Neištikimų vyrų demaskuotoja pašiurpino savo poelgiu

Atskleista, kad moteris, savo gyvenimą paskyrusi kitų neištikimų vyrų demaskavimui, yra santykių griovėja nuo kaimynės nuviliojusi jos sužadėtinį, kai pati tuo metu gyveno su savo antruoju vyru.

 Rebecca išsiskyrė 2015–iais, o šiuo metu yra vieniša.<br> Instagram nuotr.
 Rebecca išsiskyrė 2015–iais, o šiuo metu yra vieniša.<br> Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-06-18 11:26

Meilės detektyvės Rebeccos Jane (32 m.) 1,5 metų trukęs romanas privertė kaimynę atšaukti savo ir sužadėtinio vestuves. Moteris nusprendė papasakoti apie šią savo gan veidmainišką praeitį.

Rebecca yra „Lady Detective“ agentūros, padedančios įtarioms žmonoms ir draugėms išsiaiškinti, kas vyksta jų vyrų gyvenimuose bei demaskuojanti juos kaip „meilės žiurkes“, įkūrėja.

„Niekada savęs nelaikiau šventąja ir tikrai jaučiuosi veidmainiškai, tačiau žmonės nesiryžta neištikimybei, jei yra visiškai laimingi, - sakė ji naujienų portalui „The Mirror“. - Padariau viską, kad tik neįskaudinčiau savo vyro, bet supratau, jog melas jį įskaudins labiau, nei neištikimybė. Taip pat pagalvojau ir apie savo meilužio sužadėtinę. Jau kartą buvau jos kailyje ir jaučiausi tikrai blogai.“

Ironiška, tačiau jos buvusio ir policininku dirbusio vyro mama pasamdė privatų detektyvą, dirbantį Rebeccos firmoje, kad išsiaiškintų, ar moteris neištikima, bet šis metodas nepasiteisino.

„Jei kas nors ir žino, kaip būti neprigautai, tai tik aš, - juokiasi Rebecca. - Jei mane sučiuptų „nusikaltimo“ vietoje, prisipažinčiau, tačiau ir vėl tai pakartočiau. Manau, kad viskas nutinka dėl tam tikros priežasties, o šis vyras mano gyvenime atsirado tam, kad išmokytų mane, kas yra meilė.“

Rebecca savo meilės detektyvų agentūrą įkūrė po to, kai ne kartą buvo išduota savo pirmojo vyro. Su juo moteris turi dukrelę Paris (11 m.).

Su antruoju vyru Rebecca vestuves atšventė 2012-iais. Juodu augina dukrelę Peaches (4 m.). Po metų moteris pirmą kartą sutiko savo patrauklųjį kaimyną. 

„Vos tik į jį pažvelgiau, pamaniau „oho“. Jis buvo aukštas, tamsiaplaukis ir labai simpatiškas. Tikras klasikinis anglų džentelmenas. Nors skamba ir nuvalkiotai, bet tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Mums bekalbant jaučiau, jog pažįstame vienas kitą jau seniai. Bandėme būti tik draugai, bet netekome savitvardos, ir kovoti su savo jausmais tapo beviltiška. Žinojau, kad palikę savo antrąsias puses sukelsime tikrą katastrofą. Nė vienas iš mūsų nenorėjome bereikalingos dramos, pykčių ar įskaudinimų, bet taip pat negalėjome ir vienas be kito“, - sakė ji. 

Rebecca išsiskyrė 2015–iais, o šiuo metu yra vieniša.

„Kaltė „suėdė“ mane iš vidaus, nes prisiminiau, ką jaučiau, kai iro mano pirmoji santuoka, bet mano jausmai buvo per stiprūs, kad juos ignoruočiau. Bandžiau susisiekti su savo meilužio buvusia sužadėtine, bet ji nenori su manimi bendrauti. Jųdviejų skyrybų metu ji elgėsi visai kitaip nei aš. Tai buvo galima nuspėti, nes ji niekada nepatyrė išdavystės. Niekada dėl to nekaltinau kitos moters“, - apie savo išdavystę pasakojo Rebecca. 

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.