Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Žiaurus kerštas: žmona vyro meilužę tempė per miestą nuogą

Atrėjant Valentino dienai internete pasirodė keistas vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip įsiutusi žmona veda visiškai nuogą savo vyro meilužę vieno Brazilijos miesto San Paulo gatvėmis.

Facebook nuotr.
Facebook nuotr.
Facebook nuotr.
Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-02-11 12:57, atnaujinta 2017-04-10 07:31

Žmona sužinojo apie vyro neištikimybę, įėjusi į savo namus ir užtikusi jį lovoje su meiluže. Panašu, kad vyrui pažeminimo pavyko išvengti – išduota moteris visą savo įsiūtį nukreipė į 20-metę meilužę. Tempdama merginą už plaukų, ji privertė ją eiti nuogą pro kaimyninius gyvenamuosius namus.

Žeminančioje eisenoje dalyvavo ir moters paaugliai sūnūs bei jų draugai, kurie viską filmavo ir šūkavo, kad atkreiptų didesnį žmonių dėmesį.

Vaizdo įrašas buvo išplatintas socialiniuose tinkluose. Manoma, kad moteris pasekė savo vyrą, prieš užklupdama „nusikaltimo vietoje“. Moterys buvo nufotografuotos besigrumiančios lovoje. Žmona skustuvu nuskuto dalį plaukų, o tada išrengė nuogą.

Bausdama vyro meilužę, moteris nesijautė blogai besielgianti, ji neslėpė savo poelgio ir išplatino jo vaizdus, palydėdama piktais komentarais. Daugybė interneto vartotojų sureagavo į smurtą, pranešdami policijai.

Dvidešimtmetė meilužė vėliau teisinosi, kad vyras jai sakėsi esąs nevedęs.

Žmona buvo suimta, jai pareikšti įtarimai dėl grasinimų, kūno sužalojimo, traumpos, šmeižto, netolerancijos, smurto prieš moterį ir kankinimo. Jeigu ji bus pripažinta kalta, už tai gresia 10 metų kalėjimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.