Atlikėjos nesėkmės su vyrais: tai ištvirkęs, tai pavydus

Žinomai dainininkei Cheryl Fernandez-Versini (32 m.) nesiseka su sutuoktiniais. Pirmą vyrą ji paliko dėl to, kad jis buvo jai neištikimas, o su antruoju dabar skiriasi, nes jis liguistai pavydus ir tingus. Viena bėda – vos pusantrų metų trukusi antroji santuoka su prancūzu Jeanu Bernard’u Fernandezu-Versini atlikėjai gali kainuoti daugiau nei 13 milijonų eurų.

Pirmam Cheryl vyrui A.Cole’ui žmonos buvo negana – jis suko pas kitas moteris.<br>ViDA Press nuotr.
Pirmam Cheryl vyrui A.Cole’ui žmonos buvo negana – jis suko pas kitas moteris.<br>ViDA Press nuotr.
Ch.Fernandez-Versini antrasis sutuoktinis Jeanas Bernard’as žmonai kėlė pavydo scenas net už tai, kad ji per ilgai darbe užsibūna su kolega S.Cowellu. Moteris su juo televizijoje teisėjauja laidoje „X faktorius“.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Ch.Fernandez-Versini antrasis sutuoktinis Jeanas Bernard’as žmonai kėlė pavydo scenas net už tai, kad ji per ilgai darbe užsibūna su kolega S.Cowellu. Moteris su juo televizijoje teisėjauja laidoje „X faktorius“.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Ch.Fernandez-Versini ir S.Cowellas<br>„ViDA Press“ nuotr.
Ch.Fernandez-Versini ir S.Cowellas<br>„ViDA Press“ nuotr.
Pirmam Cheryl vyrui A.Cole’ui žmonos buvo negana – jis suko pas kitas moteris.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Pirmam Cheryl vyrui A.Cole’ui žmonos buvo negana – jis suko pas kitas moteris.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 16, 2016, 11:02 AM, atnaujinta Jun 11, 2017, 12:41 AM

Staigiai įsiplieskusi meilė tarp britų muzikos šou „X faktorius“ teisėjos atlikėjos Ch.Fernandez- Versini ir prancūzų restauratoriaus, nė vienam laimės neatnešė.

Vos po trijų mėnesių pažinties pora susituokė Karibų jūroje esančioje Miustiko saloje 2014 metų liepą.

„Paprastai to nedarau, bet noriu su visais pasidalyti džiugiomis žiniomis: nuo šiol mudu eisime kartu“, – tuomet džiaugėsi Cheryl.

Tačiau kartu nepragyvenusi nė dvejų metų pora nusprendė santykius nutraukti. Keletą pastarųjų mėnesių atskirai nuo sutuoktinio gyvenusi dainininkė teismui įteikė skyrybų prašymą.

Ch.Fernandez-Versini norėjo pabaigti „X faktoriaus“ filmavimo sezoną ir tik tuomet užsiimti nemaloniais skyrybų reikalais. Prieš kameras ji slegiamo skausmo nerodė, o jas išjungus liepė advokatams imtis darbo.

Dainininkė dokumentuose įvardijo populiarią priežastį – nesutaikomi skirtumai. Vis dėlto kalbama, kad Ch.Fernandez-Versini neapsikentė sutuoktinio pavydo ir tinginystės.

Poros bičiuliai prasitarė, jog nuo tada, kai įsimylėjėliai susituokė, Jeanas Bernard’as nieko nedirbo, buvo išlaikomas vien žmonos.

„Jis nepajudino nė piršto, kad pats užsidirbtų pinigų. Jo šeima gyvena kaime Pietų Prancūzijoje. Sutuoktinio tėvai nėra multimilijonieriai kaip Cheryl, bet puikiai gyvena“, – tvirtino vienas restauratoriaus draugų.

Ch.Fernandez-Versini turtas vertinamas daugiau nei 25 milijonais eurų, tad televizijos žvaigždė baiminasi, jog pusės jo gali užsimanyti sutuoktinis. Didelės meilės apakinta moteris nebuvo prieš vestuves pasirašiusi vedybų sutarties.

Skyrybų priežastimi tapo ne tik tinginystė, bet ir neįtikėtinas Jeano Bernard’o pavydas.

Prancūzas keldavo scenas, kad dainininkė leisdavo laiką su kitais vyrais darbo aplinkoje, vienas jų – jos kolega iš „X faktoriaus“, teisėjas, laimingai vedęs, tėvyste besidžiaugiantis Simonas Cowellas (56 m.).

Cheryl sutuoktinis būdavo nepatenkintas net dėl to, kad jo žmona per ilgai vedžioja savo čihuahua veislės šunis Busterį ir Coco.

Naujųjų metų išvakarėse buvusi merginų grupės „Girls Aloud“ narė socialiniame tinkle „Instagram“ publikavo nuotrauką, kurioje ji bučiuoja vidurinį pirštą, su parašu: „Sudie 2015-ieji... Jūs buvote tikri! Jūs daug ko mane išmokėte, bet džiaugiuosi matydama jūsų nugarą!“

O praėjusią savaitę tame pačiame tinkle ji parašė: „Siunčiu meilės visoms moterims, kurios stengiasi save mylėti, nors pasaulis joms sako to nedaryti.“ Užtat Jeanas Bernard’as vis dar mūvi savo vestuvinį žiedą ir į „Instagram“ kelia jo nuotraukas.

Poros draugai atskleidė, jog dainininkė su restauratoriumi patys greitai įsitikino, jog paskubėjo susituokti.

„Praėjus šiek tiek laiko juodu suprato esantys labai skirtingi. Dabar jie stengiasi padaryti viską, kad liktų draugai. Jie nori draugiškų skyrybų dėl to, kad galėtų ateityje vienas kitam padėti“, – sakė poros bičiuliai.

„X faktoriaus“ vedėja paprašė savo brolio Garry Tweedy (28 m.), kad jis laikinai apsigyventų Londone esančiuose jos dideliuose namuose.

Juodu yra labai artimi, o brolis užpildo po skyrybų likusią tuštumą.

Garry gyvens kartu tiek, kiek dainininkė paprašys.

Brolio peties Cheryl prireikia jau ne pirmą kartą. Garry buvo apsigyvenęs pas seserį ir po pirmosios jos santuokos griūties.

Ketverius metus ji buvo ištekėjusi už Didžiosios Britanijos futbolininko Ashley Cole’o.

2005 metais pora susižadėjo Jungtiniuose Arabų Emyratuose, Dubajuje, o dar po metų Londone iškėlė dideles vestuves. Tačiau 2010 metais pora paskelbė sukanti į skirtingas puses.

A.Cole’as santykius norėjo išsaugoti, tačiau atsibudo per vėlai. Ch.Fernandez-Versini atsiprašymų nė neklausė, sužinojusi, jog vyras jai buvo neištikimas. Ji pirmoji kreipėsi į teismą dėl skyrybų.

Kelerius metus ji dar gyveno ir dainavo turėdama buvusio vyro pavardę Cole – teigė nesigėdijanti savo buvusios santuokos. Vis dėlto išdavystę išgyveno skausmingai.

„Aš nejaučiau jokios aistros gyventi. Buvau beveik mirusi. Išlipti iš lovos buvo sunku“, – neslėpė dainininkė. Po pažinties su prancūzu ji vėl sužydėjo.

Tačiau apie tai, kad atlikėją kažkas vėl slegia, buvo galima suprasti jau praėjusios vasaros pabaigoje. Ji buvo kritikuojama dėl to, kad atrodo pernelyg liekna, ir buvo raginama daugiau valgyti.

„Esu laiminga ir sveika. Tokia kritika žeidžia žmones. Bet ne mane. Aš kieta“, – tuomet sakė Ch.Fernandez-Versini. Kalbama, kad ji su antruoju sutuoktiniu Jeanu Bernard’u jau kartu nebegyveno nuo praėjusių metų spalio.

Viešumoje liūdesio nedemonstruojanti popmuzikos žvaigždė Ch.Fernandez-Versini neseniai sulaukė puikios paguodos – ji kartu su Džeimsą Bondą įkūnijusiu aktoriumi Danieliu Craigu buvo išrinkta patraukliausia britų garsenybe.

Parengė Vykintė Budrytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.