Dvigubai vyresnį vyrą pamilusi moteris – atvirai apie ištikusius sunkumus

Didelis amžiaus skirtumas – ne kliūtis meilei, ar visgi rimtas išbandymas? Moteris, gyvenanti su dvigubai už save vyresniu vyru, prisipažino, jog dažnai jį aplinkiniai palaiko jos tėčiu.

 Šeimą su dvigubai vyresniu vyru sukūrusi Lucy prisipažino, kad ne visi yra tokie supratingi, kaip jos tėvai.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Šeimą su dvigubai vyresniu vyru sukūrusi Lucy prisipažino, kad ne visi yra tokie supratingi, kaip jos tėvai.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-09-17 13:03

Nepaisant didelio porą skiriančio amžiaus, britė Lucy Nagle (30 m.), 2013-aisiais susipažinusi su Royumi (60 m.), manė, kad jis yra kaip tik tas, kurio jai seniai reikėjo.

Iš vakarų Londono kilusi Lucy buvo ką tik nutraukusi net 5 metus trukusią draugystę ir tikrai neieškojo partnerio, tačiau po pažinties autobuse užsimezgusi draugystė laikui bėgant virto stipria meile.

„Žinau apie pasaulyje vyraujančias stigmas dėl didelio amžiaus skirtumo poroje, bet supratus, jog man Royus pradėjo patikti ne tik kaip draugas, labiau nerimavau dėl to, jog jis mane apkvailins, o ne dėl jo amžiaus, – prisiminė moteris. – Įsiliepsnojus jausmams, norėjau kažko daugiau, tad pradėjau galvoti, ar tik jis nebus tas vienintelis.“

Lucy taip pat buvo svarbu gauti tėvų pritarimą.

„Galiausiai jam pasakiau, kad reikia susipažinti su mano tėvais, ir jei jie nepritars mūsų draugystei, teks ją nutraukti“, – teigė ji.

Laimei, nors Royus yra vyresnis net ir už moters tėvus Simoną Wilsoną (56 m.) ir Karen Wilson (55 m.), jie puikiai sutarė ir netgi kartu atostogavo Tenerifėje.

Šeimą su dvigubai vyresniu vyru sukūrusi Lucy prisipažino, kad ne visi yra tokie supratingi, kaip jos tėvai.

„Man amžius – tik skaičius, bet Royus ir aš sulaukiame keistų žvilgsnių, ypač, kai viešai pasibučiuojame. Mes į tai nekreipiame dėmesio, tik smagiai pasijuokiame, tačiau tai kartais erzina. Royus vis dar yra tikra vakarėlio siela, mėgsta linksmintis. Savo galvoje jis vis dar 21-erių“, – pasakojo Lucy.

Apie piršlybas išdavė sesuo

Po dvejų metų draugystės, 2015-aisiais Royus pasipiršo Lucy – moteriai, anksčiau niekada nė nesvarsčiusiai susitikinėti su dvigubai vyresniu vyru.

„Buvau vonioje, o Royus pirmame namo aukšte kalbėjo su mano tėčiu. Mano sesuo netyčia nugirdo, kaip jis prašė leidimo mane vesti, ir užbėgusi laiptais, rankoje laikydama šampano taurę, man pranešė, kad kai nulipsiu į apačią, Royus prašys mano rankos. Labai jaudinausi, bet nuėjau pas jį, ir jis, priklaupęs ant vieno kelio, ištarė tuos lemtingus žodžius“, – prisiminė Lucy.

Moteris teigi bijojusi šią džiugią naujieną pranešti savo draugams, tačiau, laimei, visi be galo džiaugėsi ir palaikė Lucy.

„Mudviem pradėjus susitikinėti, buvo daug klausimų, ką aš sau galvoju, bet supažindinus jį su draugais, pastarieji suprato mano pasirinkimą, džiaugėsi mano laime“, – sakė ji.

Pora susituokė 2016-ųjų gegužę. Palyda ir šventės svečiai iš vienos vietos į kitą buvo vežiojami specialiai užsakytu raudonu dviaukščiu autobusu. Taip jaunavedžiai norėjo pagerbti vietą, kurioje juodu susipažino. Dabar, po aukso žiedų sumainymo praėjus metams, jie beviltiškai nori tikros šeimos su vaikais, nors link to vedantis kelias jiems pasitaikė labai duobėtas.

Po kelių mėnesių nesėkmingų bandymų Lucy ir Royus nusprendė atlikti vaisingumo tyrimus. Jie parodė, jog moterį kamuoja policistinis kiaušidžių sindromas, dėl hormonų disbalanso ant kiaušidžių užauginantis cistas.

Gydytojai perspėjo sutuoktinius, kad natūraliai pastoti jiems bus labai sunku, bet, kadangi Royus iš ankstesnės santuokos turi 4 vaikus, pagal galiojančius sveikatos įstatymus porai nemokamai nevaisingumą gydyti bus leidžiamą ribotą kiekį kartų.

Nori susilaukti vaikų

Pagal tam tikrus Anglijos sveikatos įstatymus, vyresnėms nei 40 metų moterims pagalbinį apvaisinimą leidžiama atlikti tik 3 kartus, jei prieš tai pora bent 2 metus bandė pastoti įprastai arba vaisiui užsimegzti nepavyko net po 12 pagalbinio apvaisinimo seansų.

Vis dėlto, jei vienas iš sutuoktinių jau turi vaikų, nuspręsti, kiek kartų galima bandyti dirbtinai apvaisinti moterį ir ar ši galimybė suteikiama, privalo Klinikinių įgaliojimų grupė.

„Man buvo suteikti 2 gydymo seansai „Clomid“ vaisingumą skatinančiais vaistais bei 3 ovuliaciją skatinančios injekcijos, – sakė Lucy. – Kol kas nieko neįvyko, tačiau šiuo metu galime tik laukti ir tikėtis. Prieš sutikdama Royų apie vaikus niekada negalvojau, tačiau labai norėčiau kartu su juo sukurti šeimą. Apsipirkinėdama parduotuvėse matau kūdikiams skirtus drabužėlius, aplink vaikštančias nėščias moteris ir pagalvoju, kodėl mane taip nuskriaudė gyvenimas, ir aš negaliu turėti to, ko taip trokštu?“

Jei Nacionalinės sveikatos apsaugos tarnybos suteiktas apvaisinimo būdas nesuveiks, Lucy ir Royus neturės kitos išeities, kaip tik rinkti aukas privatiems gydymams.

„Mes sunkiai dirbame ir paskaičiavome, kad susitaupyti privalome bent 6000 svarų sterlingų (6652 eurų). Negalima sustoti pusiaukelėje, be to, neaišku, kiek laiko Royus dar bus vaisingas ir kiek laiko užtruks taupymas šiai procedūrai. Vyksta lenktynės su laiku“, – teigė Lucy.

„Pirmą kartą išvydęs Lucy, iškart ją įsimylėjau. Nerimavau, ar turėčiau jos siekti, nes nebuvau įsitikinęs ar jai netrukdys mūsų amžiaus skirtumas, bet nusprendžiau nepasiduoti, ir štai – mes jau vedę. Lucy šeima mane šiltai priėmė, mūsų santykiai artimi. Niekada negalvojau tapsiantis toks laimingas. Ji – nuostabus žmogus, visuomet galvojantis apie kitus. Didžiuojuosi, galėdamas ją vadinti savo žmona“, – pasakojo Royus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.