Agnės Ditkovskytės ir jos motinos bendras lizdas – be vyrų

Viena ryškiausių rusų kino ir teatro žvaigždžių Agnė Ditkovskytė (28 m.) su mama, taip pat žinoma aktore Tatjana Liutajeva (51 m.), įsigijo šeimos lizdelį – didžiulį namą Pamaskvyje, netoli Rubliovo–Uspenskio plento rajono. Žvaigždės įsikūrė bendrame būste abi išgyvenusios skyrybas: praėjusį rudenį Agnė išsiskyrė su pirmuoju sutuoktiniu aktoriumi Aleksejumi Čiadovu (34 m.), o Tatjana jau senokai paliko trečią gyvenimo vyrą – operatorių Dmitrijų Mišiną (53 m.).

Lietuvoje augusi A.Ditkovskytė dabar sėkmingai daro karjerą Rusijoje.<br>P.Lileikio nuotr., nuotr. iš LR archyvo, „Instagram“ nuotr.
Lietuvoje augusi A.Ditkovskytė dabar sėkmingai daro karjerą Rusijoje.<br>P.Lileikio nuotr., nuotr. iš LR archyvo, „Instagram“ nuotr.
T.Liutajeva didžiuojai dukterimi, kad ši užsiima įvairia veikla ir tobulėja.
T.Liutajeva didžiuojai dukterimi, kad ši užsiima įvairia veikla ir tobulėja.
Atvykusi į Vilnių Agnė visada susitinka su savo tėvu O.Ditkovskiu.
Atvykusi į Vilnių Agnė visada susitinka su savo tėvu O.Ditkovskiu.
Su lietuvių režisieriumi R. Ramanausku T.Liutajeva susilaukė sūnaus.
Su lietuvių režisieriumi R. Ramanausku T.Liutajeva susilaukė sūnaus.
Trečiuoju Tatjanos gyvenimo vyru buvo tapęs operatorius D.Mišinas.
Trečiuoju Tatjanos gyvenimo vyru buvo tapęs operatorius D.Mišinas.
Dėl skyrybų su A.Čiadovu Agnija apkaltino savo motiną, kad ši kišosi į jų gyvenimą.
Dėl skyrybų su A.Čiadovu Agnija apkaltino savo motiną, kad ši kišosi į jų gyvenimą.
Aktorė A.Ditkovskytė (dešinėje) kartu su mama, taip pat aktore, T.Liutajeva turėjo išeiti iš namų, kai panoro dalyvauti vienos Rusijos televizijos laidoje, kuri organizuoja būsto remontus. Dalį didžiulio namo Pamaskvyje reikėjo perstatyti.
Aktorė A.Ditkovskytė (dešinėje) kartu su mama, taip pat aktore, T.Liutajeva turėjo išeiti iš namų, kai panoro dalyvauti vienos Rusijos televizijos laidoje, kuri organizuoja būsto remontus. Dalį didžiulio namo Pamaskvyje reikėjo perstatyti.
Daugiau nuotraukų (10)

Aleksandras Procenka („Lietuvos rytas“)

Jun 23, 2016, 10:45 PM, atnaujinta May 20, 2017, 7:41 PM

Nors Agnė ir iki tol gyveno kartu su motina, o po skyrybų su Aleksejumi kaltino ją, kad per daug kišosi į jaunos šeimos gyvenimą, todėl ši iširo, nė viena šių moterų nepasimokė iš klaidų.

Dabar abi aktorės gyvena naujame name su 17-mečiu netikru Agnės broliu Dominyku Ramanausku, kurio T.Liutajeva susilaukė antroje santuokoje su lietuvių režisieriumi Roku Ramanausku (45 m.).

Ir neatrodo, kad jaunuolis iš motinos namų greitai išsikeltų, nors kategoriškai atsisakė pasukti šeimai įprastu keliu – į meną. Dominyką domina tik politika arba verslas.

„Tikiuosi, kad mano Alma Mater taps Maskvos valstybinio universiteto Aukštoji verslo mokykla ar Maskvos valstybinio tarptautinių santykių instituto Tarptautinių santykių fakultetas“, – neslėpė D.Ramanauskas.

Bet vienu svarbiausių naujų namų narių tapo beveik dvejų metų Fiodoras, A.Ditkovskytės ir A.Čiadovo sūnus bei T.Liutajevos anūkas.

Sodyboje apsigyvenę trys šunys – Džeko Raselo terjeras Rosis, labradoras Timas ir čihuahua Ivanas – laimingiausi naujakuriai, nes gali lakstyti nesudarydami nepatogumų aplinkiniams ir į valias loti.

„Mūsų rytas prasideda nuo pasivaikščiojimo su šunimis ir jų šėrimo. Po to galime sėsti prie pusryčių stalo ir užsiimti kitais reikalais“, – pasakojo T.Liutajeva.

Beje, užmiesčio namą su žemės sklypu šeimininkės bei jų globojami keturkojai turėjo ir anksčiau, bet nuomojosi. O T.Liutajeva troško, kaip ji pati sakė, šeiminio jaukumo.

Tatjana kilusi iš Odesos (Ukraina), geologo ir psichiatrės, logopedės šeimos. Mokydamasi Maskvos sąjunginiame valstybiniame kinematografijos institute ji gavo pirmąjį vaidmenį.

Stulbinamo grožio grafienė Anastasija Jagužinskaja iš istorinio režisierės Svetlanos Družininos filmo „Pirmyn, gardemarinai!“ tapo ryškiu jos debiutu.

Filmavimo metu 21 metų aktorė net tik spėjo iš Liutajevos tapti Ditkovskiene, ištekėjusi už lietuvių aktoriaus, muzikanto, kompozitoriaus ir atlikėjo Olego Ditkovskio (61 m.), tačiau ir pastoti.

Po kino bestseleriu tapusio „Pirmyn, gardemarinai!“ premjeros naujoji superžvaigždė su vyru išvyko į Vilnių.

Į Maskvą ji grįžo tik 2004-aisiais, bet jau ir be antrojo vyro, tačiau su dukra Agne – pradedančiąja aktore ir sūneliu Dominyku iš antrosios santuokos.

Rusijos sostinėje T.Liutajeva greitai susigrąžino teatro ir kino žvaigždės titulą. Tad nenuostabu, kad dabar dviejų įžymybių šeiminio namo remontu užsiėmė televizijos žvaigždė, televizijos žurnalo „Mezonin“ vyriausioji redaktorė, Rusijos interjero dekoruotojų susivienijimo prezidentė Nataša Barbje.

Ji kartu su ekspertų komanda lankosi teatro ir kino aktorių, televizijos laidų vedėjų, estrados artistų, pramogų pasaulio žvaigždžių, kitų žinomų Rusijos žmonių būstuose ir juos pertvarko.

Tatjanos ir Agnės įsigytame neseniai pastatytame name teko tvarkyti 50 kvadratinių metrų dydžio svetainę ir gretimai esančią virtuvę.

„Tai – ne mūsų stilius, pernelyg pompastiška!“ – pareiškė T.Liutajeva.

Abi šeimininkės prisipažino, kad nemėgsta klasikos. Agnė pridūrė, kad laiptai į antrąjį aukštą su dekoratyviniais geležiniais turėklais ir grubiomis, neskoningomis senovinėmis gėlėmis jai kelia siaubą.

„Mano sūnelis Fiodoras – labai judrus ir temperamentingas, gali bet kur užsiropšti“, – sakė žvaigždė.

Dviejų gražuolių pageidavimus pildė ištisa dailininkų dekoruotojų brigada.

N.Barbje prižiūrėjo, kad pertvarkytojai pernelyg nesusižavėtų menu, nes pagrindinis remonto tikslas – įrengti patogiai ir praktiškai.

Virtuvėje atsirado salelė greitiems pusryčiams, o svetainėje – modulinė sofa, kurią galima sudėti 30 įvairių būdų.

Vietoj žurnalinio staliuko buvo pastatyta geležinė skrynia, o sietynai pagaminti iš medinių kibirų ir krištolo.

Televizijos laida atskleidė ir kai kurias asmenines abiejų įžymybių paslaptis. Pavyzdžiui, kad jos globoja su narkotikų vartojimu kovojančios sąjungos reabilitacijos centrus, kur nuolat lankosi ir bendrauja su savo draugais – globotiniais.

Nepamiršta moterys ir tobulintis.

„Man prasideda įdomus laikas. Apsikroviau darbais: ugdau aktorinį meistriškumą, lankau šokių, vokalo pamokas“, – interviu vienam Rusijos žurnalų sakė A.Ditkovskytė.

Tai patvirtino ir motina: „Pastaruoju metu Agnė mane ypač stebina ir džiugina. Ji lanko muziejus, vienuolynus, parodas, teatrus, koncertus, skaito knygas, žiūri gerą kiną, nuolat tobulėdama dvasiškai. Juk išsilavinimo nebūna per daug.“

Motinos ir dukters dažnai klausiama, kaip tiek darbų užsivertusioms moterims pavyksta išlikti tokioms gražioms?

„Nevartojame cheminių tablečių, pirmenybę teikiame homeopatijai.

Mes – sportiška šeima, kiekvienas Agnės raumenėlis treniruotas.

O aš, be fizinio krūvio, kartą per pusę metų vykstu į Kazanės SPA kompleksą, kur atlieku odos valymo ir kitokių kosmetinių procedūrų kursą“, – neslėpė T.Liutajeva.

Agnė pridūrė: „Ir dar mes mylime viena kitą. Žinote, kai tėvai sako savo dukterims, kad grožis nieko nereiškia, nuostabios moterys užauga nepasitikėdamos savimi.

O tos, kurias gyrė, kurios buvo apsuptos meilės ir globos, augo tarsi su apsauginiu sluoksniu, yra ne tik gražios, bet ir pasitikinčios savimi.“

Beje, šios televizijos laidos metu motiną ir dukterį parodė gulinčias ant masažinių vieno Maskvos grožio salono stalų.

Tuo laiku remontas A.Ditkovskytės ir T.Liutajevos namuose jau ėjo į pabaigą.

Svetainės stilius – santūrus ir labai šiuolaikiškas, traukiantis akį įdomiais autorių sprendimais. Pavyzdžiui, šviestuvai – matrioškų ar puodelio formos.

O virtuvė tiesiog prikimšta šveicarų technikos ir mažai pastebimų, bet labai patogių mechanizmų, kurie perima kone visus net reikliausios namų šeimininkės rūpesčius.

„Fantastiška – tai labai prabangiai ir stilingai atrodo. Aš gerąja prasme esu priblokšta“, – džiaugėsi T.Liutajeva.

Būsto šeimininkės ypač džiaugėsi iš nupjautos kalnų guobos pagamintu dideliu pietų stalu, prie kurio gali susėsti visa šeima ir svečiai.

O dekoratyviniai kalti laiptų turėklai, kurie taip gąsdino A.Ditkovskytę, buvo pakeisti ištisinio stiklo atitvaru su ploniausiais nerūdijančio plieno varžtais.

„Itin tvirti trijų sluoksnių tamsinti stiklai gaminami pagal italų technologiją įvairiai karinei technikai. Jų niekuo nesudaužysite, nesusižeisite ir tai labai gražu“, – paaiškino N.Barbje.

Remontas tikrai pavyko idealiai – dėl to T.Liutajeva net apsiverkė.

Laidoje nebuvo kalbama apie dviejų gražuolių asmeninio gyvenimo planus, bet Rusijos žiniasklaidoje jau šmėkštelėjo T.Liutajevos prisipažinimas, kad jos širdis – vėl užimta.

Netrūksta gerbėjų ir Agnei – pradedant šokių partneriu Denisu Tagincevu, dėl kurio žmoną, regis, paliko D.Čiadovas, ir baigiant aktoriumi Filipu Sitnikovu, apie kurį A.Ditkovskytė pareiškė žurnalistams: „Ar žinote žodžius „draugystė“ ir „susitelkęs kolektyvas?“

O apie atlikėją Romą Kengę, ant kurio kelių Agnė buvo užklupta viename Maskvos restoranų, ji pasakė: „Esu laisva moteris. Su kuo noriu, su tuo ir leidžiu laiką. Tai – mano asmeninis reikalas!“

Savo „Instagram“ paskyroje A.Ditkovskytė neseniai parašė:

„Taip svarbu turėti tikslą ir palengva prie jo artėti. Pripildant savo vidų stiprybės, valios, pasitikėjimo savimi. Laikykitės savo! Įsiklausykite, bet nesitraukite iš savojo kelio! Jis – vienintelis teisingas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.