Rūta Lukoševičiūtė papasakojo apie gyvenimą su 16 metų jaunesniu vyru

Neseniai ištekėjusi Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė (41 m.) su vyru Mariumi (25 m.) per dieną išsiskiria kelioms valandoms, kol turi darbo reikalų. O likęs laikas – jųdviejų ir Rūtos dukters Lėjos (7 m.). Įsimylėjėliai drauge sportuoja, perka maistą, kartu ruošia valgį. Ir juos dažnai galima išvysti susikibusius už rankų. Dėl nemažo amžiaus skirtumo porą nepažįstami nužvelgia šypsodamiesi. Bet jaunavedžiai tiki – jų meilė praeiviams sukelia tik geras emocijas.

Įsimylėjėliai drauge sportuoja, perka maistą, kartu ruošia valgį.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Įsimylėjėliai drauge sportuoja, perka maistą, kartu ruošia valgį.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Mar 9, 2017, 8:50 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 7:14 AM

Televizijos laidų prodiuserė ir dainų tekstų autorė R.Lukoševičiūtė-Daudienė su vyru baldininku Mariumi kas antrą dieną pluša treniruoklių salėje. Pavasarį pora nori pasitikti žvalūs, o Rūta – dar ir dailesnių kūno formų.

„Laukiame vasaros, kai prasidės maudynės ežere, tinklinio sezonas“, – apie aktyvų laisvalaikį užsiminė sportą mėgstantis M.Dauda.

Rūta pasidžiaugė nemažu šeimos automobiliu, į kurį gali susėsti jie ir draugai, o į bagažinę telpa tinklinio aikštės tinklas.

Todėl šiltasis sezonas šeimai taip pat turėtų būti sportiškas.

Nacionalinės „Eurovizijos 2017“ atrankos vykdomoji prodiuserė ir kulinarijos laidos „Virtuvės istorijos“ vedėja R.Lukoševičiūtė-Daudienė su darbu susijusius pomėgius dažnai pritaiko kasdienybėje.

Važiuodami automobiliu Rūta su vyru mėgsta padainuoti – Marius užleidžia ispanišką muziką, ir juodu traukia temperamentingas dainas.

O kulinarija Rūtai – būtinybė. Dukrą iš ankstesnių santykių turinti moteris įpratusi namuose ruošti valgį keliskart per dieną. Juolab dabar jai virtuvėje talkina Marius ir ūgtelėjusi Lėja.

– Nuo vestuvių praėjo penki mėnesiai. Kas po jų pasikeitė?

Marius: Viskas keičiasi kasdien, tačiau tik į gera.

Kiekvieną dieną vis labiau vienas kitą mylime ir džiaugiamės vienas kitu.

Rūta: Atrandu visokių smagių dalykų, tarkim, jau žinau, kokią kiaušinienę jis mėgsta – kiaušinis neturi būti iki galo iškeptas.

Tokius niuansus sužinai po vestuvių, o ne prieš jas. Tais atradimais gyvenu kiekvieną dieną. Tai kasdienybei suteikia žavesio.

– Kiek laiko iki vedybų truko jūsų draugystė?

Marius: Pažįstami buvome metus, o draugavome penkis mėnesius.

Toks variantas patikimesnis nei ilgos draugystės. (Juokiasi.)

Rūta: Aš anksčiau iš viso bijojau vestuvių. Man atrodė: kokie turėtų būti žmonės išprotėję, kad tuoktųsi.

Po to, kai sutikau Marių, pagalvojau, kad ta išprotėjimo stadija – „fainiausia“. (Juokiasi.) Jam pasakiau: „Taip.“

– Ar po vestuvių atsiskleidė naujų charakterio savybių, kokių nors įpročių?

Marius: Jei kas ir atsiskleidė, dėl to tik vienas kitą labiau suprantame ir tų savybių neišskiriame. Jos netrukdo gyventi kartu. Daugiau surandame teigiamų bruožų nei neigiamų. Juk svarbu rasti daugiau vienas kito privalumų, kad galėtume dviese kartu ką nors veikti.

***

Visą straipsnį skaitykite „Lietuvos ryto“ priede „Gyvenimo būdas“, kuris pasirodys jau penktadienį. Primename, kad šeštadienį, kovo 11-ąją, laikraštis neišeis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.