Moteris papasakojo, kas nutiko, iškeitus vyrą į gerokai jaunesnį

Amerikietė Kendra Mallory pradėjo susitikinėti su Marku, kai buvo jauna. Ji tuo metu buvo 20-metė, kuri beviltiškai troško meilės. Markas buvo 30-metis barmenas, kuris jai dažnai rašė eilėraščius ir savo meilę reiškė naktinėmis žinutėmis.

Vien nuo jo odos prisilietimo darėsi bloga.<br>123rf nuotr.
Vien nuo jo odos prisilietimo darėsi bloga.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 2, 2016, 10:44 AM, atnaujinta May 17, 2017, 3:19 AM

„Pasirodo, jei jaunai merginai nuolat kartoji, jog ji graži ir nuostabi, ji įsimyli ir net užsimano ištekėti, – sakė K.Mallory. – Kai tapau vyresnė ir labiau savimi pasitikinti, mūsų santykiai virto rėkimu ant vienas kito naktimis. Panikavau galvodama, kad su Marku teks pasilikti amžinai.“

Jie su Marku ir K.Mallory tėvais pradėjo gyventi kartu rugsėjo mėnesį, rašo huffingtonpost.com. Markas netrukus tapo nuolat inkščiančiu kankiniu, kuris nenori užaugti.

„Mūsų santykiai pasiekė ribą, kai vengiau būti viena su juo, – pasakojo moteris. – Vien nuo jo odos prisilietimo darėsi bloga. Jau spalio mėnesį daugumą naktų leidau ant sofos ir ryte teisindavausi, kodėl nepasiekiau mūsų bendros lovos.

Kai mūsų santykiai iro, sesuo per universiteto žiemos atostogas kuriam laikui grįžo namo. Su ja – ir gvardija draugų, kurie buvo pasirengę nusiaubti tėvų šaldytuvą ir užmigti ant jų senos sofos.

Vienas iš mano sesers draugų, Seanas, buvo tas vyras, su kuriuo po kiek laiko susituokiau. Jį pažinojau dar tada, kai jam buvo 15. Daugybę kartų kartu su juo vakarieniavau ir visada pastebėdavau, jog jis gražus, tačiau apie tai per daug negalvojau.“

Seanas buvo aukštas, tamsesnio gymio ir gražus.

„Jis iš protėvių paveldėjo auksinio atspalvio rusvą odą, guvias tamsias akis ir šypseną, kuri nušviesdavo net tamsiausią kambarį,“- teigė K.Mallory.

Santykiai po truputį griuvo

Markas dirbo barmenu, todėl retai būdavo namie tuo pat metu, kaip ir jo žmona.

„Gyvenimas pas tėvus pakenkė socialiniam mano gyvenimo aspektui, todėl laiką gana dažnai leisdavau su savo seserimi ir jos draugais, – pasakojo ji. – Tarp jų buvo ir Seanas. Dažnai baigdavosi tuo, kad mano sesuo su savo draugais kur nors išeidavo, o mes su Seanu vieni žiūrėdavome filmus ir kalbėdavomės iki tol, kol visi aplink mus užmigdavo.

Jaučiausi keistai. Buvau 25-erių, ką tik baigusi teisės studijas, o jis – 18-metis, neseniai baigęs mokyklą. Tačiau negalėjau nieko padaryti. Mūsų ryšys buvo toks stiprus, kad man iš naujo suteikė gyvybės.

Galvojau tik apie jį. Mano veidas švytėjo tarsi ką tik įsimylėjus. 18-metis vaikinas parodė, ką reiškia matyti kitą žmogų, ir būti matomai.“

Tai tęsėsi dvi savaites, ir įtempti jų su Marku santykiai judėjo link griūties. Naujųjų metų išvakarėse jie taip susibarė, kad drebėjo namų sienos – juos išskyrė tik K.Mallor tėtis.

„Kai Markas tą vakarą grįžo iš darbo, liepiau jam išeiti, – prisiminė moteris. – Visiems laikams. Jis verkė rinkdamasis daiktus. Nekantriai į jį žiūrėjau ir galvojau apie Seaną.

Po dviejų dienų pirmą kartą pasibučiavome su Seanu. Dvi savaites buvome tiesiog neišskiriami. Užbaigiau savo rimtus santykius su 30-mečiu ir pradėjau aistringą romaną su 18-mečiu. Romaną, kurį galėsiu su džiaugsmu prisiminti. Apie kurį galėsiu pasakoti vaikams, kad įrodyčiau, jog buvau maištininkė.“

Draugai ir šeima buvo sunerimę dėl jos pasirinkimų.

„Markas ėmė pavydėti Seanui ir naktimis siuntinėti piktas žinutes, – sakė K.Mallor. – Jis mane vadindavo įvairiais vardais – arba siūlydavo ieškoti santykių konsultanto. Man tai nerūpėjo. Visą laiką leidau viską darydama teisingai, atsižvelgdama į priimtinas socialines normas, tačiau gyva pasijaučiau tik būdama su Seanu.

Po dviejų gražių savaičių Seanas išvažiavo prisijungti prie karinio jūrų laivyno. Šią detalę bandžiau pamiršti per visą mūsų romaną. Kai jį vežiau į jo vadovo biurą, susitarėme išbandyti santykius per atstumą.“

Iš pradžių nebuvo lengva

Ji mintyse panikavo – jai juk 25-eri.

„Tačiau pirmą kartą visiškai ignoravau savo smegenis ir dariau tai, ko norėjo širdis, – prisipažino K.Mallor. – Kai privažiavome prie biuro, jis pasilenkė prie mano veido. Tai buvo ilgas bučinys. Jis paklausė, ar pasimatysime per baigimo ceremoniją. Šypsodamasi linktelėjau. Nežinojau, kada vyksta baigimo ceremonija, tačiau buvau pasirengusi ten būti.

Pirmą kartą kažką dariau negalvodama apie ateitį. Aš, teisės studijas neseniai baigusi 25-erių moteris, buvau kartu su 18-mečiu būsimu jūreiviu. Spjoviau į socialines normas.

Negaliu sakyti, kad santykiai buvo lengvi. Buvo melo, neištikimybės ir širdgėlos. Buvo vėlyvų skambučių, pilnų ašarų ir riksmų. Mes su Seanu kitus dvejus su puse metų praleidome daužydami vienas kito širdis. Tačiau, nepaisant to, visada grįždavome pas vienas kitą.

Kartu užaugome. Mūsų santykiai buvo augimo ir griūties ciklas. Dirbome kartu, kad atstatytume tai, kas buvo sugriauta.“

Po 3 metų draugystės K.Mallor išėjo iš darbo, persikraustė į San Diegą ir susituokė su Seanu.

„Savaime suprantama, jis paprašė mano rankos, – sakė ji. – Sulaukiau daug skirtingų nuomonių. Vis dar jaučiu, kaip žmonės mane smerkia, kai sužino mūsų metų skirtumą. Tačiau esu laiminga.

Negaliu apibrėžti, kaip jaučiuosi būdama su Seanu, bet jis yra geriausias mano draugas, su kuriuo naktimis žiūriu filmus, didžiausias mano gerbėjas, nuoširdžiausias mano kritikas ir didžiausia mano gyvenimo meilė.

Mes tiesiog gimėme skirtingais dešimtmečiais.“

Parengė Dorotėja Noreikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.