Trynukų mamos nepagailėjo likimas: po vaikų netekties – dar vienas žiaurus smūgis

Britė Sarah Owen (29 m.) vis dar negali atsigauti po patirto šoko. Neseniai ji neteko dviejų iš savo trynukų. Praėjus dešimčiai dienų nelaimingos moters laukė dar viena baisi žinia – kaip įtariama, ištikus širdies smūgiui, anapilin iškeliavo jos brolis, 5 vaikų tėvas Steve‘as Owenas.

 Sarah ir jos šeima negalėjo patikėti, kad per 10 dienų neteko net 3 jiems brangių žmonių.<br> Facebook nuotr.
 Sarah ir jos šeima negalėjo patikėti, kad per 10 dienų neteko net 3 jiems brangių žmonių.<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 13, 2017, 9:54 AM

Pirmoji netektis vienišą mamą užklupo netikėtai. Sarah, supratusi, jog neteko 2 iš 3 savo 5 mėnesių amžiaus kūdikių Noaho ir Charlie‘o, į gatvę išbėgo rankose laikydama savo vienintelį likusį sūnelį Ethaną ir rėkdama „mano mažyliai, mano mažyliai“.

Moters draugai sakė, jog Sarah ir jos šeima negalėjo patikėti, kad per 10 dienų neteko net 3 jiems brangių žmonių.

Steve‘as, kuriam šiuo metu būtų buvę 32-eji, sužinojęs apie sūnėnų mirtį, ilgą laiką negalėjo suprasti, kodėl miegodami mirė būtent šie niekuo dėti mažyliai. Sielvarto apimtas vyras prieš iškeliaudamas į dangų krūtinėje jautė stiprius skausmus.

Steve‘as savo socialinio tinklo „Facebook“ anketoje paviešino mirusių berniukų fotografijas, tikėdamasis surinkti aukų jų laidotuvėms, tačiau nespėjęs suorganizuoti šios ceremonijos vyras savo namuose buvo rastas negyvas.

Ignoravo skausmus

Kaimynų teigimu, jis kurį laiką skundėsi skausmais krūtinės srityje, tačiau pas gydytojus nesilankė, nes buvo užsiėmęs sesers Sarah guodimu, rūpinosi ja ir jos vieninteliu išgyvenusiu vaikeliu.

Šeimos draugė Rachel Jones savo „Facebook“ paskyroje rašė: „Negaliu įsivaizduoti, ką jums teko patirti. Iškart po tragiškos kūdikių mirties Dievas pasiėmė dar vieną artimą sielą.“

Policijos pareigūnai vis dar tiria mažylių Noaho ir Charlie‘o mirtį. Pasaulį berniukai paliko rugsėjo 23 dieną.

„Steve‘as mirė po sūnėnų mirties praėjus tik 10 dienų. Sarah negalėjo tuo patikėti. Ji vis dar šokiruota ir sunkiai atsigauna. Visa šeima nesupranta, kodėl per tokį trumpą laiką juos paliko net 3 mylimi žmonės. Pasirodo, vyrą kankino krūtinės skausmai, tačiau jis juos ignoravo ir nė nebandė kreiptis į medikus, nes rūpinosi berniukų motina“, – teigė kitas šeimos draugas.

Steve‘as buvo ilgametis „Swansa City“ futbolo klubo gerbėjas. Į kiekvienas futbolo varžybas jis vesdavosi ir savo du vyriausius sūnus.

„Šiandien netekau ne tik vyresniojo brolio, bet ir geriausio draugo. Pasaulis nebebus toks pat, kai tavęs nėra šalia, bičiuli. Žinau, jog stebi mane iš viršaus ir liepi suimti save į rankas, tačiau aš kitaip negaliu“, – rašė vyro brolis.

Šiuo metu Sarah, netekusia dviejų savo mažylių, rūpinasi jos motina Jane Owen.

Vis dar tiriama, ar naujagimių mirties priežastis iš tiesų yra staigios kūdikių mirties sindromas.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.