Akibrokštas nuotakai: prieš pat vestuves sužadėtinis ją išdavė baisiausiu būdu

Moteris liko priblokšta sužinojusi, jog iki vestuvių likus tik porai mėnesių, sužadėtinis ją išdavė su geriausia jos drauge.

 Pasak moters, grįžus namo būsimasis vyras bandė atsiprašyti, norėjo apkabinti, tačiau ji jį atstūmė, ir abu miegoti nuėjo nepratarę nė žodžio.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Pasak moters, grįžus namo būsimasis vyras bandė atsiprašyti, norėjo apkabinti, tačiau ji jį atstūmė, ir abu miegoti nuėjo nepratarę nė žodžio.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 24, 2017, 11:04 AM

Sarah Cocker (37 m.), gyvenanti Jorkšyre, Anglijoje, savo mergvakarį šventė su geriausia drauge Nikki Scandling (35 m.). Vėliau moteris savo telefone aptiko sužadėtinio Chriso Heraty‘o (34 m.) rašytą žinutę, kuria jis prisipažino ne kartą bučiavęsis su Nikki.

Sarah atšaukė vestuves, turėjusias įvykti šių metų liepos mėnesį, prarado daug pinigų ir, lyg to dar nebūtų gana, liūdną naujieną apie nebeįvyksiančią šventę turėjo pranešti ir draugams bei šeimos nariams.

Sarah pasakojo, jog ji ir Chrisas kartu buvo daugiau nei 5 metus ir susilaukė net dviejų atžalų, kurioms 2 ir 4 metai.

Po sužadėtuvių praėjus daugiau nei metams, pora intensyviai ruošėsi ir planavo savo didžiąją dieną. Juodu patys sukūrė priesaiką, įsigijo vestuvinius žiedus ir kostiumą, o Sarah negalėjo sulaukti, kada pagaliau galės užsivilkti savo išsvajotą suknelę.

Iki vestuvių likus porai mėnesių, Sarah su draugėmis 3 dienoms išvyko į Benidormą, kur šventė mergvakarį, o po kelių dienų ji vėl buvo namuose. Sulaukęs, kol sužadėtinė grįš namo, Chrisas su savo draugais taip pat nusprendė atšvęsti šį lemtingą gyvenimo žingsnį ir visą dieną linksminosi.

„Naktį jis planavo praleisti pas savo motiną, nes traukiniai dažniau važinėja iki jos namų, nei iki mūsų. Jam išvykus, laiką leidau su vaikais, o atėjus vakarui paguldžiau juos į lovas. Po to aš pati pradėjau jaustis be galo išsekusi, tad maždaug 20.30 val. aš taip pat jau gulėjau lovoje. Kitą rytą žvilgtelėjau į telefoną, tikėdamasi rasti žinutę nuo Chriso, tačiau jokio pranešimo negavau. Nusprendžiau netrukdyti jam ir nesiteirauti, kaip sekėsi bei leisti pamiegoti, – pasakojo Sarah. – Buvo jau 15 val., o aš iš jo jokios žinios nebuvau gavusi jau 24 valandas. Staiga pasijaučiau labai keistai ir supratau, jog kažkas ne taip.“

Išdavystė su geriausia drauge

Moteris susisiekė su Chrisu norėdama pasiteirauti, ar jam viskas gerai. Jis atsakė besijaučiantis itin prastai ir namo grįšiantis po kelių valandų.

Maždaug 17 val. vakaro sužadėtinis įžengė pro duris ir pareiškė pavėlavęs į paskutinį traukinį, todėl nakvojęs pas draugę Rachel.

„Išbėgau iš namų, trenkiau durimis ir nuėjau prie mamos kapo, kad galėčiau viską ramiai apgalvoti. Negalėjau patikėti, kad tarp jo ir Rachel galėjo kažkas įvykti. Juk ji buvo jo draugė. Parašiau Chrisui žinutę ir paklausiau, ar jis man nebuvo ištikimas. Jis teigė, jog tarp jo ir Rachel nieko nebuvo. Vėliau nusiunčiau antrą žinutę, teiraudamasi, ar jo gyvenime buvo kita moteris. Jis atsakė: „Ne, bet aš turiu tau kai ką pasakyti. Aš ir Nikki bučiavomės. Labai atsiprašau, Sarah.“ Mane iškart supykino“, – teigė moteris.

Prirėmus būsimą vyrą prie sienos, jis prisipažino, jog tai įvyko pastarųjų linksmybių mieste metu.

„Mano rankos drebėjo. Chriso siųstas žinutes skaičiau vėl ir vėl. Po 8 savaičių mudu turėjome eiti prie altoriaus, tačiau mano svajonė ištekėti pamažu blėso. To iš jo nesitikėjau. Pasitikėjau Chrisu visu 100 procentų, – sakė ji. – Vėliau pradėjau galvoti apie Nikki. Mergvakario metu ji buvo tokia maloni, nors tuo metu slėpė didžiulę paslaptį. Gerai pagalvojus, ji elgėsi per daug maloniai. Viskas ėmė aiškėti.“

Nepasakė to, ką norėjo išgirsti

Pasak moters, grįžus namo būsimasis vyras bandė atsiprašyti, norėjo apkabinti, tačiau ji jį atstūmė, ir abu miegoti nuėjo nepratarę nė žodžio.

Kitą vakarą, Chrisui grįžus iš darbo, moteris pakvietė į pokalbiui. Ji buvo pasiruošusi atleisti, jei tik jis parodys nuoširdžiai besigailintis tokio savo elgesio, tačiau Chrisas nepasakė to, ką norėjo išgirsti Sarah.

„Jis tik murmėjo „Atsiprašau“. Chrisas teigė mane be galo mylintis, tačiau paklausus, ar jis sugebėtų stovėdamas priešais altorių nuoširdžiai prisiekti amžiną meilę, jis atrodė suglumęs. Pasiteiravus, ar Nikki buvo to verta, jis kurį laiką patylėjo ir atsakė: „Taip, manau.“ Liepiau jam nešdintis lauk. Jis susikrovė daiktus į krepšį ir išėjo, o aš likau viena ir niekaip negalėjau nustoti verkti. Negalėjau patikėti, kad buvau palikta dar prieš žengiant prie altoriaus, o mano būsimas vyras viską iškeitė į kvailą nuotykį, – sakė Sarah. – Kelias kitas dienas jaučiausi išsekusi ir neturėjau apetito, tačiau po kurio laiko manyje kažkas pasikeitė. Susisiekiau su Chriso mama ir seserimi ir papasakojau, ką jis padarė. Kaip ir mane, jas ši žinia be galo pribloškė.“

Apie atšaukiamas vestuves pranešus ir kitiems artimiesiems, atėjo laikas pokalbiui su Nikki.

„Ji tik atsiprašė už savo poelgį ir teigė nežinanti, ką toliau daryti‘, – sakė Sarah.

Kitą dieną Chrisas grįžo susirinkti likusių savo daiktų, o moteris tuo metu atšaukinėjo visus vestuvėms padarytus užsakymus ir prašė grąžinti pinigus. Sarah neteko maždaug 4000 svarų sterlingų (4500 eurų), kurie buvo palikti kaip užstatas šventės vietai rezervuoti, bei dar kelių šimtų svarų sterlingų, jau sumokėtų fotografams ir suknelės nuomos punktui.

„Vis dar tvarkau reikalus su šventine atributika turėjusiais pasirūpinti asmenimis, įmonėmis. Negaliu patikėti, kad nebetekėsiu už vyro, kurį taip beprotiškai mylėjau. Manęs dar laukia medaus mėnuo Barselonoje, į kurį vyksiu kartu su savo pamergėmis, – sakė Sarah. – Chrisas sudaužė man širdį ir sugriovė mūsų nuostabią ateitį. Tačiau džiaugiuosi, jos tai sužinojau dar tada, kuomet mano piršto nepuošė žiedas.“

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.