Gretą Lebedevą į atleto glėbį likimas įstūmė tik iš trečio karto

Mus sujungė sportas. Taip apie lemtingą pažintį su imtynininku Aleksandru Kazakevičiumi (29 m.) pasakojo jo sužadėtinė, šalies kūno rengybos vicečempionė ir grupės „Kitokios“ dainininkė Greta Lebedeva (26 m.).

Nors Aleksandras prieš penkerius metus klausėsi grupės „Kitokios“ koncerto ir tuomet pastebėjo scenoje dainuojančią Gretą, užmegzti pažinties tuomet jam nepavyko.<br>M.Kulbio nuotr.
Nors Aleksandras prieš penkerius metus klausėsi grupės „Kitokios“ koncerto ir tuomet pastebėjo scenoje dainuojančią Gretą, užmegzti pažinties tuomet jam nepavyko.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-02-12 18:53, atnaujinta 2017-06-08 06:50

Nors Aleksandras prieš penkerius metus klausėsi grupės „Kitokios“ koncerto ir tuomet pastebėjo scenoje dainuojančią Gretą, užmegzti pažinties tuomet jam nepavyko.

Po koncerto Aleksandras tiktai nusifotografavo su G.Lebedeva ir jos kolege Indre Burlinskaite, o merginos sportininkui įteikė grupės lankstinuką, kurį jis saugo iki šiol.

Vėliau Aleksandras socialiniame tinkle pabandė kviesti Gretą į pasimatymus, bet ji atsisakydavo. Tuo metu mergina draugavo su kitu vaikinu.

„Nekreipiau dėmesio į kvietimus. Pamaniau, nusifotografavome su vyruku, ir viskas“, – šypsodamasi savo abejingumą imtynininkui prisiminė G.Lebedeva.

Atletui dainininkė irgi pasimiršo, nes tuomet jis turėjo intensyviai ruoštis Londono olimpinėms žaidynėms.

„Tada man ne mergaitės rūpėjo“, – pasirengimą 2012 metų olimpiadai apibūdino imtynininkas A.Kazakevičius.

Žaidynėse bronzos medalį iškovojęs A.Kazakevičius sulaukė kvietimų dalyvauti renginiuose ir į kai kuriuos jų nueidavo.

2013 metų rudenį imtynininkas viename sostinės sporto klube dalyvavo šventėje, kurioje jam teko teisėjauti. Į ją buvo pakviesta ir šalies kūno rengybos vicečempionė bei sporto klubo reklamos veidu tapusi G.Lebedeva.

„Tuomet jau ir ji man akį merkė, ir aš jai nebuvau abejingas. Net žurnalistai sudrausmino: „Baikite flirtuoti. Negalima su teisėjais to daryti“, – apie renginyje atgijusius jausmus dainininkei pasakojo olimpinių žaidynių graikų-romėnų imtynių bronzos medalio laimėtojas.

A.Kazakevičius pabandė pasinaudoti antra galimybe – pakvietė G.Lebedevą išgerti kavos, po to – pietų.

Bet ji vėl spyriojosi. „Gal pamanė, kad sportininkai nerimti?“ – svarstė Aleksandras, bet rankų nenuleido.

Likimas ją vis tiek vieną dieną suvedė su imtynininku. Kartą G.Lebedeva su I.Burlinskaite vaikščiojo prekybos centre.

„Kažkas man palietė nugarą. Lyg būčiau aiškiaregė, pamaniau: „Aleksandras.“ Atsisuku – iš tiesų jis. Po netikėto susitikimo pradėjau svarstyti, kad gal mus likimas nori susieti. Kitą dieną galų gale susitikome pietų“, – prisimena dainininkė.

Aleksandras apsidžiaugė, kad į akį kritusi atlikėja šįkart jo neatstūmė. Po pirmo pasimatymo dabar jau ji pakvietė imtynininką į filmą.

„Man net buvo keista, kad iniciatyvą rodė Greta“, – šyptelėjo žinomas sportininkas, 2014-aisiais per Valentino dieną pasipiršęs mylimajai.

Dvejus metus sužadėtuvių žiedą ant piršto mūvinti G.Lebedeva tikisi, kad jį pakeis vestuviniu. „Kada nors vestuvės bus“, – šį kartą prieš Valentino dieną paklausta apie amžinos meilės įžadus nusijuokė Greta.

***

Daugiau Lietuvos garsenybių pažinčių istorijų skaitykite šeštadienio „Lietuvos ryto“ priede „Gyvenimo būdas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.