Viskas liko šeimoje: neištikimam vaikinui mergina atkeršijo su jo tėvu

Laura Jane Abrams, būdama 16-metė, susitikinėjo su tuomet 18-mečiu Calvinu, kai sužinojo, kad jos mylimasis pasuko į kairę. Mergina ilgai nelaukė – visąlaik maniusi, kad vaikino tėvas puoselėja jai šiltus jausmus, nusprendė Calvinui atkeršyti permiegodama su juo.

Laura su naujuoju draugu Mike‘u augina tris vaikus ir yra susižadėję.<br>Facebook nuotr.
Laura su naujuoju draugu Mike‘u augina tris vaikus ir yra susižadėję.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 22, 2017, 11:15 AM, atnaujinta Apr 9, 2017, 2:16 PM

Dabar 29 metų moteris, gyvenanti Heivude (Anglija), papasakojo, kad su Calvinu ji išsiskyrė gana lengvai, o dėl to, kad išgyveno aistringą naktį su jo tėvu Davidu ant galinės automobilio sėdynės, nė kiek nesigaili, rašo „The Sun“.

Iš tėvo – daugiau dėmesio nei iš sūnaus

Pradėjusi susitikinėti su Calvinu, Laura dažnai iš namų išsliūkindavo naktį, kad tėvams nežinant abu su vaikinu galėtų mėgautis saldžiomis akimirkomis.

„Mano tėvas manė, kad turiu būti namuose ir rūpintis savo mokslais, o ne vaikinais ar santykiais, kuriems, jo galva, buvau per jauna. O aš net būdavau išgėrusi“, – pasakojo ji.

Viena vėlų vakarą Davidas savo sūnų ir jo draugę savo automobiliu pavėžėjo žiūrėti fejerverkų. Tai buvo ta akimirka, kai Laura pajuto – mylimojo tėvas jai neabejingas.

„Tą vakarą jis sustabdė Calviną, kuris ketino persėsti ant priekinės sėdynės – tėvas norėjo, kad mano draugas sėdėtų šalia manęs.

Tėvas šyptelėjo man, o tai pasirodė lyg flirtas, tačiau aš stengiausi nekreipti į tai dėmesio. Davidas buvo puikiai atrodantis 40-metis, o aš – paauglė mokyklinukė. Jis tiesiog buvo draugiškas, ir viskas.

Vis dėlto kaskart sutikusi Calvino tėvą, aš jausdavau vis daugiau dėmesio iš jo, nei iš jo sūnaus. Tėvas visada klausinėdavo apie mane, domėjosi mano gyvenimu, atrodė, kad jam įdomu viskas apie mane“, – prisiminė Laura.

Vieną vakarą, kai mylimojo tėvas vežė ją į namus, ji pajuto, kaip jo ranka glosto jos nugarą. Mergina pasižiūrėjo į Davidą, bet jis tarsi to nepastebėjo. O jo ranka liko ten, kur buvusi – ant jos nugaros.

Manė, kad kūdikis suartins

Bėgo laikas, Laura baigė vidurinę mokyklą ir įsidarbino kompiuterių taisymo centro registratūroje. Ji mėgavosi savais pinigais, tačiau Calvinui toks mylimosios pokytis nepatiko.

„Jis pradėjo kaltinti mane. Sakė, kad aš flirtuoju su vyrais, galiausiai net pareiškė, kad turiu romaną su kitu. Žinojau, kad lengvai jis manęs nepaleis, todėl pradėjau svarstyti, kaip lengviau jo atsikratyti“, – sakė ji.

Tačiau tuomet, būdama 18-os, Laura sužinojo, kad ji laukiasi. Tai buvo labai netikėta žinia, tačiau jaunuoliai dėl būsimo vaikelio jautėsi laimingi.

„Tikėjausi, kad kūdikis mus su Calvinu suartins, kad būsime šeima. Bet Calvinas greitai nustojo domėtis manimi ir savo būsimu vaikeliu, net atsisakė kartu vykti pas gydytoja, kai buvo pirmą kartą atliekamas tyrimas ultragarsu“, – prisiminė L.J.Abrams.

Būdama 7 savaites nėščia, mergina prarado kūdikį – jai įvyko persileidimas. Calvinas dar labiau atitolo. Tuo metu pora dažnai susitikinėdavo jo tėvo namuose, mat po žinios apie nėštumą vaikino motina porelei užtrenkė savo namų duris.

Išdavė pusbrolis ir bučinių žymės

Po kelių mėnesių darbe Laurai prasidėjo mokymai. Calvinas ją kasdien į juos nuveždavo ir pasiimdavo. Kol vieną popietę jis nepasirodė. Laura mylimojo laukė dvi valandas, kol pro šalį važiavęs vienas jo draugas stabtelėjo pasiteirauti, ar jai viskas gerai. Vaikinas paėmė laukiančią Laurą ir jie kartu nuvažiavo į kito Calvino draugo namus.

„Čia aš prirėmiau prie sienos Calvino pusbrolį – klausiau, kur jis yra. Išgirdau atsakymą, kad jis greičiausiai su Aliex. Negalėjau patikėti tuo, ką girdžiu!

Kol aš jo laukiau šaltyje, mano vaikinas linksminosi su kita mergina!“ – pasakojo Laura.

Ji tuoj pat nuvyko į mylimojo namus ir pareikalavo pasiaiškinimo. Duris atidaręs vaikinas atrodė išsitaršęs, o ant jo kaklo buvo bučinių žymės, kurias Laura iš karto pastebėjo.

„Jis stengsi nuleisti viską juokais, sakė, kad žymes pokštaudamas paliko draugas. Tačiau aš apsisukau ir pabėgau namo. Jaučiausi pažeminta.

Kelias dienas nieko iš Calvino negirdėjau, jis man neskambino. Tačiau nepaisant nieko, vis dar jį mylėjau.

Po kelių dienų sutikau jį kinų restorane, kur mes abu dirbome. Jis elgėsi taip, lyg nieko nebūtų nutikę.

Veždamas mane mano savo automobiliu jis sakė, kad daugiau su Aliex nesusitikinėja, o man nušvito vilties spindulys. Tačiau tuomet suskambo jo telefonas, o iš jo veido išraiškos iškart supratau, kad skambina ji.

Supratau, kad viskas baigta ir kelio atgal nebėra. Buvau palaužta, bet ketinau atgauti pasitikėjimą savimi. Įsikėliau gyventi pas savo draugę Tashą“, – pasakojo Laura.

Bučiniai automobilyje virto seksu

Praėjus kelioms savaitėms mergina apstulbo pamačiusi, kad jai skambina Calvino tėvas. Davidas merginos klausė, kaip ji laikosi, ir norėjo žinoti, ar norėtų su juo susitikti gėrimo taurei.

„Po kelių dienų jis užvažiavo manęs ir nusivežė į aludę kitame kaime. Mes sėdėjome ir smagiai plepėjome. Davidas negailėjo man komplimentų, o vakarui baigiantis jau mėgavausi savimi. Jis sakė, kad Calvinas buvo visiškas kvailys, iškeitęs mane į kitą merginą.

Parvežęs mane namo, automobilyje Davidas pasilenkė mane pabučiuoti. Akimirką pagalvojau apie Calviną, bet iškart prisiminiau, kad jis mane išdavė. Pabučiavau Davidą atgal“, – prisiminė Laura.

Bučinius keitė glamonės, kol galiausiai mergina atsipeikėjo ant galinės automobilio sėdynės besimėgaujanti aistringu seksu su buvusio mylimojo tėvu. Vėliau Laura pajuto kaltę, tačiau šis jausmas truko vos akimirką – ji tuoj pat prisiminė, kad su Davidu jai buvo gera, kaip ir jam – su sūnaus buvusiąja.

Žinią buvusiajam pranešė draugė

Savo aistringą nuotykį ant galinės automobilio sėdynės papasakojusi draugei Tashai, Laura išgirdo vienintelį atsakymą: ji privalanti apie tai papasakoti Calvinui, toks turėtų būti jos kerštas.

„Kol aš bandžiau susigaudyti, Tasha jau skambino Calvinui iš mano mobiliojo. Kai jis pakėlė, Tasha nieko nelaukusi leptelėjo: „Calvinai, Laura ką tik permiegojo su tavo tėvu!“

Tuomet ji padėjo ragelį ir ištarė, kad pagaliau galiu mėgautis atkeršijusi. Aš nebuvau galvojusi apie kerštą, tačiau tas vakaras man labai padėjo pamiršti praeitį ir pradėti vėl gyventi galvojant apie ateitį“, – sakė L.J.Abrams.

Istorija – visiems į gera

Laura nebesigręžiojo atgal ir netrukus su naujuoju draugu Mike‘u persikėlė į Mančesterį. Dabar pora augina tris vaikus ir yra susižadėję.

„Calvinui atidaviau ketverius savo gyvenimo metus, jie nuėjo perniek. Tačiau šiandien esu laiminga, kad jis mane išdavė, tai buvo gera pabaiga“, – sakė Laura.

Calvinas irgi pareiškė savo nuomonę apie Lauros istoriją: „Buvau per jaunas sėsliam ramiam gyvenimui. Iš pradžių su Aliex buvome tik draugai, tačiau vėliau pradėjome vienas į kitą žvelgti kitaip. Mes bučiavomės ir tai buvo viskas. Žinau, kad tai bjauru, bet jei nebūčiau to padaręs, šiandien nebūčiau ten, kur esu. Turiu nuostabią merginą ir esu labai laimingas“.

„Nežinojau, kad Calvinas vis dar susitikinėjo su Laura, kai mudu pradėjome matytis. Kai sužinojau, kad jie vis dar pora, prašiau jo viską su Laura užbaigti iki tol, kol tarp mūsų kas nors įvyks“, – kalbėjo Aliex.

Šioje istorijoje pasisakė ir Calvino tėvas. Vyras neneigė, kad permiegojo su sūnaus mergina, bet patikino, kad Laura jam visada labai patiko: „Ieškojau santykių, man buvo malonus Lauros dėmesys. Tačiau aš suvokiau, kad būti su sūnaus buvusia mergina nėra gerai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.