Turčiaus drama: laimėjo 173 milijonus, bet liko apkvailintas mylimosios

Buvusi vyro sužadėtinė ir ilgametė mergina paliko loterijos „Euromillions“ laimėtoją, o kartu pasiėmė ir 30 grynaveislių žirgų, kurie verti daugiau nei 300 tūkst. eurų. 29 metų Sam Burbigde savo gyvenimo partnerį Adrianą Bayfordą ir jo 7 mln. eurų kainavusius namus paliko pasiėmusi ne tik žirgus, bet ir jų priekabas už 117 tūkst. eurų, 70 tūkst. eurų vertės sportinį automobilį ir jųdviejų šunis.

29 metų Sam Burbigde savo gyvenimo partnerį Adrianą Bayfordą paliko apkvailintą.<br>Facebook nuotr.
29 metų Sam Burbigde savo gyvenimo partnerį Adrianą Bayfordą paliko apkvailintą.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 4, 2017, 7:29 AM, atnaujinta Apr 10, 2017, 8:50 PM

46 metų Adrianas pastebėjo, kad visko nebėra, kai į savo prašmatnius namus grįžo po savaitės, praleistos Škotijoje. Čia jis lankė savo buvusią žmoną Gillian ir du jų vaikus (10 ir 12 metų), rašo portalas „Daily Mail“.

Sutuoktiniai, kol dar buvo vedę, gyveno Rytų Anglijos Haverhilo mieste. 2012-aisiais loterijoje jie laimėjo milžinišką sumą pinigų, tačiau po kiek daugiau nei metų pasuko skirtingais keliais.

Vyro draugas pasakojo, kad po to, kai sužadėtinė dingo, Adrianas liko buvusios žmonos namuose. Tačiau labiausiai jam vis dėlto gaila šunų, su kuriais mėgo žaisti jo vaikai, o ne grynakraujų žirgų.

„Niekas nežino, kur dingo Sam. Ji paliko sužadėtinį niekam dorai nė nepaaiškinusi tokio savo sprendimo priežasčių. Ji tik užsiminė, kad nėra laiminga ir taip jautėsi jau kurį laiką“, – portalui „The Sun“ atskleidė turtuolio draugas.

Investavo į draugės pomėgį

Buvęs pašto darbuotojas A.Bayfordas mylimąją Sam sutiko praėjus dviem mėnesiams po to, kai išsiskyrė su žmona, kuri šiuo metu gyvena milžiniškame name Dandi mieste Škotijoje.

Milijonų laimėtojas investavo į naujosios draugė pomėgį jodinėti, pastatė jai 1,7 mln. eurų vertės areną, samdė personalą ir nupirko 30 grynakraujų žirgų.

Draugas pasakojo, kad Adrianas nieko neišmano apie žirgus ir jodinėjimą, todėl dabar, kai sužadėtinė pabėgo, jis neišmano, ką daryti su visu jai pirktu gėriu.

Kalbama, kad pora jau gruodį buvo ant skyrybų slenksčio, sužadėtinė tuomet net grįžo į tėvų namus Esekse. Tačiau tuomet jie susitaikė – moteris grįžo į prabangius namus ir Kalėdas pora jau šventė kartu.

Kai vyras, kuris su buvusia žmona palaiko draugiškus ryšius, susiruošė vykti į Škotiją, vėl kilo barniai.

Pasipiršo Maldyvuose

A.Bayfordas su 16 metų jaunesne S.Burbidge susipažino aludėje pernai sausį. Po pažinties praėjus trims savaitėms, ji metė darbą (mergina dirbo vyriausiaja prižiūrėtoja arklidėse) ir persikėlė arčiau mylimojo, į Haverhilą.

Loterijos laimėtojas savo išrinktajai pasipiršo romantiškoje kelionėje į Maldyvus. Tik tuomet Sam persikėlė į jo prašmatnų namą, kurį Adrianas už 7 mln. eurų pirko po laimėjimo loterijoje.

Praėjusiais metais buvęs paštininkas apdovanojo sužadėtinę: jai pastatė jodinėjimui skirtą areną Norfolke ir ją puikiai įrengė, kad ši galėtų imtis savo pomėgio.

Ten yra ir lauko, ir vidaus arenos, tinkamos jodinėjimui žirgais. Ten yra visi patogumai ir infrastuktūra, reikiama ir užsiimančiam šiuo sportu, ir žiūrovui. O prie įėjimo puikuojasi užrašas: „Samantha ir komanda sveikina jus atvykusius į Forest Edge areną“.

Apdovanojo ir ankstesnę simpatiją

Turtuolis anksčiau turėjo savo muzikos prekių parduotuvę, tačiau sako ją turėjęs uždaryti, nes čia praėjo plūsti žmonės prašyti, net maldauti, pinigų.

Kalbama, kas anksčiau vyras susitikinėjo su Marta Jaros, mat ši dama ne kartą buvo pastebėta besisvečiuojanti jo name. Be to, po pažinties su Adrianu, ji pradėjo vairuoti prabangų „Volvo V40“. Sklinda kalbos, kad nevairuojantis loterijos laimėtojas automobilį jai padovanojo.

Buvusi A.Bayfordo žmona škotė grįžo į gimtinę – po skyrybų ji su vaikais persikėlė į Dundi miestą. Jos gyvenimo draugas – automobilių „Audi“ pardavėjas, kuris persikėlė į jos beveik 900 tūks. eurų kainavusį naujos statybos namą. Vėliau Gillian save apibūdino kaip laimingąją, kuriai pasisekė rasti savo žmogų. Pora susižadėjo.

Moteris pasakojo, kad 23 mln. eurų ji davė savo motinai, tėvui ir broliui, tačiau galiausiai jie susipyko dėl vieno milijono. Savo vaikams kišenpinigių ji duoda vos 3,5 euro, mat nenori jų sugadinti.

Laimėtojų istorijos – nelinksmos

Bayfordai – ne vieninteliai, į kurių gyvenimus laimėti milijonai neatnešė laimės. Štai Michaelis Carollas 2002-aiais laimėjo kiek daugiau nei 11 mln. eurų. Tačiau jau po 10-mečios jis dirbo bandelių fabrike už 240 eurų per savaitę.

Jo svaigų skrydį iš varguolių į turčius ir vėl atgal lėmė prabangūs greiti automobiliai, didžiuliai narkotikų kiekiai, alkoholis ir net du kartai kalėjime. Galiausiai vyras viską ištaškė prostitutėms ir lošimams, o ieškodamas darbo net turėjo nakvoti miške.

Jauniausia Anglijos laimėtoja loterijoje 2003-iaisiais buvo Callie Rogers. Ji džiaugėsi laimėjusi kiek daugiau nei 2 mln. eurų. Mergina metė darbą, o daugiausiai pinigų išleisdavo vakarėliams, narkotikams, kosmetikai, plastinėms operacijoms, kelionėms ir dovanoms. Netrukus ją apniko depresija ir ji bandė žudytis.

Rogeris ir Lara Griffithsai 2005-aisiais laimėjo kiek daugiau nei 2 mln. eurų. Tačiau 14 metų gyvavusi jų santuoka tuomet subyrėjo į šipulius, o po skyrybų vyras liko su 8 eurais savo banko sąskaitoje.

Stiklius Markas Gardineris su kitu laimėtoju per pusę dalijosi 26 mln. eurų. Po to, kai ši žinia pasklido, jo gyvenimas žlugo: jis susipyko su draugais, išsiskyrė su žmona.

46 metų Angela Kelly, 2007-aisiais laimėjusi daugiau nei 40 mln. eurų, taip pas sakė, kad jos gyvenimą laimėjimas sužlugdė. Galiausiai 2013-aisiais ji ištekėjo už savo ilgamečio draugo, o slaptas vestuves surengė vos už 46 eurus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.