Buvusiųjų išpažintys: ko žmonės imasi, norėdami sustabdyti mylimuosius

„Jis pavogė  mano batus, kad negalėčiau išeiti“. Tai tik vienas iš nevykusių „pokštų“, kuriuos teko patirti tiems, kurie nusprendė palikti savo mylimuosius. Tinklalapio „Reddit“ surengtoje apklausoje gausu keistų istorijų, kurios nutiko tiems, kurie ryžosi išeiti. 

 Vis dėlto dažniausiai buvo minimas psichologinis ir emocinis smurtas.<br> 123rf nuotr.
 Vis dėlto dažniausiai buvo minimas psichologinis ir emocinis smurtas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 8, 2017, 6:22 PM

Daugelis prisipažino, kad nusprendė atsisakyti jų netenkinusių santykių mėnesių mėnesius išgyveno persekiojimą ir panieką. Kiti pasakojo, kad buvusieji keršydami sudegino ne tik jų daiktus, bet ir dovanas paliktiesiems.

Apie tai, kad išsiskyrimas būna sunkus ne tik paliktajam, bet ir tam, kuris nusprendžia išeiti, neverta nė kalbėti. Ir net jei pora atrodo labai „normali“ dažnai išsiskyrimo rezultatų negali numatyti nė vienas jų, rašo „Daily Mail“.

Namus paliko visiškai tuščius

„Koks yra beprotiškiausias dalykas, kurį padarė jūsų buvusysis išsiskyrimo metu?“ – portalo „Reddit“ paskyroje socialiniame tinkle paklausė vienas sekėjų. Neįtikėtinos istorijos, vertos komedijos ar tragedijos scenarijaus, pasipylė kaip iš gausybės rago. 

Ne vienas atskleidė, kad dėl jų išsiskyrimo su antrąja puse labiausiai nukentėjo įvairūs daiktai. Vienas vyrukas pasakojo, kad jis gavo gerą pamoką po išsiskyrimo pakeisti namų spynas: mat grįžęs į namus nerado daugelio ne tik savo jau buvusios merginos, bet ir savo paties daiktų. 

„Mes kartu gyvenome dvejus metus. Kai skyrėmės, ji pasakė, kad nori pasiimti savo daiktus, didįjį televizorių ir virtuvės rakandus. Sutikau, juk toks gyvenimas – negali turėti visko. Tuomet ji ir pasiėmė daiktus, dėl kurių buvome sutarę.

Tačiau po trijų savaičių manęs, grįžusio namo iš darbo, laukė nemaloni staigmena: namai buvo tušti. Absoliučiai tušti. 

Net išėjau pasitikrinti buto numerio, nes akimirką pamaniau, kad įėjau ne į savo namus. Tačiau tai buvo mano namai. Juose buvo likę tik mano drabužiai ir žuvyčių akvariumas – ji grįžo ir susirinko viską. Tą dieną visam gyvenimui išmokau pamoką – pasikeisk spynas, kai partneris išeina“, – rašė nuskriaustas vyrukas.

Perskaitė ir sudegino dienoraščius

Kiti pasakojo, kad jų širdys dužo tuomet, kai buvusieji nusprendė padegti jiems brangius daiktus. 

„Ji sudegino mano gitaras“, – rašė vienas nuskriaustasis. 

„Jis perskaitė visus mano dienoraščius ir juos sudegino. Buvau palikusi juos mūsų saugojimo dėžutėje. Mėnesių mėnesius buvau išsigandusi, nes niekaip  negalėjau rasti savo 20-ies metų užrašų. Galiausiai iš buvusiojo gavau nuotrauką, kaip mano rašiniai dega“, – nuoskaudą liejo viena mergina. 

„Kai aš išsikrausčiau, jis rado mano naujus namus ir iš automobilio pavogė akumuliatorių, kad niekur negalėčiau išvažiuoti. Deja, mes gyvenome mažame miestelyje, todėl jam nebuvo sunku“, – pasakojo kita.

Trečia guodėsi, kad buvusysis, norėdamas, kad ji nespėtų į savo lėktuvą, tiesiog pavogė jos batus. 

Apsimetė nusižudžiusi

Vis dėlto dažniausiai buvo minimas psichologinis ir emocinis smurtas. Štai vienas vaikinas pasakojo, kad jo buvusi mergina net apsimetė nusižudžiusi dėl išsiskyrimo, taip norėdama jį susigrąžinti. 

„Ji parašė man žinutę apsimetusi savo mama, kad ji tai padarė. Buvo siaubinga“, – išgyvenimais dalijosi jis. 

Kitas vaikinas atviravo, kad jo buvusioji kerštui pasirinko jo nuogo nuotraukas – po išsiskyrimo išsiuntė jas vaikino šeimos nariams, draugams ir net bendradarbiams. 

„Tuo metu buvau 25-erių ir tikrai geros formos, todėl man visiškai nebuvo dėl to gėda. Galiausiai sulaukiau daugybės komplimentų, mane pagyrė net tuometinis mano bosas. Taigi, jai nepavyko sugadinti man gyvenimo tokiu  būdu“, – pasakojo vaikinas. 

Prie namų stebėdavo net 4 metus

O štai vienai moteriai ne juokais buvo baisu, kai jos buvusysis nusprendė ją pasivaikyti su kriketo lazda. Bėgdamas paskui mylimąją jis klykė: „Kodėl tu manęs nebemyli?“ Persekiojama mergina, mat nesusipratėlis vis laukdavo  jos prie namų, net turėjo pakeisti gyvenamąją vietą. 

Nors kai kam tai galėtų pasirodyti ir romantiška, merginai, kuriai taip nutiko, linksma nebuvo: „Jis surinko anksčiau mano jam rašytus meilės laiškus, iš jų iškarpė reikiamus žodžius ir taip sukūrė man laišką, kuriame maldavo grįžti pas jį. Laišką jis pats atnešė man į darbą, o paskui vis laukdavo manęs prie darbovietės kad įsitikintų, ar išeinu viena“. 

Po to, kai mergina užblokavo savo buvusiojo telefoną, kad jis nebeskambintų jai, paliktasis nusipirko šimtus SIM kortelių ir savo meilei vis skambindavo iš kito jai nežinomo numerio. „Blokavau kiekvieną iš tų numerių. Naktimis jis sėdėdavo automobilyje ir stebėdavo mano namus. Tai tęsėsi nejuokingai ilgai – apie ketverius metus! Ir baigėsi tuomet, kai jis vedė ir su žmona susilaukė dukters“. 

O štai dar vienai mergina teko užsakinėti automobilio perdažymą, mat buvusysis jos mašiną papuošė dažais išpurkštu vyrišku lytiniu organu. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.