Įsimylėjusi pora: 19 metų skirtumas trukdo tik aplinkiniams

Pora, tarp kurių amžiaus skirtumas yra 19 metų, prabilo apie žodinius užgauliojimus, kurių juodu sulaukia gatvėje iš gatvėje sutiktų žmonių.

 Įsimylėjėlių draugystei pritaria tiek Stephanie, tiek Andrew tėvai.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Įsimylėjėlių draugystei pritaria tiek Stephanie, tiek Andrew tėvai.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-12-25 20:26, atnaujinta 2017-12-26 23:11

Stephanie Jarvis (24 m.) ir Andrew Birdas (43 m.), gyvenantys Invernese, pirmą kartą vienas kitą sutiko prieš 4 metus. Nuo tos dienos, kai šie du žmonės tapo pora, juos neretai palaiko dukra ir tėvu.

Būtent dėl pastarosios priežasties Stephanie ir Andrew kasdien sulaukia įvairių negražių replikų, pašaipų. Vyras ne kartą buvo vadinamas vaikų išnaudotoju, o mergina – barakuda.

Susipažinę kavinėje, kurioje Stephanie dirbo padavėja, pora šiuo metu laukia, kada galės iškelti vestuves. Abu jie teigia, kad jų santykiai niekuo nesiskiria nuo kitų. Be to, verta paminėti, kad šių įsimylėjėlių draugystei pritaria tiek Stephanie, tiek Andrew tėvai.

„Kai viešoje vietoje vaikštome susikibę už rankų, būname išvadinti įvairiausiais žodžiais. Mes stengiamės į tai nekreipti dėmesio, nes nemaloniau jaučiasi tie, kurie mus taip vadina, kadangi jie suvokia, jog mūsų tokie įžeidinėjimai netrikdo. Svarbiausia man yra tai, jog tam neprieštarauja mano tėvai ir Andrew vaikai. Jei mūsų meilė netrukdo jiems, kodėl turėtų trukdyti kažkokiems nepažįstamiems?“, – sakė Stephanie.

Šalia jo jaučiasi laiminga

Andrew su savo sužadėtine susipažino kai šiai buvo 20 metų. Kavinėje, kurioje dirbo Stephanie, vyras lankydavosi gana dažnai. Įsiliepsnojus meilei, moteris iš atokesnės Oskney Islands gyvenvietės atsikraustė gyventi į Inverneso miestą.

„Nuo mūsų pažinties praėjus mėnesiui, galutinai padėjau tašką savo buvusiuose santykiuose ir buvau pasiruošusi į nuotykius leistis su nauju žmogumi.

Andrew paklausė, ar išdrįsčiau apsigyventi jo gimtajame mieste. Susikroviau daiktus ir nė akimirkos nebenorėjau būti be jo. Kitame mieste palikau savo mamą, tėtį ir brolį.

Po kurio laiko paskambinau mamai ir apie viską papasakojau, taip pat ir apie Andrew. Labai jaudinausi, tačiau privalėjau pasakyti, kad jis už mane gerokai vyresnis, – atskleidė moteris. – Iš pradžių, kadangi mūsų draugystės pradžioje man buvo tik 20 metų, mama nerimavo, tačiau laikui bėgant visi pastebėjo, koks nuostabus žmogus Andrew yra ir kokia laiminga šalia jo esu aš, o tai ir buvo svarbiausia.

Nuo tada, kai prieš 3 metus persikrausčiau į kitą miestą, aš, kaip ir Andrew, tapau tarpmiestinio autobuso vairuotoja, mudu susižadėjome ir pradėjome planuoti didžiąją šventę.“

Palaikė tėvu ir dukra

Nepaisant to, jog merginos šeima pritaria tokioms vedyboms, o būsimo vyro 3 vaikai ją vadina mama, porai vis tiek tenka atsidurti nemalonių komentarų epicentre.

„Ryškiausias prisiminimas, kuomet mudu su Andrew palaikė tėvu ir dukra, buvo kai aš, jis ir jo vaikai lankėmės atrakcionų parke.

Prieš ruošiantis sėsti į vieną iš karuselių, už bilietus atsakingas asmuo paklausė Andrew, kuris laikė krepšius, ar už viską sumokės tėtis. Aš pasakiau, kad ne, tačiau tai su mielu noru padarys mano sužadėtinis.

Bilietais prekiavęs asmuo paraudonavo. Jis susigėdo labiau nei mudu su Andrew, – prisiminė ji. – Mes ir šiandien sulaukiame kreivų žvilgsnių ir nepatogių komentarų, tačiau tai mūsų nebeerzina. Esame laimingi, o tai ir svarbiausia. Visa kita turėtų nerūpėti.“

Pora, susižadėjusi 2013-aisiais metais, šiuo metu planuoja vestuves ir tikisi, jog kada nors patys susilauks vaikų.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.