16-metę suviliojęs bosas – net 10 metų vyresnis už jos tėvą

Už 36 metais vyresnio vyro ištekėjusi 21-erių Natasha Lewis iš Safolko (Anglija) neslepia – jos meilės romanas su dabar 58-erių Richardu prasidėjo kaip tarnybinis, kai ji dirbo jo lustų (angl. chip) parduotuvėje, ir iš pradžių buvo slaptas.

 Pora save vadina laimingiausiais žmonėmis ir jau nebekreipia dėmesio į komentarus, kurių žmonės jiems negaili dėl amžiaus skirtumo<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Pora save vadina laimingiausiais žmonėmis ir jau nebekreipia dėmesio į komentarus, kurių žmonės jiems negaili dėl amžiaus skirtumo<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 8, 2017, 1:55 PM

Tačiau dabar pora save vadina laimingiausiais žmonėmis ir jau nebekreipia dėmesio į komentarus, kurių žmonės jiems negaili dėl amžiaus skirtumo.

Juoką įsimylėjėliams kelia ir tai, kai viešbučiuose jiems pasiūlo du atskirus kambarius ar bent kambarį su atskiromis lovomis – mat darbuotojai vis pamano, kad vyras ir mergina – tėvas ir dukra, rašo „Daily Mail“.

Porai jų amžiaus skirtumas – tik nieko nereiškiantys skaičiai. Natashos vyras Richardas yra 10 metų vyresnis už jos tėvą. Dabar pora jau daugiau nei trys metai laimingai vedę ir su šypsena prisimena savo pažintį vyro valdomoje parduotuvėje – tuo metu Natashai tebuvo 16 metų.

Mergina į kur kas vyresnį bosą nė nekreipė dėmesio, tačiau kai viduryje vienos darbo pamainos šis paprašė leidimo ją pabučiuoti, jos jausmai staiga pasikeitė.

Kitas kelias savaites pora santykius palaikė paslapčiomis – bučiavo galiniame kambaryje biure, kai buvo tikri, kad niekas jų nepamatys, o meilės aistra mėgavosi viešbučio kambaryje.

„Niekada anksčiau nesijautėme tokie laimingi. Jis yra mano gyvenimo meilė. Lygindama Richardą su savo buvusiais vaikinais matau, kad jie buvo labai nuobodūs. Pašaliniai žmonės, pamatę mus susikibusius už rankų, vis dar šnabždasi ir žiūri į mus su panieka, bet mes tiesiog nusijuokiame jiems į akis.

Ypatingų jausmų nepuoselėjo

Pora susipažino 2012-ųjų birželį, kai mokyklą baigusi Natasha paklausė mamos patarimo susirasti darbo bent pusei dienos ir taip užsidirbti šiek tiek pinigų. Netrukus mama dukrai pranešė, kad rado jai darbo.

„Taigi pradėjau dirbti dalį dienos. Kai sutikau Richardą, pamaniau, kad jis mielas. Jis neatrodė savo metų, buvo tikrai aktyvus ir nuolat eidavo pasilinksminti su savo draugais.

Po savaitės jis man jau atviravo apie savo nenusisekusias santuokas ir apie savo sesers mirtį. Jis man sakė, kad atrodau vyresnė, nei esu iš tiesų, nes esu dėmesinga ir supratinga. Man patiko jo kompanija, jis priversdavo mane juoktis.

Tačiau Richardas yra 10 metų vyresnis už mano tėvą, todėl tikrai nepuoselėjau jam jokių ypatingų jausmų“, − pasakojo Natasha.

Paprašė leidimo pabučiuoti

Vis dėlto praėjus 4 mėnesiams, 2012-ųjų spalį, savo santykius su jauna darbuotoja Richardas pastūmėjo į kitą etapą.

„Buvo mūsų pamainos vidurys, kai Richardas staiga paklausė, ar gali mane pabučiuoti. Iš pradžių aš atšlijau, bet pati nesuprantu, kodėl linktelėjau. Tuomet jis prisipažino, kad labai jam patinku. Po to ir aš supratau, kaip stipriai jis man patiko“, − prisiminimais ir išgyvenimais dalijosi jauna moteris.

Kitas kelias savaites pora susitikinėjo slapta – bučiuodavosi galiniame biuro kambarėlyje, o meilės aistrą pažino viešbučiuose.

„Mes jau buvome pora keletą savaičių, kai Richardas pasakė, kad sumokėjo už viešbutį, jog galėtume pabūti kartu. Tėvams tuomet pasakiau, kad lieku pas draugę. Žinojau, kad žinodami tiesą jie labai nuliūstų.

Tą naktį Richardas nusivedė mane vakarienės, o galiausiai mes kartu praleidome naktį – jis buvo labai romantiškas ir aistringas“, − prisiminė Natasha.

Mama ir patėvis pritarė dukters pasirinkimui

Po mėnesio merginos patėvis, 58-erių Colinas, sužinojo apie tikruosius Natashos jausmus bosui. Mergina tuomet jo maldavo, kad šis nepapasakotų mamai.

„Man pasisekė, kad Colino atsakymas buvo išmintingas – jis pasakė, kad yra laimingas tol, kol aš pati esu laiminga. Ir, žinoma, papasakojo mamai...

Nustebau, kad mama jautėsi laiminga dėl manęs ir pakvietė Richardą vakarienės į mūsų namus. Mano nuostabai, vakarienė praėjo puikiai ir Richardas iškart tapo mūsų šeimos nariu“, − pasakojo Natasha.

Vis dėlto ne visi artimieji poros santykiais apsidžiaugė. Merginos tėvas Grahamas (46 m.) nebuvo patenkintas dukters ryšiu su kur kas vyresniu ponu. Tačiau tvirtai savo meilę gynusi mergina galiausiai palaužė ir 10 metų už mylimąjį jaunesnį savo tėvą – jis susitaikė su šia mintimi.

Viešbutyje pasiūlė atskiras lovas

Pora girdėjo daugybę piktų komentarų dėl savo amžiaus skirtumo. Atsirado ir tokių, kurie teigė, kad mergina su gerokai vyresniu verslininku draugauja dėl jo pinigų.

„Draugai tikrai ciniškai vertino mūsų santykius, bet aš visąlaik žinojau, kad mūsų meilė stipresnė už kitų nuomonę, žinojau, kad mes įrodysime visiems, kaip stipriai jie klysta.

Ir gatvėje žmonės, pamatę mus besibučiuojančius ar susikabinusius už rankų, neslepia savo šoko – jie šnabždasi, bado mus pirštais ir žvelgia smerkiančiai. Bet mes tiesiog pasijuokiame iš tokių reakcijų.

Kartą Richardas nusprendė padaryti man staigmeną, bet viešbučio registratūros darbuotoja, pamaniusi, kad esame tėvas ir dukra, norėjo duoti mums kambarį su atskiromis lovomis, užuot pasiūliusi su dvigule. Kai aš jai paaiškinau, kad jis – mano vaikinas, moteris atrodė visiškai sutrikusi“, − pasakojo mergina.

Netikintiems rodo vestuvių nuotraukas

2013-ųjų rugsėjį Natasha ir Richardas išvyko atostogų kartu su merginos mama ir patėviu. Čia Richardas pasipiršo savo mylimajai.

„Buvau ištikta šoko! Tikrai to nesitikėjau, bet jaučiausi labai pakylėta. Jis taip pat paprašė mano mamos leidimo – tai buvo labai mielas jo žingsnis“, − pasakojo Natasha.

Po metų, 2014-ųjų rugsėjį, pora susituokė prabangiame viešbutyje, o šventėje dalyvavo 60 draugų ir artimųjų. Šią dieną Natasha vadina nuostabia ir prisipažįsta, kad abu jie visą laiką šypsojosi.

Dabar jau trejus metus savo vyru ir žmona vadinanti pora atviri – jie vis dar sulaukia įžeidžiančių ir piktų komentarų dėl savo amžiaus skirtumo.

„Net kai kurie mūsų parduotuvės klientai netiki, kad esame vyras ir žmona. Tokiems net parodome savo vestuvių nuotraukas! Iki tol jie galvoja, kad Richardas yra mano tėvas.

Džiaugiuosi, kad mudu sugebame iš tokių situacijų pasijuokti. Esame laimingi ir tik tai mums yra svarbu. Mes patys beveik nejuntame to amžiaus skirtumo. Džiaugiuosi, kad leidausi „kabinama“ savo boso“, − juokėsi jauna moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.