Su perpus jaunesniais vyrais susitikinėjanti dama pasakė, kuo juos traukia

 

 Kai Karin suprato, kad ją traukia prie jaunesnių vaikinų, nusprendė prisiregistruoti pažinčių portale. <br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Kai Karin suprato, kad ją traukia prie jaunesnių vaikinų, nusprendė prisiregistruoti pažinčių portale. <br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 15, 2017, 12:43 PM

58-ių metų išsiskyrusi moteris teigia, kad šiuo metu pirmenybę ji teikia jaunesniems vaikinams, nes tokius yra lengviau pastatyti į vietą.

Rytų Midlandso regione, Anglijoje gyvenanti Karin Taylor, ištekėjusi būdama 20-ies, sakė, kad 39-ių išsiskyrus su vyru ji iš naujo išmoko pasitikėti savimi, kai pradėjo lankytis sporto salėje ir iš senamadiškos poniutės tapo seksualia ir labiau moteriška dama.

Nuo tada ji ne kartą buvo užmezgusi santykius su jaunais vaikinais, tarp kurių ir penkis mėnesius trukęs romanas su 22-mečiu, nes šis jaunas kraujas jai yra daug malonesnis nei tie jau viena koja karste kūnai.

Šiuo metu vieniša Karin, dirbanti pardavimų ir rinkodaros srityje, naujoms pažintims užmegzti naudoja specialius internetinius pažinčių portalus. Pasak jos, nauji draugai nebijo amžiaus skirtumo, nes jiems taip pat patinka labiau subrendusios, stiprios ir protingos moterys nei merginos, galinčios kalbėti tik apie makiažą ir Kardashian seseris.

Karin šiuo metu rašo erotinį romaną, įkvėptą jos nesantuokinių meilės ryšių su jaunais vaikinais, ir teigia, kad tai jiems sunku suspėti paskui Karin.

„Ar šie jaunuoliai yra mano jaunystės šaltinis? Jokiu būdu. Aš esu būtent ta, kuri neleidžia jiems užmigti. Kalbant iš patirties, jauni vyrai nenori moters, kuri kalba tik apie Kardashianus, makiažą ir drabužius. Jie ieško tokių, su kuriomis galėtų bendrauti intelektualiomis temomis. Jiems reikalingos stiprios ir protingos moterys, kurių neištinka nerviniai priepuoliai. Bandžiau susitikinėti su savo amžiaus vyrais, tačiau natūraliai labiau linkstu prie jaunesnių, be to, šie yra seksualesni bei labiau savimi pasitikintys. Tokius taip pat lengva pastatyti į vietą, kai tuo tarpu vyresni elgiasi lyg viena jų koja jau būtų karste“, - pasakojo Karin.

Kai iširo daugiau nei 20 metų trukusi santuoka, moteris teigė, kad iš pradžių nervinosi, kai reikėjo sugrįžti į pasimatymų pasaulį.

„Ištekėjau už nuostabaus ir 8 metais už mane vyresnio vyro. Susituokėme, kai man buvo 20-imt. Išsiskirti po 20-ies metų buvo baisu, nes savo, kaip asmenybės, formavimosi laikotarpį praleidau būtent su juo. Sunkiai susitaikiau su mintimi, kad vėl būsiu vieniša ir teks gyventi be mylimo asmens šalia, bet po skyrybų praėjus dviem mėnesiams sutikau draugę, kuri taip pat neseniai išsiskyrė. Ji padėjo man iškęsti tuos sunkius laikus bei paskatino pakeisti stilių. Iš senamadiškos poniutės tapau labiau moteriška ir seksuali. Taip pat daugiau laiko praleidau sportuodama, tad ne tik atrodžiau, bet ir jaučiausi geriau. Mėgavausi vienišės gyvenimu ir savaitgaliais lankiausi madinguose baruose ir klubuose. Jaučiau kaip mano gyvenimas gerėja“, - prisiminė moteris.

Sugrįžęs pasitikėjimas savimi ir laimė padėjo Karinai būti pastebėtai. Ji pradėjo susitikinėti su perpus už ją jaunesniais vyrais. 

„Su draugėmis dažnai užsukdavome į vieną barą, kurio patrauklus durininkas visada mane užkalbindavo ir rodydavo dėmesį. Maniau, kad tai daro iš mandagumo, bet draugės paaiškino, jog jis su manimi flirtuoja. Jis nuolat prašė nueiti su juo į kitą barą, kol galiausiai sutikau su pasiūlymu. Mūsų pirmo pasimatymo metu nustebau, kai jis atskleidė savo amžių. Jam buvo 22, o man – 41-i. Tada dar nežinojau kaip į tai reaguoti. Būdama su juo jaučiausi daug geriau nei bendraudama su savo amžiaus vyrais. Be to, jo protas, stotas ir pokalbio temos nė kiek neatitiko jauno amžiaus. Paklausiau draugės, ar su juo susitikinėti yra gerai, o ji tik atsakė: „Žiūrėk, Karin, viskas yra teisėta“. Tai mane pralinksmino, bet vėliau pagalvojau, kad tai tiesa ir kodėl man nepabandžius? Šiuo draugės patarimu naudojuosi ir dabar. Galų gale, mūsų santykiai truko 5 mėnesius, kol liepsnelė išblėso, bet laikas, praleistas kartu, buvo nuostabus“, - pridūrė ji.

Kai Karin suprato, kad ją traukia prie jaunesnių vaikinų, moteris nusprendė prisiregistruoti pažinčių portale. 

„Apie jį sužinojau visai atsitiktinai. Vieną vakarą skaičiau tas pačias nuobodžias žinutes iš mano amžiaus vyrų. Sėdėjau ir galvojau, kad jei jaunesni vyrai sugebėjo manyje kažką pamatyti ir aš, bendraudama su jais, jaučiuosi gerai, kodėl vargstu su senoliais? Norėjau surasti pažinčių puslapį, kuris skirtas vyresnėms damoms, norinčioms susipažinti su jaunais vyrais. Po kelių savaičių aš jau susitikinėjau su kitu jaunuoliu ir mėgavausi man rodomu dėmesiu. Man nerūpi amžius. Svarbiausia, kad jis būtų nenuobodus ir neturėtų blogų manierų. Šiais moderniais laikais vyresnės moterys nebeatrodo lyg kokios prastos moterėles su perlų vėriniais ir kostiumėliais. Mes mėgaujamės gyvenimu, rūpinamės savimi ir stengiamės suspindėti. Būtent tai ir patinka jauniems vyrams, nes pasitikėjimas savimi yra gražiausias moters aksesuaras“, - teigė Karin.

Nepaisant to, moteris prisipažįsta, kad pasimatymų pasaulyje turėjo ir kurioziškų situacijų.

„Kartą gėriau kavą su 20-ia metų už save jaunesniu vyriškiu. Kavinėje priėjo padavėja ir ruošėsi priimti mūsų užsakymą. Pasakiusi ko noriu, ji paklausė, ką valgys mano sūnus. Aš atsakiau: „Mano sūnus? Ne, tai tik vaikinas, su kuriuo aš miegu“. Jaunuolis tik nusijuokė ir prasitarė, kad esu pašėlusi dama“, - prisiminė Karin.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.