Mergina žiauriai atkeršijo buvusiajam, išvadinusiam ją stora

Yra įvairių būdų atkeršyti buvusiems mylimiesiems, tačiau viena kinė sugalvojo gana originalų būdą. Moteris iš Džengdžou į internetą įkėlė paveiksliuką su gabalėliu iš jos kūno riebalų pagaminto muilo, kurį ketino nusiųsti savo buvusiam vaikinui. Vaikinas ją paliko todėl, kad manė, jog ji turi antsvorio.

Moteris iš Džengdžou į internetą įkėlė paveiksliuką su gabalėliu iš jos kūno riebalų pagaminto muilo, kurį ketino nusiųsti savo buvusiam vaikinui.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Moteris iš Džengdžou į internetą įkėlė paveiksliuką su gabalėliu iš jos kūno riebalų pagaminto muilo, kurį ketino nusiųsti savo buvusiam vaikinui.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 13, 2016, 10:28 AM, atnaujinta Jun 11, 2017, 6:41 AM

Xiao Xiao pasivadinusi moteris teigia, kad gulėsi po skalpeliu, nes po skyrybų norėjo atsikratyti svorio, rašo „Daily Mail“. Ji ruošiasi kerštingą dovaną nusiųsti buvusiajam ir jo šeimai.

Ji sausio 7 dieną „Weibo“, kiniškame „Twitter“ atitikmenyje, parašė žinutę.

„Yand Xiaolei, ar dar pameni pernykštę Pavasario šventę? – rašė Xiao Xiao. – Kadangi šiais metais negaliu tavęs aplankyti, iš savo riebalų pagaminau muilą, kad tavo mama galėtų juo praustis. Pavasario šventė – puikus metas ką nors padovanoti tiems žemos klasės vyrams, kurie moteris vertina pagal jų išvaizdą.“

Ji taip pat įkėlė buvusiam vaikinui nusiųstos žinutės nuotrauką, tačiau vėliau ją ištrynė.

„Iš savo riebalų pagaminau muilo, kurį duosiu tavo mamai, – rašė moteris. – Kinų Naujieji metai – metas nustebinti vyrus, kurie apie knygą sprendžia iš jos viršelio.“

Xiao Xiao iš „Weibo“ vartotojų sulaukė įvairių komentarų.

„Rasi geresnį žmogų, todėl liepk tam vyrui prasmegti po žemėmis,“- rašė vienas iš jų.

Tačiau buvo ir nesutinkančių su ja.

„Tavo buvęs vaikinas buvo teisus, grožis ir bjaurumas priklauso ne tik nuo figūros, bet ir nuo širdies,“- komentaruose teigė vienas žmogus.

Neaišku, ar moteris iš tikrųjų išsiuntė muilą.

Parengė Dorotėja Noreikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.