paskyroje rašė: „Nepriklausomai nuo religijos, kuriai priklausai, nepriklausomai nuo to, ar tiki pomirtiniu gyvenimu, tu turi tik šį gyvenimą ir privalai būti tuo, kuo nori būti“.

Kultūrinis chameleonas susilaukė daug paramos Facebook tinklalapyje ir pasakojo, kad yra susižavėjęs Pietų korėja nuo 19 metų.

Vaikinas pats susirado plastikos chirurgus Brazilijoje, kurie atliko visą seriją operacijų. Xiahnas teigia, kad tėtis palaiko jo sprendimą, tuo tarpu mama išreiškė mažiau paramos.

„Man atrodo visiškai normalu keisti savo išvaizdą,“- kalbėjo Xiahnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.