Pusbroliai ir pusseserės: meilė, kuriai niekas nepritaria

Vienas didžiausių tabu – įsimylėti giminaitį. Tačiau dvi drąsios amerikietės moterys prisipažino, kad užmezgė romantiškus santykius su savo pirmos eilės pusbroliais ir net susilaukė vaikų. Apie tai jos papasakojo MTV laidoje „True Life“.

Grace ir Dylanas.<br>Youtube stopkadras.
Grace ir Dylanas.<br>Youtube stopkadras.
Alexis ir Andrew.<br>Youtube stopkadras.
Alexis ir Andrew.<br>Youtube stopkadras.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 18, 2016, 11:08 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 9:05 PM

20-ies Alexis iš Šiaurės Karolinos susižadėjo su savo pusbroliu Andrew ir laukiasi jo vaiko, rašo „The Daily Telegraph“. Ji taip pat turi 2-ejų vaiką nuo kito vyro.

Pusbrolis pastaruosius 5 mėnesius praleido kalėjime už apiplėšimą, ir moteris stengiasi surinkti pakankamai pinigų, kad galėtų jį išpirkti. Tačiau šeima nepalaiko jų santykių ir nenori padėti.

Alexis gyvenimas nelengvas: ji sužinojo, jog yra tikimybė, kad Andrew buvo jai neištikimas.

„Net jei išsiskirsime, aš jį vis vien nuolat matysiu, kiekviename šeimos susibūrime, – sakė moteris. – Nemaniau, kad turėsiu tai patirti, jei būsiu kartu su savo giminaičiu.“

Dar blogiau tai, kad teisėjas nenori priimti pinigų, o Andrew kalėjime turės praleisti 6 metus, todėl nebus šalia, kai gims dukra.

Brolis išvijo iš šventės

23-ejų Grace šiuo metu susituokusi su savo 24-erių pusbroliu Dylanu. Jie turi dvi dukras: viena iš jų 3-ejų metų, o kita – 18 mėnesių amžiaus.

Pora nepažinojo vienas kito, kai augo. Po vestuvių giminaičiai juos atstūmė.

Kai jie susituokė, vieninteliai vestuvėse pasirodę jaunosios šeimos nariai buvo jos mama ir patėvis.

Grace brolis jos išsižadėjo. Kai ji su savo vyru nekviesti pasirodė dukterėčios 3-ajame gimtadienyje, brolis jų tiesiog neįleido.

„Tai buvo smūgis, kurio nepamiršiu,“- sakė Grace.

Porai pabodo būti atstumtaisiais, todėl jie nusprendė iš Tenesio persikraustyti į Los Andželą. Jie tikėjosi, kad jų netradiciniai santykiai ten bus priimti.

Tačiau pati kelionė nebuvo rami. Poros mašina sugedo viduryje kelio, ir jie turėjo užstatyti savo televizorių, kad turėtų pinigų moteliui.

Kai jie pagaliau pasiekė Kaliforniją, gyvenimas ten ilgai netruko – pinigų pritrūko po poros savaičių. Sutuoktiniai turėjo grįžti į Tenesį, kur iki šiol vis dar bando susitaikyti su šeima.

Parengė Dorotėja Noreikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.