Dukra pakraupo kompiuteryje radusi saldžias tėvo žinutes

„Saldžių tėvelių“ (angl. vadinami „sugar daddy“) pasimatymų svetainėje internete savo tėvą, siūlantį pasimatymą už dovanas jos klasės draugei, aptikusi mergina buvo ištikta šoko.  Tą patį nešiojamąjį kompiuterį su dukterimi besidalinantis tėvas apstulbino dukterį, kai ši perskaitė jo susirašinėjimus su savo amžiaus merginomis. 

 Labiausiai šoką Lois sukėlė ne tai, kad tėvas susitikinėja su  kitomis moterimis, bet faktas, kad jis kalbina jos amžiaus merginas. <br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Labiausiai šoką Lois sukėlė ne tai, kad tėvas susitikinėja su  kitomis moterimis, bet faktas, kad jis kalbina jos amžiaus merginas. <br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 6, 2017, 5:07 PM

„Visi nori, kad jų tėvai būtų laimingi, ypač tuomet, kai jie išsiskyrę. Tačiau kiek jūs būsite tolerantiški ir pakantūs, jei pamatysite, kad jūsų tėvas internete kažkam tavo amžiaus siūlo dovanas už pasimatymą?“ – klausė 25 metų Lois (vardai pakeisti – red.).

Mergina nešiojamame kompiuteryje aptiko neuždarytas žinutes, kurias jos tėvas siuntė merginoms, pasiskelbusioms internetinėje pažinčių svetainėje, rašo „Mirror“. 

Po skyrybų – jaunų merginų paieškos

„Smalsumas pražudė katę“, − sakė mergina, kuris iškart pradėjo skaityti tėvo ir jaunų merginų žinutes, bet čia pat pasigailėjo savo poelgio. Pažinčių svetainėje, skirtoje vyresniems vyrams rasti jaunų partnerių, tėvas elgėsi visai ne taip, kokį jį įsivaizdavo dukra. 

Lois tėvai išsiskyrė prieš trejus metus, kai jai buvo 21-eri. Po skyrybų tėvas persikėlė į Angliją ir čia ketino kurti naują gyvenimą. Tuo metu mergina su motina gyveno Ispanijoje, tačiau galiausiai Lois su ja nesutarė ir galiausiai nusekė paskui tėvą – čia įstojo į universitetą ir įsikūrė ilgesniam laikui. 

47 metų Lois tėvas, pavadinkime jį Johnu, yra inžinierius, aukštas rudų akių vyras. Jis švelnus, mielas, šiltos širdies, turintys puikų humoro jausmą ir energingas. Tačiau ir šiek tiek savanaudis. Johnas niekada neprisipažins, jei ką padarė netinkamai, jei jis mano, kad yra teisus.

„Kad ir kaip ten būtų, namuose mes su tėčiu naudojomės vienu nešiojamuoju kompiuteriu. Vieną dieną įsijungiau kompiuterį norėdama susirasti straipsnį, kurį turėjau perskaityti rytojaus mokslams. Atvėrusi kompiuterį apačioje pamačiau keistą atidaryto internetinio puslapio pavadinimą „Sugardaters“.

Pamaniau, kad tai susiję su pasimatymais, bet tokiam šokui, kokį patyriau pradėjusi skaityti, nebuvau pasirengusi. Žinau, kad pasielgiau negražiai, bet man buvo taip smalsu, kad nesusilaikiau“, − pasakojo Lois. 

Už pasimatymą – naujas kompiuteris 

Lois pamatė daugybę tėvo žinučių. Jis rašė skirtingo amžiaus skirtingoms moterims. Vyras kvietė nepažįstamąsias į pasimatymus ir siūlė skirtingas galimybes: savaitgalį, SPA malonumus, vakarienes, naktis ragaujant vyną. 

„Man  tai nepatiko, bet ir neatrodė rimta. Jis rodė šiek tiek susidomėjimo kiekvienai, kuriai rašė, klausinėjo apie jų gyvenimą, kaip joms sekasi, bet nieko rimtesnio. 

Visos moterys, kurioms rašė tėvas, buvo jaunos – nė viena nebuvo daugiau nei 32-ejų. Žinutėse moterys jam siūlė gerai ir atsipalaidavusiai praleisti laiką, jei tik jis jas šiek tiek palepins. 

Didžiausią šoką patyriau tuomet, kai pamačiau savo tėvo susirašinėjimą su mano bendramoksle iš universiteto! Buvau sutrikusi, supykusi ir nuliūdusi vienu metu. 

Jie kalbėjo apie savo paskutinį pasimatymą, kai kartu vakarieniavo, ir abu sutiko, kad tai buvo tikrai šaunus vakaras. Tuomet mano tėvas paklausė jos, ar ji norėtų dar kartą susitikti. Mergina jam atsakė, kad bus užsiėmusi, net turi nusipirkti kitą nešiojamąjį kompiuterį ir dėl to turi daug dirbti. 

Mano tėvas tuomet jai ir pasiūlė sandėrį – jis galėtų jai nupirkti naują kompiuterį, jei ji sutiktų su juo dar kartą pavakarieniauti. Mano draugė iš universiteto sutiko“, − pasakojo Lois. 

Šokiravo tėvo pasirinktų merginų amžius

Su šia bendramoksle iš universiteto Lois nėra artimos draugės, tačiau ji mano, kad ši puikiai žinojo, su kieno tėvu  ji susitikinėja. Lois pasibaisėjo ne tik merginos elgesiu, bet ir tuo, kad jos 47 metų tėvą traukia dukters amžiaus dailiosios lyties atstovės. 

„Žinau, kad jis tikrai sunkiai išgyveno skyrybas su mama, bet niekada net pagalvoti negalėjau, kad jis norės susitikinėti su mano amžiaus merginomis, juo labiau, kad ieškos jų internetinėse pažinčių svetainėse, skirtose vyresniems vyrams ir jaunoms merginoms. 

Galiausiai kompiuterį palikau taip, kaip radau – su atidarytu šios svetainės adresu. Ir niekada neturėjau drąsos apie tai pasikalbėti su tėvu. 

Neslėpsiu, šis atradimas mane labai  nuliūdino – net nežinojau, kad jis apskritai eina į pasimatymus“, − savo mintimis dalijosi „cukrinio tėvelio“ dukra. 

Norėtų apie tai pasikalbėti su tėvu

Vis dėlto labiausiai šoką Lois sukėlė ne tai, kad tėvas susitikinėja su  kitomis moterimis, bet faktas, kad jis kalbina jos amžiaus merginas. Mergina suvokia, kad tai – ne jos gyvenimas, kad reikia leisti tėvui elgtis taip, kaip jis nori, nesmerkti jo, bet tokias naujienas laikyti savyje jai tapo per sunku. 

„Man vis dar sunku ramiai apie tai kalbėti. Tikrai norėčiau apie tai, ką pamačiau, pasikalbėti su tėvu, bet neįsivaizduoju, kaip galėčiau pradėti tokį pokalbį, kaip užvesti šią temą.

Norėčiau, kad jis būtų atviras su manimi. Manau, kad neteisčiau jo taip stipriai, jei būčiau apie tai žinojusi anksčiau, jei jis būtų nuoširdžiai su manimi apie tai pasikalbėjęs. 

Be to, labai bijau jo reakcijos dėl to, kad skaičiau tas žinutes, kad tikrinau tų merginų, kurioms jis rašė, profilius internete. Juk pažeidžiau jo privatumą. Kaip pradėti tokį pokalbį, aš nežinau...“, − sakė tėvo įskaudinta dukra. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.