Suaugusį sūnų įsimylėjusi motina dėl jo paliktų kitus savo vaikus

37 metų moteris ir jos 20-metis sūnus pamilo vienas kitą praėjus 18 metų po to, kai ji atidavė įvaikinti berniuką. Ir pamilo ne motinos ir vaiko, o suaugusių žmonių meile. Apkaltinti kraujomaiša jiedu yra teismo įpareigoti laikytis atokiai vienas nuo kito, tačiau pora neketina nuleisti rankų. Jie reikalauja galimybės likti kartu.

Monica savo pirmagimį Calebą atidavė įvaikinti vos gimusį ir neaugino jo.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Monica savo pirmagimį Calebą atidavė įvaikinti vos gimusį ir neaugino jo.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 9, 2017, 2:48 PM, atnaujinta Apr 14, 2017, 2:41 AM

Naujojoje Meksikoje (JAV) gyvenantys Monica Mares ir jos sūnus Calebas Petersonas buvo areštuoti praėjusių metų vasarį. Jiedu apkaltinti kraujomaiša, rašo „Daily Mail“.

Pora gyvena kartu su kitais 8 M.Mares vaikais, o kai kurie jų vyresnėlį netikrą brolį net vadina tėčiu.

Teismas sušvelnino bausmę

Monica savo pirmagimį Calebą atidavė įvaikinti vos gimusį ir neaugino jo. Savo ryšius jiedu atnaujino tuomet, kai vaikinui suėjo 18-ka. Motina ir sūnus susisiekė per socialinį tinklą.

Porelė buvo suimta po to, kai apie jų keistus ir nederamus santykius teisėsaugai pranešė šokiruoti kaimynai. Jiedu išvengė teismo, bet buvo pripažinti kaltais ketvirtojo laipsnio kraujomaiša ir lygtinai nuteisti 3 metams.

Įsimylėjėliai yra nuolat tikrinami probacijos pareigūnų. Jie įpareigoti pusantrų metų nesusitikinėti ir vienas nuo kito laikytis atokiai. Tačiau Moniva ir Calebas nesutinka su tokia bausme ir maldauja pasigailėti jų meilės ir leisti jiems likti kartu.

Be to, motinai atimta galimybė matyti ir kitus 8 savo vaikus. Kas jais rūpinsis, kol kas neaišku.

Teismas porai turėjo skirti 18 mėnesių nelaisvės, tačiau atsižvelgiant į tai, kad jų praeitis švari, o padarytas nusikaltimas nėra kriminalinis, jiems leista likti laisvėje. Nuspręsta, kad Monicai ir Calebui kur kas svarbiau gauti psichologų konsultaciją ir galbūt gydymą, o ne kalėti.

Vis dėlto pora nerimsta ir teigia, kad niekas jų nesustabdys nuo seksu paremtos meilės, kurią jie puoselėja vienas kitam.

Sūnų vadina gyvenimo meile

Apie savo santykius ir jausmus vienas kitam pora viešai prabilo praėjusių metų rugpjūtį, mat tikisi visuomenės palaikymo ir nori visiems pranešti, kad tokie santykiai yra gana dažnas reiškinys pasaulyje. Interviu Monica ir Calebas davė atskirai, mat negalėjo pažeisti nurodymo nesusitikti.

Calebą, kurio vardas tuomet buvo Carlosas, Monica pagimdė tuomet, kai jai buvo vos 16 metų. Ir dabar, kai vaikinui jau 18, jiedu sako galintys rizikuoti viskuo, kad tik galėtų būti kartu.

„Jis yra mano gyvenimo meilė, nenoriu jo prarasti. Mano vaikai Calebą myli, mano visa šeima jį myli. Niekas negali mūsų išskirti – nei teismai, nei kalėjimai, niekas.

Privalau būti su juo. Kai atliksime savo bausmes, išvyksime iš savo miesto į valstiją, kurioje tokie santykiai nedraudžiami ir būsime kartu“, − sakė M.Mares.

Kraujomaiša yra draudžiama 50-yje JAV valstijų, tačiau tokios kraujomaišos samprata skirtingose jų įvairiai apibrėžiama, mat skiriasi įstatymai.

Motina net patikino, kad vardan šių santykių su pirmagimiu savo sūnumi sutiktų atsisakyti teisės matyti kitus savo vaikus, jei jai būtų pasiūlyta tokia galimybė.

Sūnų sutiko po 18 metų

Poros meilės romanas prasidėjo 2015-ųjų pabaigoje. Būdama 36-erių moteris susirado savo paliktą sūnų, kuriam tuo metu buvo 18-ka. Moteris Kalėdoms pasiėmė Calebą iš jo įtėvių namų Teksase ir parsivežė į savo namus. Prieš tai jiedu šiek tiek bendravo feisbuke.

Neilgai trukus pora pajuto vienas kitam šiltus jausmus, o jų lytiniai santykiai prasidėjo praėjus vos kelioms savaitėms po pirmo susitikimo.

„Po to, kai pabendravome socialiniame tinkle, jis paskambino man ir paprašė pasiimti iš įtėvių namų Teksase. Todėl ten ir nuvykau. Kai pirmą kartą pamačiau sūnų, buvau taip susijaudinusi ir pakylėta, kad labai stipriai jį apkabinau. Mano pilve plasnojo drugeliai.

Sutikau jį lauke ir vos jam pradėjus eiti manęs link, supratau, kad tai jis. Jis verkė ir apsikabino mane. Tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio, bet pirmiau maniau, kad tai motinos meilė sūnui. Calebas atsikėlė gyventi į mano namus. Kaip motina ir sūnus mes buvome labai laimingi“, − pasakojo Monica.

Prisipažino po dviejų savaičių

Tačiau neilgai trukus moteris suvokė, kad sūnui jaučia kur kas gilesnius jausmus, nei motiniškus. Moteris pavadino juos beprotiškais. Kadangi vyresnėlio neaugino, tikrieji motiniški jausmai šiam jaunuoliui nublanko prieš aistrą, jaučiamą pilnamečiui vaikinui, kai jis atsirado jos gyvenime.

„Jaučiausi, lyg sutikau kažką nauja savo gyvenime, pamilau Calebą. Pirmiausia jam pasakiau, kad nežinau, kaip jis sureaguos į tai, ką ketinu jam pasakyti. „Esu tavo motina, tu esi mano sūnus, tačiau aš pamilau tave kaip vyrą“, − pasakiau Calebui.

Sūnus man iškart atsakė, kad jaučia man tokius pat jausmus, bet neįsivaizdavo, kaip galėtų man apie tai pasakyti. Jis bijojo. Aš, motina, pamilau savo sūnų, o jis pamilo mane, savo motiną.

Mes daug kalbėjomės, galiausiai išėjome pasivaikščioti į parką. Kai jo paklausiau, ar susitikinėtų su savo tikra motina, jis tepasakė: „O tu ar susitikinėtum su sūnumi?“ Patikinau jį, kad tikrai taip, nes be galo jį myliu ir ta meilė man dabar yra svarbiausia“, − atviravo M.Mares.

Ji tikino, kad Calebas yra geriausia, kas jai nutiko per pastaruosius 19 metų, ir ji norinti su juo praleisti visą savo gyvenimą. Jiedu suvokia, kad rizikuoja netekti visų 8 kitų Monicos vaikų ar net sėsti į kalėjimą, tačiau abu pasiryžę dėl savo meilės ištverti viską. Calebas, pasak moters, taip pat pasiryžęs atlaikyti visus išbandymus, kuriuos teks patirti jų nelegaliai meilei.

Dėl meilės pasiryžusi atsisakyti vaikų

Pora spėjo pajusti, koks laimingas jųdviejų gyvenimas gali būti. Juk iš pradžių taip ir buvo. Kai atvyko į Monicos namus – mobilų vagonėlį, kur ji gyveno su dviem jauniausiais savo vaikais , − motina ir sūnus slėpė savo nuodėmingus santykius.

Jauniausias Monicos sūnus vyriausiąjį brolį net buvo pradėjęs vadinti tėčiu. Tačiau jų neįprasti santykiai baigėsi, kai įsikišo policija.

„Viskas, ką mums teks išgyventi, net jei turėsiu atsisakyti kitų savo vaikų, iki paskutinio lašo yra verta tos meilės, kurią jaučiu Calebui, net jei jis ir yra mano sūnus. Jei būsiu užrakinta kalėjime dėl meilės, būsiu užrakinta.

Tačiau nėra jokio būdo kam nors mus išskirti, mes iš tiesų vienas kitą be galo mylime. Man labai skaudu, kad nesame kartu, kad turime būti atskirai. Labai skaudu. Noriu jį pamatyti, pasikalbėti, bet negaliu rizikuoti“, − kalbėjo nelaiminga moteris.

Nemanė, kad dėl jausmų paklius į bėdą

Calebas, kalbėdamas su „Daily Mail“, sakė, kad jausmus Monicai pradėjo jausti po savaitės, kai apsigyveno jos namuose. Ir patikino, kad užaugęs jį įvaikinusioje šeimoje tikrosios motinos niekada nematė kaip motinos.

„Man niekada niekas negamino įvairiausių patiekalų ir nieko nedavė. Niekada nieko negavau visą savo gyvenimą, o ji man viską suteikė, ji padarė mane be galo laimingą. Maždaug po savaitės pradėjau jausti, kad esu neabejingas šiai moteriai, manau, įsimylėjau.

Man buvo nesvarbu, kad Monica yra tikroji mano motina, nelaikiau jos mama. Jaučiausi labiau lyg būčiau nuėjęs į naktinį klubą ir susipažinęs su ja. Dėl savo išgyvenimų ir meilės nesijaučiau blogai, man tai atrodė normalu“, − pasakojo jaunuolis.

Jis taip pat patikino, kad pirmą žingsnį žengė jis, o ne jo motina. Jis pasakojo, kad jiedu kalbėjosi, vėliau jų žvilgsniai ilgam susitiko ir jis pabučiavo Monicą.

„Tai buvo tikras bučinys su jausmais, pajutau begalinę aistrą. Nuo tada ji neblėsta. Jei nuoširdžiai, niekada nemaniau, kad dėl savo jausmų mes pakliūsime į tokią bėdą.

Juk abu esame suaugę žmonės, galime patys priimti sprendimus. Tikrai nesitikėjau, kad iš to išsipūs toks burbulas“, − sakė Calebas.

Nusisuko draugai, artimieji ir kaimynai

Lyg būtų negana problemų su teisėsauga, pora išgyvena ir draugų, artimųjų, kaimynų, netektį – daugelis, sužinoję apie motinos ir sūnaus tikruosius santykius, nusisuko nuo jųdviejų. Monica net buvo užpulta netoli namų, jai buvo grasinama mirtimi, susidorojimu.

„Dėl žmonių požiūrio mieste, kuriame gyvenu, turėjau ne vieną problemą. Mane vadina kraujomaišos dalimi, šaukia ant manęs gatvėje, bado pirštais. Kitos motinos manęs nepalaiko, ir aš jas suprantu.

Tačiau mano vaikai pasakė, kad mylės mane, kad ir kas nutiktų. Vis dėlto jei turėsiu pasirinkti tarp kitų vaikų ir Calebo, liksiu su juo“, − kalbėjo M.Mares.

„Tėvas mane net primušė dėl to. Feisbuke skaičiau daugybę siaubingų neigiamų komentarų, žmonės vadina mus šlykščiais, bjauriais, aiškina man, kad Monica – mano motina. Tačiau manęs tai neveikia ir juo labiau neskaudina.

Jei tie komentatoriai būtų mano vietoje, jie suvoktų, kad kalba nesąmones. O jei jie patys sužinotų, kad žmogus, kurį jie myli, jų giminaitis? Ar tuomet jie kalbėtų taip pat?“, − sakė įsimylėjęs jaunuolis.

Lauks tiek, kiek tik reikės

Vaikinas neslepia, kad kartais pagalvoja, kaip būtų pasikeitęs jo gyvenimas, jei taip nebūtų nutikę. Gal šeima būtų išvengusi skausmo?

Vaikinas patikino, kad jei teismas jam būtų pasiūlęs atsisakyti šių santykių ir nesėsti į kalėjimą, jis būtų atsisakęs. Taip pat jis prisiekė laukti savo motinos, jei ją pasodintų į kalėjimą.

„Kartais lengviausias kelias nėra tinkamas. Kartais mes turime priimti svarbius sprendimus, pakeičiančius mūsų gyvenimą, bet kai viskas nurimsta suvoki, kad buvo verta. Jei ją nuteis kalėjimo, tikrai lauksiu.

Man tai ne kantrybės demonstravimas, tai įsipareigojimas. Jei esu kam nors įsipareigojęs, eisiu su tuo žmogumi iki galo. Toks jau esu.

Jei ją myliu ir esu beprotis dėl to, kad lieku šiame mieste dėl jos, esu pakankamas beprotis ir atlaikyti visus teismus. Šiek tiek palaukti ir visą likusį gyvenimą būti su savo žmogumi man neatrodo baisu. Būsiu pats laimingiausias“, − kalbėjo jaunuolis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.