Raisai Šarkienei yra kur pasitempti: tikrieji santuokų rekordai

Garsioji Lietuvos pažibos Radžio gerbėja Raisa Šarkienė išteka aštuntąjį kartą, tad sutuoktinių skaičiumi moteris jau gali varžytis su tokiomis Holivudo žvaigždėmis kaip Elizabeth Taylor ar Lana Turner. 8 santuokos iš tiesų yra daug, tačiau anaiptol ne riba – poniai Raisai yra kur pasitempti.

R.Šarkienei dar yra kur tobulėti.
R.Šarkienei dar yra kur tobulėti.
Linda Wolfe sugebėjo ištekėti 23 kartus.<br>World Record Academy nuotr.
Linda Wolfe sugebėjo ištekėti 23 kartus.<br>World Record Academy nuotr.
R.Šarkienė išteka 8-ąjį kartą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
R.Šarkienė išteka 8-ąjį kartą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 20, 2016, 1:06 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 3:46 PM

Daugiausiai kartų ištekėjusi moteris

Daugiausiai kartų ištekėjusios moters titulas priklauso amerikietei Lindai Wolfe. Moteris per gyvenimą sugebėjo ištekėti 23 kartus. Kaip pati sako, ji yra priklausoma nuo vestuvių romantikos.

Didžiausia jos meilė buvo Jackas Gourley, kuriam patiko nudizmas ir neplanuotas seksas. Ji ištekėjo už jo net tris kartus. Taip pat L.Wolfe buvo ištekėjusi už vienaakio kalinio. Du jos vyrai buvo gėjai, du – benamiai.

Nuo kai kurių vyrų ji kaip reikiant nukentėjo – kai kurie buvo neištikimi, o vienas su spyna ir grandine rakindavo šaldytuvą.

Daugiausia kartų susituokusi pora

Amerikiečių pora Lauren ir David Blairas tapo Guinnesso rekordininkais kaip daugiausiai kartų atnaujinusi santuokos įžadus – net 109 kartus.

Pora susipažino 1982 m. ir iš karto vienas kitu susižavėjo. Po trijų mėnesių pažinties Davidas jai pasipiršo, bet nors pirmąjį kartą Lauren atsakė „ne“, vėliau sutiko, ir 1984 m. įvyko vestuvės.

Matyt, ceremonija ir medaus mėnesis jiems taip patiko, jog jie tai pakartojo daugiau nei 100 kartų, kaskart tuokdamiesi vis kitoje vietoje.

Daugiausiai kartų vedęs vyras

Daugiausiai kartų vedusio vyro titulas priklauso dabar jau mirusiam malaiziečiui Kamarudinui Mohamadui, kuris vedė iš viso 53 kartus. Paskutinė santuoka, įvykusi 2004 m., buvo su Khadijah Udin, kuri buvo pati pirmoji šio vyro žmona. Pagyvenę metus jie išsiskyrė, o 50 metų pagyvenę atskirai vėl susituokė.

Vyras neigė esantis pleibojus – esą, pirmuosius 51 kartą jam tiesiog nesisekė surasti tinkamosmoters. Jo 52-oji santuoka buvo laiminga, tačiau nugyvenus kartu 20 metų, žmona mirė nuo vėžio.

Iš viso santuokų bagažo trumpiausia vyro santuoka truko 2 dienas.

Daugiausiai kartų susituokusios Holivudo žvaigždės

8 santuokos – būtent po tiek kartų buvo susituokusios Holivudo žvaigždės Lana Turner, Mickey Rooney, Zsa Zsa Gabor, Elizabeth Taylor ir Georgia Holt.

Komikas Stanas Laurelis taip pat turėjo 8 santuokos ceremonijas, tačiau viena iš jo santuokų buvo negaliojanti, nes jis nebuvo iki galo išsiskyręs. Dvi vestuvių ceremonijos buvo papildomos trečiosios santuokos ceremonijos. Iš viso aktorius turėjo 4 žmonas, su viena iš jų tuokėsi 2 kartus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.