Garsios atlikėjos laimės lygtį išsprendė lenktynininkas

Dar neseniai ji buvo tik savimi nepatenkinta vieniša motina, o didžiausiu savo trūkumu laikė antsvorį. Buvusiai visų laikų populiariausios pasaulyje merginų muzikos grupės „Spice Girls“ narei Geri Halliwell (45 m.) prireikė ne vienų metų, kad pasijustų daug laimingesnė, negu būdama savo karjeros viršūnėje.

Iš ankstesnių santykių Ch.Horneris turi trimetę dukrą, o G.Halliwell – 11-metę.<br> „ViDA Press“ nuotr.
Iš ankstesnių santykių Ch.Horneris turi trimetę dukrą, o G.Halliwell – 11-metę.<br> „ViDA Press“ nuotr.
44-erių susilaukusi sūnaus G.Halliwell svajoja dar apie vieną vaiką.<br>„ViDA Press“ nuotr.
44-erių susilaukusi sūnaus G.Halliwell svajoja dar apie vieną vaiką.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

„Lietuvos rytas“

Oct 5, 2017, 6:45 PM

Visai kitu žmogumi ji tapo po 40-ies.

„Perkopusi šį amžių suvokiau, jog visą laiką iki tol pati kėliau sau problemas ir stačiausi barjerus. Man reikėjo išmokti save mylėti ir susitaikyti su savo trūkumais.

Tik tuomet, kai padariau deramas išvadas, mano gyvenimas pradėjo keistis ir sutikau žmogų, šalia kurio galiu būti savimi“, – prisipažino britų atlikėja G.Halliwell.

Prieš dvejus metus Geri ištekėjo už „Formulės 1“ lenktynių komandos „Red Bull“ vadovo Christiano Hornerio (43 m.), o šiemet pagimdė sūnų Montague’ą.

Christianas suteikė mylimajai viską, ko Geri taip ilgai ieškojo, – visavertę šeimą.

Pora kartu augina devynių mėnesių sūnų Montague’ą George’ą Hectorą Hornerį. Antrąjį vardą sūnui jie davė artimo šeimos draugo, praėjusiais metais per Kalėdas užgesusio muzikanto George’o Michaelo garbei.

G.Halliwell turi ir 11-metę dukterį Bluebell Madonną, kurios susilaukė su britų žurnalistu ir scenaristu Sacha Gervasi. Šeimoje dažnai svečiuojasi ir Ch.Hornerio duktė Olivia (3 m.).

Kai G.Halliwell paliko „Spice Girls“, jos solinė karjera klostėsi geriau nei kitų muzikos grupės narių.

Jos atliekamos dainos užimdavo pirmąsias populiariausiųjų pozicijas, muzikiniai albumai buvo greitai išperkami, o muzikinių apdovanojimų „Brit Awards“ nominacijos pylėsi viena po kitos.

Bet G.Halliwell nevertino savo nuopelnų – ją persekiojo įkyri idėja: populiari atlikėja turi būti idealių kūno formų.

„Buvau pernelyg reikli savo kūnui. Jį kankinau fiziniais pratimais ir atsisakydavau maisto. O tuomet sulaukiau rezultato – bulimijos, – prisipažino atlikėja. – Labai priklausiau nuo svetimos nuomonės.

Bet po kurio laiko supratau, kad kankinti save anaiptol nėra geriausia išeitis.

Mano duktė Bluebell augo, ir aš norėjau tapti jai geru pavyzdžiu. Dėl jos atsisakiau varginančių treniruočių, užsiėmiau joga ir įveikiau bulimiją.“

Kol nesutiko Christiano, santuoka jai nerūpėjo.

„Aš buvau kapitonė savo laivo, kuris vienišas plaukia pavėjui ir pasroviui toli nuo vyrų pasaulio. Taip, užmegzdavau trumpalaikius romanus, dariau aibes klaidų, iš jų nesimokiau ir nesilioviau ieškoti idealaus princo ant balto žirgo.

Pavargau viena ieškoti atsakymų į visus klausimus, spręsti iškilusias problemas. Bet kai šalia atsirado Christianas, jis prisiėmė dalį atsakomybės už visą mūsų šeimą. Jis leido man pasijusti laisvai“, – sakė G.Halliwell.

Geri ir Christianas susipažino prieš aštuonerius metus per Monake vykusias „Formulės 1“ lenktynes. Nors tuo laiku abu nebuvo laisvi, atlikėjos žodžiais tariant, jau tuomet tarp jų įsižiebė kibirkštis.

Po kelerių metų abu vėl susitiko per labdaros renginį. Po jo ir plykstelėjo jų romanas.

„Mūsų santykių pradžioje Christianui pasakiau, kad nenoriu būti lėktuvo „Santuoka“ keleivė – trokštu tapti antrąja pilote. Ir jis atsakė su jam būdingu humoro jausmu: „Gerai, bet tai nereiškia, jog tu būsi skrydžių dispečerė.“

Šmaikštu, ar ne?“ – prisimena G.Halliwell.

Geri ir Christianas 2015-aisiais atšoko triukšmingas vestuves. Po beveik dvejų metų jų šeima pagausėjo – jie susilaukė mažojo Montague’o. Buvusi „Spice Girls“ narė nesitikėjo, kad galės pastoti būdama 43 metų.

„Aš ir Christianas turime vaikų iš ankstesnių partnerysčių, todėl į bendro vaiko gimimą žvelgėme filosofiškai.

Jeigu tai įvyks, būsime laimingi, jei ne – vadinasi, taip turi būti. Bet kaip smagu turėti mažylį, kuris turi mano ir Christiano dalelę!“ – džiaugėsi atlikėja.

Geri rado nuostabų gyvenimo palydovą, bet jai nedavė ramybės klausimas: ar jis bus toks pat nuostabus tėvas jos dukrai Bluebell?

Ilgainiui paaiškėjo, kad Geri nerimas buvo nepagrįstas. Bluebell vadina Ch.Hornerį tėvu ir dievina savo mažąjį broliuką.

„Didžiuojuosi savo dukterimi, bet niekuomet nepamirštu, kad mama turi būti griežta. Pavyzdžiui, neperku jai mobiliojo telefono, nors visi Bluebell bendraklasiai jį jau turi.

Žinau, kad greitu laiku teks jai nupirkti išmanųjį telefoną, todėl nesakau „ne“, o tik – „kol kas ne“.

Daug vandens nutekėjo nuo to laiko, kai subyrėjo muzikos grupė „Spice Girls“, baigėsi ir solinė G.Halliwell karjera. Ji pabandė jėgas kaip vaikų rašytoja, išleido keletą knygų. Jų personažus nusižiūrėjo iš savo draugių – „Spice Girls“ merginų.

Populiarioji muzikos grupė keletą kartų buvo vėl susibūrusi – jubiliejinių pasirodymų proga, per olimpinių žaidynių uždarymą Londone. Bet, kaip sakoma, du kartus į tą pačią upę neįbrisi.

Dabar G.Halliwell yra pakviesta kaip viena televizijos laidos „The Morning“ vedėjų.

Neseniai ji pristatė dainą „Angels in Chains“, kurią paskyrė savo draugui G.Michaelui.

Be to, G.Halliwell vėl galvoja apie šeimos pagausėjimą: „Mūsų dideliame name tikrai yra vietos dar vienam šeimos nariui.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.