Netrukus gimdysianti Vasha ruošiasi motinystei – išklojo ateities planus

Gabrielė Grygolaitytė-Vasha (21 m.) visada žavėjosi krepšininkų šeimomis. Kuo jos išskirtinės? Neretai krepšininkų žmonos augina po kelis vaikus, rūpinasi vyru ir namais. Matyt, apie tokią šeimą svajoja ir dainininkė. Nors kai ji sutiko aukštaūgį Ronaldą Rutkauską (24 m.), nežinojo, kad jis – krepšininkas. Dabar jai teks patirti legionieriaus mylimosios dalią. Kai poros kūdikis po kelių savaičių išvys pasaulį, ji su vaiku keliaus paskui vyrą.

Atlikėja Vasha netrukus pagimdys dukrą.<br>M.Patašiaus nuotr.
Atlikėja Vasha netrukus pagimdys dukrą.<br>M.Patašiaus nuotr.
Atlikėja Vasha netrukus pagimdys dukrą.<br>M.Patašiaus nuotr.
Atlikėja Vasha netrukus pagimdys dukrą.<br>M.Patašiaus nuotr.
Dainininkė G.Grygolaitytė-Vasha paskutinį nėštumo mėnesį leidžia Kaune, tad gimtajame mieste pasaulį išvys ir jos pirmagimis.<br>M.Patašiaus nuotr.
Dainininkė G.Grygolaitytė-Vasha paskutinį nėštumo mėnesį leidžia Kaune, tad gimtajame mieste pasaulį išvys ir jos pirmagimis.<br>M.Patašiaus nuotr.
2015-ųjų vasarą susitikusių R.Rutkausko ir G.Grygolaitytės-Vashos meilės istorija greitai rutuliojosi – pora šį spalį susilauks pirmos atžalos.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
2015-ųjų vasarą susitikusių R.Rutkausko ir G.Grygolaitytės-Vashos meilės istorija greitai rutuliojosi – pora šį spalį susilauks pirmos atžalos.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Madrido „Real“ puolėjas Jonas Mačiulis (31 m.) su žmona Agne (28 m.) augina tris dukteris.
Madrido „Real“ puolėjas Jonas Mačiulis (31 m.) su žmona Agne (28 m.) augina tris dukteris.
Milano „Emporio Armani“ komandoje žaidžiantis Mantas Kalnietis (30 m.) su žmona Mingaile (30 m.) augina dvi dukras ir sūnų – Martą, Gretę ir Taurą.
Milano „Emporio Armani“ komandoje žaidžiantis Mantas Kalnietis (30 m.) su žmona Mingaile (30 m.) augina dvi dukras ir sūnų – Martą, Gretę ir Taurą.
Toronto „Raptors“ žaidžiančio Jono Valančiūno (24 m.) žmona Eglė (28 m.) įpratusi sekti paskui vyrą.
Toronto „Raptors“ žaidžiančio Jono Valančiūno (24 m.) žmona Eglė (28 m.) įpratusi sekti paskui vyrą.
Daugiau nuotraukų (7)

Ligita Valonytė („Lietuvos rytas“)

Sep 25, 2016, 2:55 PM, atnaujinta May 12, 2017, 2:03 AM

Karjerą 203 centimetrų ūgio R.Rutkauskas pratęs Graikijoje – puolėjas pasirašė sutartį su antrojoje lygoje besivaržančiu Salonikų klubu „Iraklis“.

Vilniuje pastaruoju metu gyvenusi jo mylimoji G.Grygolaitytė-Vasha grįžo į gimtąjį Kauną. Pora neslėpė, kad susilauks dukters – pirmagimė pasaulį turėtų išvysti kitą mėnesį.

Kaip tik tuo metu nors porai dienų į Kauną turėtų atvykti Gabrielės mylimasis – tikimasi, kad Ronaldas suspės išvysti vaiko gimimą. Vėliau ir motina su kūdikiu ketina palikti gimtinę ir kelti sparnus į Graikiją.

Tada labiausiai ir pasijus krepšininko mylimosios dalia – dainininkė saulėtoje šalyje sūpuos kūdikį, lauks iš treniruočių ar varžybų grįžtančio vyro, ruoš jam valgį, tvarkys namus.

Su teta bus draugės

Anksti susilaukti vaikų G.Grygolaitytės-Vashos šeimoje tapo kone tradicija. Juk ir pati Gabrielė gimė, kai jos motinai, buvusiai grupės „Dinamika“ vokalistei Viktorijai Mauručaitei (38 m.), tebuvo septyniolika metų.

Tad V.Mauručaitė taps jauna močiute, o toks apibūdinimas Viktorijos visai negąsdina – ji labai laukia anūkės gimimo.

Juolab kad būsima vaikaitė nedaug bus jaunesnė už V.Mauručaitės antrąją dukterį Angelą (4 m.). Mažoji teta ir dukterėčia laikui bėgant galės būti draugės.

Gabrielė neabejojo, kad kiekvienam žmogui noras kurti šeimą ateina skirtingu metu.

„Nepritariu nuomonei, kad vaikai trukdo siekti karjeros aukštumų, kad svarbu sulaukti brandesnio amžiaus šeimai kurti.

Mano aplinkoje daug jaunų mamyčių ir jos puikiai susitvarko su savo vaikais.

Vakarėliai su didelėmis draugų kompanijomis – man jau praeitis. Dabar gyvenu daug turtingesnį ir įdomesnį gyvenimą.

Būti mama nebijau. Turiu mylimą ir mylintį žmogų, nuostabią šeimą ir gimines, kurie mane palaiko, kad gana anksti nusprendžiau kurti šeimą“, – patikino jaunosios kartos popmuzikos atlikėja.

Laukdamasi kūdikio G.Grygolaitytė-Vasha nėštumą derino su muzikine karjera.

Su R.Rutkausku vasarą atostogaudama Tenerifės saloje, Ispanijoje, dainininkė sukūrė dainos „Nespėjom“ vaizdo klipą.

Jame įsiamžino ne tik būsimoji mamytė, bet ir būsimo kūdikio tėvas.

Ronaldui nereikėjo kurti kokio nors vaidmens, todėl jis be įkalbinėjimo sutiko filmuotis. Vaizdo klipe įamžinta, kaip pora vaikštinėja smėlėta pakrante, palmių alėja, pliuškenasi baseine, apdalija vienas kitą bučiniais ir net važiuoja motociklu.

„Tai nebuvo vaidyba ir nereikalavo papildomų pastangų. Vaizdo klipo filmavimas Ronaldo nevertė atitrūkti nuo atostogų ir į laisvalaikio leidimą žiūrėti kaip į darbą. Tai akivaizdu žiūrint klipą“, – apie mylimojo debiutą naujame muzikos kūrinyje pasakojo G.Grygolaitytė-Vasha.

Ne mažiau nei mylimojo įsiamžinimas vaizdo klipe dainininkę džiugina ir jo rūpinimasis mylimos moters karjera.

Ronaldas net teiravosi Gabrielės, ar ji, pagimdžiusi kūdikį, iškart norėtų grįžti prie muzikos.

„Jis mane visose srityse palaiko, o ypač muzikoje“, – patikino būsimoji mama.

G.Grygolaitytė-Vasha nutarė, kad gimus vaikui visiškai atsiduos šeimai ir vaiko priežiūrai.

O kitą vasarą, grįžusi į Lietuvą, ji tikisi sugrįžti ir prie muzikinės veiklos.

Draugauja ilgiau nei metus

Gabrielės ir Ronaldo draugystei – kiek daugiau negu metai, ir įsimylėjėliai jaučiasi tiesiog vienas kitam skirti.

„Su Ronaldu susipažinome 2015 metų vasarą Palangoje.

Pirmą kartą vienas kitą pamatę tikrai nemanėme, kad esame vienas kito ateitis. Tačiau praėjus šiek tiek laiko pradėjome bendrauti ir daugiau nebeišsiskyrėme – supratome, kad kiekvieną dieną norime leisti kartu ir matyti vienas kitą kuo dažniau.

Krepšininkų šeimos man visada būdavo pavyzdys. O kuo patiko Ronaldas?

Jis – labai savarankiškas, protingas, įdomus vyras. Jis niekada neleidžia man liūdėti.

Tai – pirmas žmogus, kuris man sukelia tiek teigiamų emocijų ir džiaugsmo. Jam net nereikia juokauti, kad mane pralinksmintų, nors juokauti jis moka.

Jam nereikėjo man dovanoti kalno gėlių, vedžiotis po prabangius restoranus ir visaip kitaip bandyti mane užkariauti. Jis žavi savo paprastumu ir nuoširdumu, atsidavimu šeimai“, – savo meilės istoriją pasakojo G.Grygolaitytė-Vasha.

Žinia apie nėštumą neišmušė Gabrielės iš vėžių – po širdimi nešiodama naują gyvybę dainininkė kūrė dainas, leisdavosi į keliones paskui mylimąjį.

„Kūdikio laukimas nuo pat pirmų dienų nebuvo nuobodus – pirmuosius nėštumo mėnesius daugiausia laiką leidau Latvijoje su Ronaldu, nes jis praėjusį sezoną priklausė Jekabpilio krepšinio klubui „Jekabpils“.

Pasibaigus krepšinio sezonui ir man Vilniuje, kolegijoje, išlaikius egzaminus, išvykome su visa šeima pailsėti į Tenerifę.

Vėliau atostogavome su draugais Palangoje. Po to buvome Turkijoje. Atostogų sezoną baigėme Palangoje. Kol Ronaldas buvo Lietuvoje, labai norėjo, kad laiką leistume taip, kaip man patinka, – kūdikio laukimas yra labai svarbus etapas, todėl jis atsižvelgė į tai“, – mylimojo dėmesiu per atostogas džiaugėsi G.Grygolaitytė-Vasha.

Kad ir ką planuotų ar darytų, dainininkės mintys sukasi tik apie būsimą kūdikį. Nėštumą dainininkė apibūdino kaip gražiausią savo gyvenimo laikotarpį.

„Mes su Ronaldu tik pradėję draugauti, ilgai nesvarstę supratome, kad norime vaikų.

Per visą nėštumo laikotarpį mano noras kurti šeimą būtent su juo nė kiek nepasikeitė“, – patikino pašnekovė.

Tik prasidėjęs krepšinio sezonas privertė porą trumpam išsiskirti – būdama devintą mėnesį nėščia dainininkė nebesiryžo keliauti paskui vyrą į Graikiją.

„Ronaldo nemačiau tris savaites ir nematysiu dar iki vaikelio gimimo. Žinoma norėčiau, kad jis dalyvautų gimdyme, tuo labiau kad ir pats to trokšta.

Bet yra tik maža tikimybė spėti grįžti iš tokios tolimos šalies kaip Graikija. Viliuosi, jei rungtynių kitą dieną po dukrelės gimimo nebus, jis į Lietuvą būtinai parvyks kelioms dienoms.

Vėliau, po pirmųjų skiepų, mes su dukrele keliausime pas tėtį. Jo darbas yra toks, kad negali vos tik prireikus pasiimti laisvos dienos ir grįžti į tėvynę. Aš suprantu krepšininko darbą, todėl problemų dėl to nekyla. Anksčiau ar vėliau visi būsime kartu“, – išgyvenimais dalijosi G.Grygolaitytė-Vasha.

Prieš gimdymą dainininkė jaučiasi rami, nes jos kūdikis pasaulį išvys toje pačioje ligoninėje, kurioje ir ji gimė. Bet ne sentimentai svarbiausia, o tai, kad nėščioji bus patikimose patyrusių medikų rankose.

Krepšininkų žmonos – lyg meilės tremtinės

Milano „Emporio Armani“ komandoje žaidžiantis Mantas Kalnietis (30 m.) su žmona Mingaile (30 m.) augina dvi dukras ir sūnų – Martą, Gretę ir Taurą. Šių metų žiemą Kaune gimus dukrai Martai, M.Kalnietė jau po mėnesio su mažamečiais vaikais išvyko į Italiją. „Mūsų šeima visada kartu“, – yra sakiusi Mingailė. Tad kol M.Kalnietis žais užsienyje, žmona su atžalomis keliaus paskui jį. Motina neabejojo, kad ir tuomet, kai vaikai pradės lankyti mokyklą, kol jų tėtis rungtyniaus svetur, vis tiek šeima bus kartu.

Madrido „Real“ puolėjas Jonas Mačiulis (31 m.) su žmona Agne (28 m.) augina tris dukteris. Prasidėjus krepšinio sezonui sutuoktiniai su atžalomis iškeliavo į Ispaniją. Pernai gegužę A.Mačiulienė į Kauną buvo grįžusi prieš gimdymą. Susilaukusi jaunėlės Kotrynos tėvynėje neužsibuvo. Agnė nori, kad tėvas galėtų kasdien matyti, kaip auga jų dukterys Kotryna, Kamilė ir Klaudija. Kol mergaitės nelanko mokyklos, tėvai gali su jomis keliauti.

Toronto „Raptors“ žaidžiančio Jono Valančiūno (24 m.) žmona Eglė (28 m.) įpratusi sekti paskui vyrą. Ilgos kelionės iš Lietuvos į Kanadą pažįstamos ir pusantrų metų Valančiūnų pirmagimiui Jonui. Mažylis pasaulį išvydo būtent Toronte, kur NBA krepšinio lygoje žaidžia jo tėvas. Valančiūnų šeima – kaip kumštis, tad žmona su sūnumi – visada šalia vyro ir tėvo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.