Kalbos Jennifer Aniston priverčia pasijusti stora

„Pagaliau Jennifer Aniston laukiasi!“ Šią žinią turbūt nors kartą matė visi Holivudo aktorės gerbėjai. Galimas vaikų neturinčios 48 metų aktorės nėštumas – turbūt bene dažniausiai apkalbama naujiena.

Apie tai, kad televizijos serialo „Draugai“ žvaigždė laukiasi, pasaulio žiniasklaida skalambijo ne kartą ir ne du, bet nė karto tokios kalbos nepasitvirtino.<br>ViDA Press nuotr.
Apie tai, kad televizijos serialo „Draugai“ žvaigždė laukiasi, pasaulio žiniasklaida skalambijo ne kartą ir ne du, bet nė karto tokios kalbos nepasitvirtino.<br>ViDA Press nuotr.
Apie tai, kad televizijos serialo „Draugai“ žvaigždė laukiasi, pasaulio žiniasklaida skalambijo ne kartą ir ne du, bet nė karto tokios kalbos nepasitvirtino.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Apie tai, kad televizijos serialo „Draugai“ žvaigždė laukiasi, pasaulio žiniasklaida skalambijo ne kartą ir ne du, bet nė karto tokios kalbos nepasitvirtino.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

„Lietuvos rytas“

Apr 21, 2017, 3:26 PM, atnaujinta Apr 22, 2017, 1:48 AM

Apie tai, kad televizijos serialo „Draugai“ žvaigždė laukiasi, pasaulio žiniasklaida skalambijo ne kartą ir ne du, bet nė karto tokios kalbos nepasitvirtino.

Pastarąjį kartą gandus apie galimą J.Aniston nėštumą pakurstė kita garsi moteris – pramogų pasaulio žvaigždės Paris Hilton (36 m.) motina Kathy Hilton (58 m.).

Didžiausio pasaulyje viešbučių tinklo „Hilton“ paveldėtojos motina, pažiūrėjusi vasario pabaigoje vykusią „Oskarų“ teikimo ceremoniją, nusprendė, kad įspūdinga juoda „Versace“ mados namų sukurta suknia pasipuošusi J.Aniston nėščia, ir tai paskelbė socialiniame tinkle „Twitter“.

Savo paskyroje filantropė ir mados dizainerė K.Hilton rašė: „Jennifer šį vakarą atrodo labai gražiai ir sakau jums, kad ji – 100 procentų laukiasi mergaitės.“

Nors po kelių valandų ši žinutė buvo ištrinta, tiek pakako, kad pasipiltų kalbos ir sveikinimai.

Plačiai pasklidusi „naujiena“ nustebino aktorės gerbėjus ir ją pačią. J.Aniston kalbas apie galimą savo nėštumą yra girdėjusi šimtus kartų.

Prieš pusantrų metų už aktoriaus ir režisieriaus Justino Theroux (45 m.) ištekėjusi aktorė iš karto paneigė tokius gandus ir net paskelbė, kad šeimos pagausėjimo neplanuoja.

O gandus sukėlusi K.Hilton po kelių savaičių pripažino suklydusi.

Pasirodo, „Draugų“ žvaigždės ji nė nepažįsta, o tokie pasvarstymai buvo pagrįsti vien jos moteriška nuojauta. J.Aniston ne kartą yra tvirtinusi, kad pavargo nuo aplinkinių spekuliacijų šia tema ir nuolat skelbiamų nuotraukų, kurios galėtų išduoti apie jos galimą nėštumą.

Aktorė ne kartą įnirtingai piktinosi, kad žmonės platina nepagrįstas sensacingas žinias apie ją.

Moteris tikino pavargusi nuo nuolat ją sekančių fotografų ir gandų, kylančių kas kartą, kai ji nuotraukose atrodo su pilvuku.

Po pastarojo nutikimo J.Aniston pareiškė, kad visos kalbos apie jos galimą nėštumą verčia ją pasijusti nevisavertę ar storą. Ji taip pat prisipažino, kad buvo labai keista sulaukti sveikinimo žinučių iš gandus išgirdusių ir jais patikėjusių draugų bei bendradarbių.

Prieš porą mėnesių J.Aniston pasidalijo savo nuotrauka, kurioje gerbėjai iš karto atkreipė dėmesį į išsišovusį nedidelį pilvą. Kai keletas jų išdrįso paklausti, ar tai reiškia, kad bevaikė aktorė pagaliau laukiasi pirmosios atžalos, ji paprasčiausiai atsakė, kad tiesiog pavalgė sočius pietus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.