Nuotakai nusispjauti, kad jaunikis išžagino jos geriausią draugę

Lemtinga naktis, kai neseniai mylimajai pasipiršęs Danielis Howardas gretimame kambaryje išžagino jos geriausią draugę, amžiams suluošino visų jų gyvenimus. Tačiau prieš vestuves viešai prabilusi auka ne tik sulaukė kalbų, neva tai ji viską suplanavo, bet ir įsiutino būsimą nuotaką.

Nuotakai nusipjaut, kad jaunikis išprievartavo jos artimą draugę.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Nuotakai nusipjaut, kad jaunikis išprievartavo jos artimą draugę.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-09-19 11:38, atnaujinta 2017-10-15 02:14

Susituokė net ir paaiškėjus tiesai

29-erių D.Howardas, tarnavęs britų Karališkosios armijos medicinos korpuse, savo medaus mėnesio artimiausiu metu tikrai nesulauks. Dar vykus bylos nagrinėjimo procesui susituokęs vyras už grotų praleis septynerius metus.

D.Howardo žmona April vis dar negali atsitokėti ir tiki, jog mylimasis – nekaltas, o artima draugė istoriją tiesiog išsigalvojo. Sako, iš pavydo.

Anonime panorusi likti auka su A.Howard bičiuliavosi nuo seno. Moterys ilgą laiką buvo geriausios draugės ir net planavo susilaukti vaikų panašiu metu – kad mažyliai galėtų draugauti ir laiką kartu leistų nuo mažų dienų.

„Turėjau būti jos pamergė per vestuves... Tačiau negalėjau pakęsti net minties apie tai, jog stovėsiu bažnyčioje ir laiminsiu jų santuoką po to, ką Danielis man padarė. Apie išžaginimą prabilau tik todėl, kad norėjau apsaugoti April. Juk taip pat jis galėjo pasielgti ir su ja“, – teigė 26-erių nukentėjusioji.

Kaltino auką

Po suėmimo kaltinamasis gynėsi teigdamas, jog visa ši istorija – absurdiškas melas iš skrupulų neturinčios moters lūpų.

Tačiau pasakojimas, kurį jis sukurpė kratydamasis įrodymų, jog jo DNR buvo rasti intymiausioje aukos kūno dalyje, apstulbino net viską girdėjusius.

D.Howardas tikino, jog auka rado jo neišvalytus sekso žaisliukus ir sumanė jais pasinaudoti. Neva moteris pavydėjo Danielio ir April santykių bei siekė juos išskirti.

Teisėjo pasakojimas nesužavėjo – Danielis buvo nuteistas nepraėjus nei 90-čiai teismo posėdžio minučių.

Tačiau aukos sielos žaizdos vargu ar kada nors išgis. „Negaliu patikėti, kad April manimi netiki ir liudija prieš mane. Žinau, kad jiedu vienas kitą myli, todėl niekuomet nepajėgsiu suprasti, kodėl visa tai nutiko.

Ilgą laiką kaltinau save, jog pernelyg vulgariai apsirengiau... Vėliau ėmiau manyti, jog buvau tiesiog pernelyg panaši į April. Mano galvoje – tikras chaosas. Viltys apie gražų gyvenimą ir šviesią ateitį sudužo į šipulius“, – teigė moteris.

Išgyveno mylimojo netektį

Seksualinė prievarta ir iširusi draugystė nėra vieninteliai auką morališkai žlugdantys prisiminimai.

Iškart po išžaginimo nukentėjusioji beviltiškai bandė prisiskambinti savo tuomečiam vaikinui, tačiau jo telefonas buvo išjungtas. Moteris į ligoninę nuvyko viena, o vaikinas apie incidentą sužinojo tik kitą rytą.

„Nuo to laiko jis negrįžtamai pasikeitė. Nors iš šono žvelgiant atrodė tvirtas lyg akmuo, viduje jį taršė kaltės jausmas. Jis graužėsi, jog tąnakt išjungė savo telefoną ir negalėjo man padėti.

Ilgainiui mūsų santykiai pašlijo dėl nuolatinės įtampos ir baimės. Nebeištvėrę išsiskyrėme, o po kelių mėnesių sužinojau, jog jo nebėra. Nusižudė“, – teismo salėje tvardydama ašaras sakė auka.

Moteris įsitikinusi – prievarta, kurią ji patyrė, ne tik sugriovė jos ateitį, bet ir įtakojo mylimojo sprendimą nusižudyti. O visų skaudžiausia, jog šios mintys ją persekios visą likusį gyvenimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.