Naujas Jennifer Lopez meilės romanas kursto senas aistras

Brangiausio užpakaliuko turėtoja dainininkė ir aktorė Jennifer Lopez (47 m.) vėl švyti iš meilės. Naujasis jos širdies draugas – septyniolika metų jaunesnis kanadietis reperis Drake’as (30 m.).

J.Lopez ir Drake’as – nauja muzikos pasaulio pora?<br>ViDA Press nuotr.
J.Lopez ir Drake’as – nauja muzikos pasaulio pora?<br>ViDA Press nuotr.
J.Lopez ir Drake’as – nauja muzikos pasaulio pora?<br>„ViDA Press“ nuotr.
J.Lopez ir Drake’as – nauja muzikos pasaulio pora?<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 10, 2017, 12:04 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 11:31 AM

Gruodžio mėnesio pradžioje pasklidus gandams apie užsimezgusį naują muzikos pasaulio romaną, pasigirdo įvairių kalbų. Ar viešai rodomi jausmai – netrukus pasirodysiančio bendro muzikantų projekto reklamos triukas? O gal abipusis kerštas buvusiems mylimiesiems?

Naujųjų metų išvakarėse planuotą koncertą Majamyje atšaukusi J.Lopez pasirodė viename Las Vegaso naktinių klubų, kuriame koncertavo reperis Drake’as. Po to įspūdingų formų gražuolė fotografų užfiksuota seginti naujojo draugo grandinėlę.

Savo koncertą dviejų vaikų motina atšaukė tvirtindama, kad nori šį laiką skirti šeimai.

Ne visi patenkinti, kad trejas skyrybas išgyvenusi Lotynų Amerikos muzikos deivė švyti iš meilės. Romanas ne juokais supykdė buvusią Drake’o mylimąją – kitą scenos deivę Rihanną (28 m.).

Su reperiu ilgą laiką susitikinėjusi egzotiškoji dainininkė iš Barbadoso netgi nusprendė nebesekti savo, matyt, dabar jau buvusios bičiulės J.Lopez socialinio tinklo paskyros, kurioje po Kalėdų ir pasirodė pirmoji apsikabinusių įsimylėjėlių nuotrauka.

Abi dainininkės kurį laiką bičiuliavosi – siuntinėjo viena kitai dovanas ir viešai reiškė susižavėjimą viena kita. Atrodo, kad dabar visa tai – praeitis.

Regis, naujuoju romanu nėra patenkintas hiphopo magnatas Seanas Johnas Combsas (47 m.), žinomas P.Diddy slapyvardžiu.

Nors su juo J.Lopez nutraukė santykius prieš 15 metų, manoma, kad P.Diddy jautriai sureagavo į naująjį romaną todėl, kad Drake’as yra jo senas priešas.

Nenuostabu, kad atsirado skeptikų, kurie puolė įtarinėti, kad kanadietis reperis Drake’as suviliojo gerokai už save vyresnę Jennifer tik todėl, kad galėtų atkeršyti savo varžovui.

Tačiau atrodo, kad J.Lopez paskalos nė motais. Vasarį devintąjį gimtadienį švęsiančių dvynių Maxo ir Emme, kurių susilaukė su buvusiu sutuoktiniu dainininku Marcu Anthony (48 m.), motina jau buvo pakvietusi naująjį mylimąjį į namus.

Atžalos jau buvo pripratusios laiką leisti su buvusiu motinos draugu Casperu Smartu (29 m.). 18 metų už mylimąją jaunesnis šokėjas puikiai sutarė ne tik su dvyniais, bet ir su jų tėvu M.Anthony ir jo naująja šeima.

J.Lopez ir berniuku žaisliuku vadintas C.Smartas po penkerių metų draugystės skirtingais keliais pasuko praėjusią vasarą. Iki šiol draugiškus santykius palaikanti pora prieš keletą metų jau buvo trumpam išsiskyrę, bet vėl grįžo vienas pas kitą.

Tačiau J.Lopez artimi šaltiniai tikina, kad dainininkė dabar tikrai yra įsimylėjusi. Jos širdį pavergė kanadiečio reperio rodoma pagarba ir dėmesys jai.

J.Lopez meilės ryšių istorija

Pirmoji meilė – mokyklos laikų draugas Davidas Cruzas. Porelė šiltus jausmus vienas kitam puoselėjo dešimt metų.

Pirmasis sutuoktinis – Ojani Noa. Su kubiečiu padavėju dainininkė susituokė 1997-ųjų vasarį. Santuoka truko tik 11 mėnesių.

Nuo 1999-ųjų iki 2001-ųjų J.Lopez susitikinėjo su reperiu S.Combsu, dar vadinamu P.Diddy.

Antrasis sutuoktinis – Crisas Juddas (48 m.). Santuoka su šokėju ir choreografu truko tik 10 mėnesių.

2002–2004 metais J.Lopez susitikinėjo su Holivudo aktoriumi Benu Afflecku (44 m.). Filmavimo aikštelėje susipažinusios žvaigždės netruko susižadėti ir 2003-iųjų rugsėjį jau planavo vestuves. Tačiau paskutinę minutę jungtuves atšaukė B.Affleckas.

Trečiasis sutuoktinis – dainininkas M.Anthony. Ilgamečiai bičiuliai susituokė vos po poros savaičių susitikinėjimo. Praėjus ketveriems metams juodviem gimė dvyniai. 2011-ųjų vasarą pora pasuko skirtingais keliais, tačiau oficialiai išsiskyrė tik po trejų metų.

Nuo 2011 metų spalio iki šių metų rugpjūčio J.Lopez šildėsi šokėjo C.Smarto glėbyje. Porelė susipažino dainininkės koncertinio turo metu. Casparas jame buvo atsarginis šokėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.