Turtuolių dramos: lordo žmona atskleidė kraupias gyvenimo detales

Britė, pagaliau pasiryžusi atskleisti savo nepavydėtiną istoriją, prisiminė, kaip sakė vyrui: „Prašau, nežudyk manęs, Johnai“. Richardo Johno Binghamo, 7-ojo Lukano grafo, žmona Veronica Duncan pasakojo, kaip ji maldavo savo vyro palikti ją gyvą praėjus vos kelioms akimirkoms po to, kai jis rūsyje nužudė šeimoje dirbusią auklę Sandrą Rivett. 

 Lukano grafas su Veronica, paskelbdami apie sužadėtuves.<br> 123rf nuotr.
 Lukano grafas su Veronica, paskelbdami apie sužadėtuves.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 1, 2017, 9:40 AM

79 metų Lukano grafienė pirmą kartą interviu davė vienai televizijos laidai, kur atvirai papasakojo, ką jai teko išgyventi. Moteris yra įsitikinusi, kad vyras auklę supainiojo su ja, mat iš tikrųjų jis ketino atsikratyti ne darbuotojos, o žmonos, su kuria tuomet jau  buvo neoficialiai išsiskyręs, rašo „Daily Mail“. 

Pernai mirusiu paskelbtas Lukano lordas dingęs jau daugiau nei 40 metų. Sklandė kalbos, kad jis nusišovė, o jo kūnas, siekiant nuslėpti mirtį, buvo sušertas tigrams zoologijos sode Kente, kuris priklausė jo draugui. Per šiuos ketverius dešimtmečius vis pasklisdavo kalbos, kad lordas buvo pastebėtas pietų Amerikoje, Afrikoje, tačiau jo likimas iki šiol nėra žinomas. 

Veronica pasakojo, kad ji maldavo vyro jos nenužudyti. Paskui ji paklaususi, kur yra Sandra. „Ji negyva, nežiūrėk“, − atsakęs jai lordas. Manoma, kad lordas auklę supainiojo su žmona, kai 1974-ųjų lapkričio 7-ąją ją nužudė. Nuo tos nakties lordo niekas nebematė. 

Dama televizijos laidoje pasakojo, kad jos gyvenimas su lordu tapo įtemptas kone iškart po to, kai jie susituokė ir įsikūrė bendruose namuose. 

„Iki tol, kol susituokėme, jis net kalbėjosi su manimi daug daugiau, nei po vedybų. Jis net yra sakęs: „Tokia ir yra vedybų esmė – tu nebeprivalai kalbėtis su žmogumi“, − pasakojo dama. 

Interviu Veronica atviravo apie vyro nežabotą gyvenimo būdą, jo dideles skolas ir jų skaudų mūšį dėl trijų vaikų, į kurios visas teises vyras prarado likus kelioms dienoms iki auklės nužudymo. 

Moteris pateikė ir savo teoriją, kas nutiko jos sutuoktiniui. 2013-aisias kalbėdama su „Daily Mail“ ji sakė tikinti, kad jos vyras nusižudė netrukus po to, kai išvyko iš šeimos namų tą kraupią naktį. 

Ji  mano, kad vyras iššoko ant laivo propelerių tikėdamasis, kad jo kūnas nebus rastas. Tokiu atveju jo mirtis nebus patvirtinta ir vaikai negaus teisės į jo palikimą. 

„Jis greičiausiai nusižudė ir dėl to, kad jam visada buvo labai svarbi garbė. Aš išmokau jam atleisti“, − sakė ji. 

„Lordas  mušdavo mane su rykšte prieš mums užsiimant seksu, mat taip jis jausdavo didesnį malonumą. Jis sakydavo, kad tai išmuš kvailas idėjas iš mano galvos“, − atviravo dama. 

Moteris sakė, kad jos santykiai su šeima po to, kai vyras nužudė auklę, atšalo. Ji nėra kalbėjusi su savo trimis vaikais jau 35 metus. Laidos vedėjo Michaelo Waldmano paklausta, ar buvo gera motina, ji sakė: „Manau, kad visada galima būti geresnei. Per dažnai rinkdavausi likti lovoje, o ne būti su vaikais“.

M.Waldmanas su dama Veronica kalbėjosi tris dienas jos namuose ir greta esančiame viešbutyje. Jis sakė, kad moteris norėjo jam papasakoti viską, kad ji net atskleidė keletą tokių detalių, kurios anksčiau  nebuvo žinomos. 

„Man labai liūdna, kad mano santuoka tapo auklės Sandros mirties priežastimi. Tikrai labai gailiuosi dėl to. Tačiau negaliu to pakeisti, galiu tik priimti tai kaip faktą ir nepamiršti jos. Ir nepamiršau jos iki šiol. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.