Alfa vyras apie moterų gundymo ypatumus: „Reikia eiti kiaurai!“

Jurbarke gimęs ir augęs 26-erių Alfa vyru save vadinantis Airinas Arutiunianas Lietuvoje geriau žinomas kaip Alfa patinas, kuris skelbiasi galintis ne tik sutriuškinti bet kurios moters psichologiją, bet ir žino būdų, kaip pirmojo pasimatymo metu įsiversti į lovą net ir žaviausią merginą. 

Jis įsitikinęs, kad kiekvieną vaikiną jis gali paversti Alfa vyru<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Jis įsitikinęs, kad kiekvieną vaikiną jis gali paversti Alfa vyru<br>Asmeninio archyvo nuotr.
23-ejų Alfa vyru save vadinantis Airinas Arutiunianas neieško žodžio kišenėje.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
23-ejų Alfa vyru save vadinantis Airinas Arutiunianas neieško žodžio kišenėje.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Jis drąsiai žeria pareiškimus apie moterų psichologijos sugniuždymą.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Jis drąsiai žeria pareiškimus apie moterų psichologijos sugniuždymą.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Taip pat jis tvirtino, kad jei vyras taps Alfa, moteris pamils net ir jo dominavimą, agresiją, širdį bei „ėjimą kiaurai“.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Taip pat jis tvirtino, kad jei vyras taps Alfa, moteris pamils net ir jo dominavimą, agresiją, širdį bei „ėjimą kiaurai“.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jun 6, 2016, 8:43 PM, atnaujinta May 22, 2017, 7:42 PM

Internete jis nuolat dalijasi video įrašais, kuriuose kalba apie seksą, demonstruoja nešvankius judesius, o vyrus, kurie nesugeba suvilioti moters, vadina betagalviais.  

Ar tikrai Alfa vyras toks įspūdingas ir kokią techniką jis naudoja, kad merginos, kaip jis pats mano, nepajėgia jam atsispirti? 

– Jau visai netrukus surengsite seminarą, į kurį kviečiate vyrus ir poras. Jame bus mokoma bendravimo meno, o vyrams patarsite, kaip suvilioti moteris.

Kodėl žmonės turėtų ateiti į jūsų seminarą?

– Ten mokinsiu darbo etikos. Jei poroje nėra darbo etikos, tai vyras nesugebės pasirūpinti savo moterimi, todėl santykiai taps tokie, kad anksčiau ar vėliau pora išsiskirs. Jei nepavyks pritraukti nuolatinių pajamų, bus daug rūpesčių.

– Pinigai šeimoje yra labai svarbūs?

– Tai aišku. Pavyzdžiui, aš galiu artimiausius šešerius metus nedirbti. Aš tiesiog neturiu įpročių, kurie viliotų pinigus – neinu pas striptizo šokėjas, neperku bulvių traškučių ir nevaikštau po restoranus.

Be to, kad svarbūs pinigai, labai svarbus yra ir vyro elgesys su moterimi. Vyras turi mokėti rodyti dėmesį, šokti su moterimi, dominuoti, „eiti kiaurai“, kad moteris gerai jaustųsi.

Bet, deja, dažniausiai lietuviai vyrai keikiasi, nori gulėti ant sofos, nejaučia aistros savo veiklai. Jo draugai dažniausiai būna tik lietuviai, o tai jau klaidinga – reikia turėti pažinčių visame pasaulyje, kad pavyktų pritraukti resursų.

Seminare pamokysiu, kaip reikia vilioti merginą. Reikia nepamiršti, kad ir seksas yra dalis mūsų gyvenimo.

Vyras turi mokėti patenkinti moterį. Ir tam nereikia alkoholio. Alfa vyrui nereikia gerti. Jis sportuoja ir turi kūną, kuris leidžia jam jungtis su moterimi, daryti ją laiminga. Tas kūnas turi būti toks, kad leistų su moterimi šokti, bučiuotis ir mylėtis.

– Pakalbėkime apie realias situacijas. Kaip turėtų elgtis Alfa vyras, grįžęs į namus po darbo?

– Reikia mokėti rodyti dėmesį. Grįžęs vyras iš karto turi tiesti moteriai ranką, pakelti ją ant rankų, įjungti muziką, pabučiuoti, pašokti kartu. Taip pat jis turėtų ją kurs nors nusivesti, bet nesakyti jai, kur ketina eiti. Būnant su tokiu vyru jai net nekils minties susirasti meilužį.

– Bandau įsivaizduoti, kad grįžęs po darbo vyras kviečia mane šokti. Nežinau, ar būčiau patenkinta – juk laukia vakarienės ruošimas ir kiti kasdieniniai reikalai.

– Moterims patinka, kai vyrai jas veda.

– Bet ar tai nesikerta su realybe?

– Mane koučina amerikiečių multimilijardierius Grantas Cardone, kuris gyvena su Holivudo aktore Elena Lyons. Jis yra atsakingas už jos mąstymą.

Normalu, kad moterims reikia namo, automobilio, bet svarbiausia yra emocinis stabilumas. Jis rūpinasi, kad jos mąstyme nebūtų bloko, kuris trukdytų jungtis su pasauliu.

– O kaip vyras gali rūpintis moters mąstymu?

– Tiesog jis dalijasi savo patirtimi, kaip veikia pasaulis. Nieko negalima slėpti ar bijoti – reikia šnekėti ir „eiti kiaurai“. Arba „eini kiaurai“, arba eini pasyviai – nėra viduriuko.

– Jei gerai suprantu, kad pora būtų laiminga, vyras turi dominuoti?

– Vyras turi suprasti, kad moteris jam nepriklauso, bet jis turi rūpintis jos mąstymu ir kelti ją į viršų. Amerikoje užkalbinau mergaitę, kuri sėdėjo su savo tėvais. Iš jos akių pamačiau, kad ji nori su manimi bendrauti, jungtis, bet tėvai kategoriškai jai uždraudė teigdami, kad negalima šnekėti apie seksą.

– Kodėl būtinai reikėjo kalbėti apie seksą?

– Apie viską galima kalbėti. Žmonės ateina iš skirtingų realybių. Reikia mokėti prie kiekvieno prieiti, tačiau tėvai užblokavo mūsų bendravimą neleisdami jai kalbėtis su manimi. Jie nepagalvojo, kad aš galiu būti tas žmogus, kuris yra pritraukęs daugybę resursų ir galiu sau leisti nedirbti šešerius metus.

- Panašu, kad jau uždirbot pirmąjį milijoną?

– Tai privačios detalės. Bet aš ne ten matau laimę. Pinigai duoda tik laisvę. Svarbiausia yra santykiai.

– Taigi, grįžkime prie mūsų sukurtos situacijos, kurioje dominuoja vyras – jis grįžta į namus, pakviečia žmoną šokti, ima ją bučiuoti. Bet gal ir moteris kažkuo turėtų žavėti savo vyrą?

– Moteris turi gerai apsirengti, būsi seksova. Lietuvės labai gerai moka maivytis, gražiai rengiasi. Kai buvau Amerikoje, pakraupau! Ten moterys rengiasi labai prastai. Tiesa, joms tai netrukdo jaustis blogai – jos nesibaimina dėl savo reputacijos ar seksualumo. Ten didelė rinka.

Moterims reikia kuo daugiau maivytis, flirtuoti, juokauti, žaisti. Visa tai yra labai gerai.

– O jei persistengsi?

– Tai gerai! Tegul persistengia. Alfa vyras priims ją tokią, kokia yra. Tegul juokauja kiek tik nori. Alfa vyras vis tiek dominuos.

– Bandau įsivaizduoti, kiek moterų piktinasi dėl tų nuolatinių kalbų apie vyrų dominavimą.

– Tai ir piktinasi. Labai įžeidžiau moteris, kai kalbėjau apie moterų psichologijos sutriuškinimą, vyro dominavimą, „ėjimą kiaurai“, moters „paėmimą“.

– Bet juk tai tikrai žeidžia. Gal nereikėtų taip užgauliai kalbėti?

– Tai vidinės moterų problemos. Jos patiria vidinį konfliktą.

– Į seminarus kviečiate ne tik poras, bet ir vyrus, kuriuos mokote užkariauti trokštamas moteris. Ko juos mokinsite?

– Tikras Alfa vyras negalvoja tik apie Lietuvą, jis galvoja apie visą planetą. Jis daro tai, kas jam patinka, o moteris su tokiu vyru mato ateitį. Po seminaro pasikeis vyro mąstymas. 

– Tai kaip gi tas mąstymas pasikeičia?

– Jei jis dejuos, kad piniginėje nėra pinigų, jis nebus Alfa. Štai Beta vyrai labai linkę dejuoti dėl pakilusių kainų ir dėl to, kad mus mausto valdžia.

– Tai dar yra ir Beta vyrų? Kaip juos atskirti?

– Beta vyras uždirba ir rengiasi vidutiniškai.

– O kaip atrodo vidutiniška apranga? Kaip atpažinti?

– Dar Beta vyrai nuo Alfa skiriasi tuo, kad turi moterišką balsą. Reikia stebėti, kaip jie elgiasi. Neseniai atvažiavau pas savo draugą ir pamačiau, kad jis apsirengęs juodais marškinėliais! Viskas, jis jau miręs! Jis slepiasi nuo pasaulio ir yra Beta.

Štai aš mąstau apie visą pasaulį ir planetą. Galiu keliauti, man nereikia dirbti nuo 8 iki 17 valandos. Aš dabar esu numetęs aštuonis kilogramus, vėl pradėjau dėvėti senus drabužius – švarkus, parsivežtus iš Turkijos. 

Bet čia yra mąstymas – vyras, kuris neturi mąstymo, yra miręs. Tokiam vyrui įsijungia stabdžiai, jie bijo komunikuoti su pasauliu.

– Kuo skiriasi Alfa ir Beta vyro priėjimas prie moters?

– Beta vyrai nepatogiai jaučiasi savo kūne. Jis prieina prie moters, o moteris iš karto pastebi, kad jis nepatogiai jaučiasi. Alfa vyras – priešingai. Jis gali būti ir su sportiniu kostiumu, bet jausis gerai. Jis turi tikėti tuo, ką šneka ir ką daro.

Lietuvoje visada suveikia viena frazė: „Labas, ar mėgsti šokti?“ Štai ko reikia paklausti, kad užmegztumei kontaktą su moterimi. Lietuvoje šokti nori visos. Parodykite man moterį, kuri nenori šokti. Gerda, ar nori pašokti su manimi?

– Nenoriu. Ir kas tada?

– Gali būti, kad moteris tikrai nenori šokti. Paprastai jos nenoras atsiranda iš vaikystės. Tikėtina, kad vyras jos gerai nevedė arba net suklupo šokant.

– Dar gali būti, kad tas Alfa vyras moteriai visai nepatinka.

– Alfa vyras yra chameleonas. Jis neįžeis moters ir sugebės bet kokiu atveju prie jos prisitaikyti. Jeigu ji nenorės šokti, jis pasiūlys jai pasivažinėti naujausiu bimbalu. Kita gali panorėti paplaukioti valtimi – vyras chameleonas pasiūlys ir tokią pramogą. Jis, visų pirma, prisitaikys, o vėliau pakreips moters nuomonę taip, kaip jam patogu.

Alfa vyras yra pasitikintis savimi chameleonas, kuris investuoja į savo mąstymą. Jis rūpinasi savo protu.

Kai pradėjau savo veiklą, daug kas iš manęs juokėsi. Bet vėliau aš supratau, kad jie man daro reklamą. Be vadinamųjų heiterių aš nebūsiu žinomas.

– Jei Alfa vyras kviečia šokti damą, kad ją suviliotų, kaip elgtųsi Beta vyras?

– Jis kalbėtų neadekvačiai. Beta vyrai yra betagalviai. Jei jie nori tapti Alfa vyrais, jiems reikia eiti pas tokius ir klausti, kaip jiems pavyko tokiais tapti. Reikia imti pavyzdį iš kitų.

– Kaip elgtųsi Alfa vyras, sužinojęs, kad moteris jam neištikima?

– Jis nepyks ant moters. Jis supras, kad yra pats kaltas dėl to, kad nepatenkino jos.

Neištikimybė yra pasekmė. Moteris neištikima be priežasties nebūna. Alfa vyras turi leisti moteriai jaustis laisvai. Labai svarbu, kad vyras mokėtų patenkinti moterį.

– Tai kaip tą moterį patenkinti?

– Neturi būti jokio alkoholio. Jeigu išgersi, iš karto tapsi Beta vyru. Numečiau nemažai svorio, todėl mano kūnas man leidžia 24 valandas dirbti. Kūnas turi būti toks, kad leistų kuo labiau patenkinti moterį.

Visada praverčia žvakių šviesa. Tiesa, vėliau jos atsibos. Moterys nori švelnumo ir romantikos. Moterims patinka staigmenos.

– O jeigu nepatinka?

– Visoms patinka. Tik svarbiausia, kad staigmenos neišgąsdintų. Visais atvejais labai tinka šokiai. Pasiūlęs pašokti, niekada nesuklysi.

– Ko dar mokote vyrus?

– Rodyti dėmesį. Alfa vyrui nereikia alkoholio, kad galėtų bendrauti su moterimi. Jis mato ją „kiaurai“.

– Kitaip tariant, Alfa vyras geba suprasti, ko nori moteris ir šneka tai, ką jos nori girdėti?

– Taip. Alfa vyras yra chameleonas.

– Bet juk tai veidmainystė!

– Tai aišku. Kai nebuvau chameleonas, turėjau merginą lietuvę. Norėjau pakeisti jos mąstymą, bet neišsiaiškinau jos tikslo – tada ji norėjo šeimos ir vaikų, o aš troškau išplėsti veiklą. Kirtosi mūsų tikslai, todėl mes išsiskyrėme.

– Mačiau daugybę neigiamų komentarų apie jūsų veiklą. Daugybė žmonių iš jūsų tyčiojasi. Neskaudina?

– Labai gerai, kad jie taip daro. Žmonės, kurie manęs nemėgsta, mane reklamuoja. Tas, kuris manęs nekenčia, turi kitų draugų, gal net labiau subrendusių, kurie ateis į mano mokymus.

– Net neabejoju, kad mokydamas kitus vyrus tapti Alfa vyrais, tikrai esate užkariavęs dailios lietuvaitės širdį.

– Neturiu merginos. Šiuo metu mergina netinka pagal mano iškeltus tikslus. Man reikia išplėsti pažintis visame pasaulyje.

– O kokia turėtų būti moteris, kuri jus sužavėtų?

– Šviesiaplaukė. Mano mama šviesiais plaukais, o su mama labai gerai sutariu. Turėtų būti lieknesnė, nes pats nesu stambus. Man svarbu, kad mergina būtų moteriška.

– Panašu, kad labai savimi pasitikite. Ar buvo laikas, kada trūko pasitikėjimo? Kada nusprendėte keistis?

– Kai gyvenau Jurbarke aš jaučiau, kad man kažkas trukdo plėsti pažintis. Buvau nekaltas. Norėjau patirti, kas yra seksas.

– Anksti praradote nekaltybę? Tada gal dar nebuvote tapęs Alfa vyru?

– Alfa vyru būti yra siekiamybė. Tai ne mėnesio, o gyvenimo projektas. Žmonės visą gyvenimą mokosi, kad tokiais taptų.

Man pikta, kad moterys galvoja, kad susiradus vyrą joms nereikės būti seksualiomis.

Intelektualiau šnekant, moteris apsileidžia, užsiaugina svorio ir tada vyrai ima nuo jų bėgti.

Nereikia pamiršti, kad vyras gyvena beždžionės kūne. Lietuvės yra labai žavios, viena už kitą gražesnės. Tai ką daryti tiems vyrams? Jie eina gatve ir mato gražuoles. Jam net nenorint susiformuoja beždžionės akys.

– Nukrypot nuo mano klausimo nepapasakojęs apie savo asmeninius patyrimus.

– Taigi, man reikėjo prarasti nekaltybę. Merginos man rodydavo dėmesį, bet aš nemokėjau jo priimti.

Nekaltybę praradau 19 metų. Išėjau į pirmąjį pasimatymą, prieš merginą vaidinau savimi pasitikintį, bet prezervatyvą užsidėjau tik iš antro karto! Bet tada gerai variau, ji buvo laiminga.

Po to nuvažiavom pas ją į kaimą, atsisėdom ant ežero kranto ir aš paklausiau, kada ji prarado nekaltybę.

Tada prisipažinau jai, kad su ja man buvo pirmasis kartas, tačiau ji labai nustebo, ėmė mane girti. Ji net sakė galvojusi, jog esu turėjęs daugybę santykių. Po to aš įgavau daug motyvacijos, ėmiau rašyti knygas. Nuo tada ir pradėjau rengti mokymų programas vyrams, norintiems tapti sėkmingais ir pasitikinčiais savimi.

Po mokymų vyrai jaučia pasitikėjimą savo jėgomis, aukštą savigarbą. Dėl to juos ima gerbti ir aplinkiniai. Po mokymų Alfa vyras tampa skanus ir geras laimikis moterims.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.