Keista santuoka: ištekėjo už lesbietės, įkalintos vyro kūne

Anne ištekėjo už Richardo Gileso, vėliau tapusio Diane. Jau daugiau nei 50 metų jie gyvena laimingą santuokinį gyvenimą.

123rf asociatyvi nuotr.
123rf asociatyvi nuotr.
Anne buvo ir vis dar yra heteroseksualė.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Anne buvo ir vis dar yra heteroseksualė.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 13, 2017, 3:15 PM, atnaujinta Apr 21, 2017, 12:32 PM

Juodu pasakoja istoriją apie atkaklumą ir ištvermę patiriant translyčio žmogaus transformaciją. Judviejų istorija taip pat mus moko meilės, supratingumo ir nuolatinio artimųjų palaikymo.

Richardo Gileso gyvenimas

„Kai gimiau, visuomenėje buvo nepriimtina garsiai kabėti apie translyčius žmones. Nežinojau nieko apie tai koks ar kas aš buvau, ir tik atšventęs 5-ąjį gimtadienį supratau, kad esu kitoks nei visi berniukai“, – pasakojo Diane.

Diane užaugo religingoje ir konservatyvioje šeimoje, gyveno jie mažame miestelyje. Šeimos galva, tėtis, buvo labai vyriškas sunkvežimio vairuotojas.

„Dar būdamas mažas supratau, kad tai, kas esu ir kaip jaučiausi, tuo yra nepriimtina. Bažnyčia mokė, kad tokie kaip aš degsim pragare, tad nuo pat ankstyvos jaunystės gyvenau pasislėpęs,“ – apie gana tamsų ir vienišą periodą pasakojo Diane.

Tuo metu vis dar Richardas išmoko imituoti vyrus, ir niekas nė neįtarė, kad jis yra kitoks. Vėliau jis tapo kariuomenės pareigūnu. Metų metus Richardas aiškinosi, kas jis toks yra. Vyras manė, kad jis – gėjus, tačiau nejautė jokios simpatijoms tos pačios lyties atstovams, tad atsikratęs tokių minčių ir toliau elgėsi kaip tipiškas vyras.

Anne sužino apie Diane

Susituokęs Richardas manė, kad visos šios keistos mintys ir jausmai pradings.

„Prireikė beveik dviejų metų, kad pagaliau prisipažinčiau Annei esanti lesbiete vyro kūne. Negalėjau ištarti šių žodžių, nes labai gėdijausi, tad apie save jai leidau sužinoti „atsitiktinai“, – pasakojo Diane, kurią Anne užtiko apsivilkusią moteriškais drabužiais.

Anne buvo ir vis dar yra heteroseksualė.

„Iš pradžių maniau, kad ji turi potraukį slapta persirenginėti, ir kad tai kažkokia seksualinė fantazija“, – pasakojo ji.

Išsilaisvinimas iš pančių

Norėdama sukurti vyrišką įvaizdį, Diane visą laiką turėjo elgtis ir kalbėti kaip vyras. Ji tikėjosi, kad po metų ar kelių šis keistas pojūtis praeis, tačiau buvo priešingai – troškimas atsiverti ir pagaliau būti tuo, kuo jautėsi esanti, darėsi vis stipresnis.

„Visą gyvenimą bandžiau slėpti tikrąją save, kol galiausiai pradėjau galvoti apie tai, kaip atsikratyti senojo vyriško jausmo“, – sakė Diane.

Tuo metu jos žmona pradėjo įtarinėti, kad vyksta kažkas keisto, ir nusprendė tiesiai šviesiai paklausti Diane apie tai, kas dėjosi jos galvoje.

„Ji įtikino mane, kad nesu toks jau blogas žmogus, kokia save laikiau. Staiga viskas pasikeitė, ir nuo tos dienos atvirai prisipažinau esanti moteriškai atrodanti ir besielgianti Diane, įkalinta vyro kūne,“ – užbaigė ji.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: impact Investments and nlocking Growth