Kaip tapti milijardieriaus žmona? Gražuole būti nereikia

Kuo aukštesnis moters intelektas, tuo žemesni jos avimų batelių kulnai. Pasakojama, kad būtent pagal tai įžymusis programuotojas ir verslininkas Billas Gatesas (60 m.) rinkosi sau žmoną. Korporacijos „Microsoft“ įkūrėjas, susipažinęs su Melinda French (51 m.), atkreipė dėmesį į vieną jam svarbią detalę: ji avėjo žemakulnius mokasinų tipo batus. Tolesnė pažintis vyro nenuvylė – Melinda atsiskleidė kaip protinga ir išmintinga moteris ir tapo jo žmona.

Priscilla Chan nedaro riebalų nusiurbimo procedūrų, nesididina biusto, nesinaudoja kosmetika ir dažnokai užmiršta pašalinti kojų plaukus.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Priscilla Chan nedaro riebalų nusiurbimo procedūrų, nesididina biusto, nesinaudoja kosmetika ir dažnokai užmiršta pašalinti kojų plaukus.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Apr 8, 2016, 9:01 PM, atnaujinta May 30, 2017, 12:21 AM

Kokiomis savybėmis turėtų pasižymėti milijardierių žmonos, kad su savo vyrais įveiktų sunkiausias gyvenimo akimirkas ir išsaugotų šeimos židinį?

Sakoma, kad, norint gyventi su generolu, reikia ištekėti už leitenanto.

Tačiau ši laimės formulė ne tokia jau paprasta. Juk nemažai leitenantų taip ir nesugeba gauti generolo antpečių. O kiek generolų žmonų laikui bėgant tampa buvusiomis!

Bet išskirtiniai vyrai pirmenybę vis dėlto teikia ypatingoms moterims. Kaip jas atranda?

Protas – svarbi, bet toli gražu ne vienintelė savybė, kuria turi pasižymėti didelių galimybių žmogaus gyvenimo palydovė.

Nemėgsta grožio procedūrų

Priscillos Chan (31 m.) fenomeną vis dar mėgina įminti šimtai tūkstančių jos bendraamžių visame pasaulyje. Kodėl ji?

Jos ir Marko Zuckerbergo (31 m.) pažinties istorija žinoma kiekvienam, kuris bent kiek domėjosi socialinio tinklo „Facebook“ įkūrėjo asmenybe.

Tuomet abu buvo Harvardo universiteto studentai, o likimas juos suvedė per vieną vakarėlį.

„Jis atrodė lyg mažumėlę ne iš šio pasaulio. Prisimenu, rankoje laikė alaus bokalą su sąmojingu užrašu, aš iš to pasijuokiau. Tuomet ir užsimezgė mudviejų pokalbis“, – prisimena Priscilla.

Apie ką jie kalbėjosi, nėra žinoma, bet po šio pokalbio M.Zuckerbergas ir susidomėjo P.Chan.

„Ji nedaro riebalų nusiurbimo procedūrų, nesididina biusto, nesinaudoja kosmetika ir dažnokai užmiršta pašalinti kojų plaukus, nenešioja jokių garsių prekių ženklų drabužių“, – taip kalbama apie Priscillą.

M.Zuckerbergo žmonos išvaizda jau seniai tapo milijonų moteriškosios giminės pavyduolių apkalbų socialiniuose tinkluose tema. Bet tai nė kiek nejaudina „Facebook“ įkūrėjo: šalia Priscillos jis jaučiasi be galo laimingas.

P.Chan įtaka vyrui tokia didelė, kad nejučia peršasi palyginimas su japonų kilmės menininkės Yoko Ono ir muzikanto Johno Lennono santuoka.

P.Chan – kinų kilmės amerikietė. Jos tėvai – neturtingi imigrantai, išvykę iš tėvynės pabėgėlių laivu.

Iš pradžių Priscilla tapo geriausia mokyklos mokine, po to baigė Harvardo universitetą, metus dirbo vidurinėje mokykloje gamtos mokslų mokytoja.

2009-aisiais įstojo į Kalifornijos universiteto Medicinos fakultetą studijuoti pediatrijos. Dabar prie vakarienės stalo Priscilla pasakoja Markui savo mažųjų pacientų, kurie gęsta akyse laukdami jiems būtinų organų persodinimo, istorijas.

Būtent P.Chan dėka socialinio tinklo „Facebook“ vartotojai gali įgyti donoro statusą ir sužinoti artimiausios ligoninės, kur galima paaukoti kraujo, adresą.

Zuckerbergų šeima užsiima labdaringa veikla.

„Markas – labai jautrus, jis nuolat svarsto, kaip padėti žmonėms, kuriems reikia pagalbos.

Tokį matau ir su tokiu Marku gyvenu, norėčiau, kad jį taip vertintų ir kiti“, – sakė P.Chan.

***

Visą straipsnį skaitykite šeštadienio „Lietuvos ryto“ priede „Gyvenimo būdas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.