60-mečio proga vyrui – jį įsimylėjusios aštuoniolikmetės nekaltybė

„Jis atėmė mano nekaltybę suvalgęs „Happy meal“, – sakė jauna mergina apie savo 60-metį mylimąjį, kuris dabar dėl santykių su 42 metais jaunesne drauge meldžia atleidimo žmonos ir trijų suaugusių dukterų.

Mergina sumanė pamaloninti Jimą Kerrą, kai šis pranešė, kad po 36 metų bendro gyvenimo dėl jos paliko savo žmoną.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Mergina sumanė pamaloninti Jimą Kerrą, kai šis pranešė, kad po 36 metų bendro gyvenimo dėl jos paliko savo žmoną.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 23, 2017, 3:11 PM, atnaujinta Apr 9, 2017, 12:09 PM

Kai buvęs mokyklos sargas jai pasipiršo, aštuoniolikmetė Lisa Miller papasakojo apie savo santykius su į senelius  tinkančiu vyru. Beprotiškai įsimylėjusi Lisa atskleidė, kad nekaltybę prarado per mylimojo 60-ąjį gimtadienį. Tądien mergina įteikė jam dovanų vaikišką greitojo maisto pakuotę „Happy Meal“, rašo „The Sun“.

Ypatingą dieną mergina sumanė pamaloninti savo išrinktąjį Jimą Kerrą, kai šis pranešė, kad po 36 metų bendro gyvenimo dėl jos paliko žmoną.

Stengėsi gimtadienį padaryti nepamirštamą

18-metė, buvusi mokyklos, kurioje Jimas dirbo sargu, mokinė, nustebino jį pyragu ir balionais. Tai buvo jų pirmas „legalus“ pasimatymas, kuris vyko greitojo maisto restorane.

O vėliau tą patį vakarą pora pirmą kartą pasimylėjo. Tai įvyko penkiais mėnesiais anksčiau nei jųdviejų piršlybos. Mergina mylimajam pasipiršo tiesioginiame radijo eteryje.

Lisa, kuri mylimąjį vadina besiglaustančiu lokiu, sakė, kad jų pirmas tikras pasimatymas vyko „McDonald‘s“ restorane.

„Negalėjau sau leisti daug, bet nupirkau jam vaikišką rinkinį, paskui dar pyrago ir balionų. Stengiausi šią dieną padaryti ypatingą.

Vėliau mes žiūrėjome filmus ir po truputį atmosfera įkaito. Tai buvo mano pirmas kartas, bet nebuvo jokio spaudimo, jaučiausi labai gerai“, – pasakojo mergina.

Tris vaikus turintis Jimas pridūrė: „Lisa, be abejonės, mano gimtadienį padarė nepamirštamą.“

Paprašė parvežti į namus

Vyras pasakojo, kad paaiškėjus jų romanui buvo atleistas iš mokyklos, kurioje mokėsi ir Lisa, sargo pareigų. Pora, kurios amžiaus skirtumas yra 42 metai, neigė, kad buvo pažįstami tuo metu, kai Lisa mokėsi ten, kur Jimas sargavo.

Jie teigia, kad susiburkavo 2014-ųjų vasarį, kai buvo praėję 18 mėnesių nuo merginos mokyklos baigimo. Tuo metu Lisa pagelbėjo jaunimo vakaro klube netoli mokyklos, kur darbavosi ir jos mama Marian.

„Išėjau parūkyti, bet buvau pamiršusi žiebtuvėlį. Pamačiau, kad Jimas rūko, ir šūktelėjau: „Ei, bičiuli, gal galiu pasiskolinti tavo žiebtuvėlį?“ Mes šiek tiek papliurpėme ir tada aš supratau, kad jis buvo mano mokyklos sargas. Paklausiau, kodėl anksčiau nebuvau jo mačiusi“, – pasakojo mergina.

Kas antrą jaunimo vakaro klubo susibūrime jie vėl susitiko rūkydami. Draugystė įsibėgėjo tuomet, kai vieną vakarą Lisa paprašė ją pavėžėti.

J.Kerras pasakojo, kad pirmiausia atsiklausė merginos motinos, ar gali ją parvežti.. Šioji atsakiusi, kad viskas gerai. Jimas pradėjo vis dažniau vežti Lisą į namus, tačiau jie vis dar buvo tik draugai.

Meilės prisipažinimas išmušė iš vėžių

Vis dėlto praėjus keliems mėnesiams Lisa vyrui prisipažino, kad yra jį įsižiūrėjusi.

„Taip pasakiau praėjus kelioms dienoms po mano 18-ojo gimtadienio. Pasakiau jam, kad nežinau, kaip tai pasakyti, bet kažką jam jaučiu... Jis atsakė, kad tarp mūsų nieko negali būti, nes žmonės to nesupras“, – kalbėjo mergina.

„Iš tiesų aš nebuvau nusiteikęs entuziastingai. Ji buvo labai jauna, o jaunos mergaitės greitai įsimyli. Aš buvau vedęs ir niekada neturėjau meilės romanų. Neturėjau nė minčių apie juos. Todėl atsitraukiau.

Klausiau savęs, kodėl ši jauna mergina susidomėjo manimi. Kitas dvi savaites tik apie tai ir galvojau. Kol galiausiai vėl pamačiau ją ir supratau, kad taip pat nesu abejingas.

Pasakiau jai, kad esu kur kas vyresnis ir nenoriu, jog būčiau tas, kuris sutrukdys jai rasti savo amžiaus draugą. Ji man atsakė, kad vis dar jaučiasi taip pat: aš jai daugiau nei patinku. Tuomet mes bučiavomės automobilyje“, – kalbėjo Jimas.

Dėl traukos jaunai merginai vadina išsigimėliu

Santykiai tik įsibėgėjo, kai Jimo darbdaviai sulaukė anoniminio elektroninio laiško apie vyro „pomėgius“. Kai vyras prisipažino susitikinėjantis su buvusia mokyklos mokine, buvo atleistas.

Tuomet jis suprato, kad šios žinios nenuslėps ir nuo savo žmonos Marion, kuri dvejais metais už jį jaunesnė.

„Jai pasakiau, kad tarp mūsų nieko nebuvo, nors esu įtariamas. Vis dėlto kitą dieną pripažinau, kad mus sieja santykiai. Nuvežiau ją į pasirodymą, kur vaidino mūsų anūkai, tuomet grįžau namo, susipakavau krepšį ir išvažiavau pas Lisos draugą“, – atviravo 60-metis.

Dabar vyras savaitgalius praleidžia Lisos draugo namuose ir keletą naktų per savaitę nakvoja savo namuose, tačiau su šeima ir žmona nesikalba. Po to, kai jis paliko žmoną, jie su Lisa savaitę kartu mėgavosi atostogomis.

Pora prisipažino, kad dažnai iš aplinkinių, kurie sužino, kad jie yra kartu, sulaukia keistų reakcijų. Jie prisipažįsta, kad žmonės dažnai juos įskaudina, o vyrą dėl traukos jaunai mergina vadina išsigimėliu.

„Kai kurių žmonių veidai pasikeičia, kai pasakau, kad jis yra mano gyvenimo partneris. Vieni tik nusijuokia, o kiti negaili mums karčių, tiesą sakant, siaubingų, žodžių“, – pasakojo Lisa.

„Aš nepadariau nieko blogo. Lisa jau buvo baigusi mokyklą. Sutinku, kad mano darbdaviai pasielgė teisingai atleisdami mane, jie laikėsi savo politikos. Priimu tai“, – kalbėjo vyras.

Pora planuoja atostogas Floridos Disneilande, tačiau savo vestuvėmis kol kas nesirūpina ir nekuria planų dėl vaikų.

„Vestuvių planavimas kol kas neprasidėjo, tačiau vaikų nebus. Jimui būtų 78-eri, kai vaikas sulauktų pilnametystės, todėl jų neturėsime. Meilė nugali viską, o jis mane daro vis laimingesnę kiekvieną dieną“, – sakė Lisa.

Žmonos ir dukterų prašo atleidimo

Vyras, besimėgaudamas santykiais su jaunute mergina, savo žmonos ir trijų dukterų – 32 metų Allison, 30-metės Christine bei 27-erių Lornos – prašo atleidimo.

Jis apgailestauja, kad už jų akių pradėjo susitikinėti su Lisa. Jimas tikisi, kad dukterys atvyks į jo ir naujos mylimosios vestuves.

„Atsiprašau už tai, kad nuliūdinau jas. Tikiuosi, kad ateis ta diena, kai jos galės man atleisti. Abejoju dėl savo žmonos, bet labai viliuosi, kad dukterys sugebės priimti šią žinią. Tikiuosi, jos dalyvaus mūsų vestuvėse, kai jos vyks.

Jauniausia dukra pavadina mane šunsnukiu, nes įskaudinau jas visas ir mamą, o dvi vyresniosios su manimi tiesiog nesikalba. Suprantu jų požiūrį...

Kai bandau į savo situaciją pažiūrėti iš šono, suvokiu, kad ji nėra gera, tačiau pats būdamas jos dalis žinau, kad viskas gerai“, – atviravo 60-metis.

„Iš dalies jaučiuosi dėl to kalta, tačiau tuo pat metu nežinau, ką daryčiau be Jimo. Man labai pasisekė, kad mano šeima puikiai jį priima. Mano tėvai dėl mūsų yra ramūs“, – kalbėjo jaunoji sužadėtinė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.