Mergina pakraupo pamačiusi, kokie jos vaikino santykiai su seserimi

Net pačią tvirčiausią dviejų žmonių sąjungą gali sugriauti kiek netikėtas meilės siekiantis konkurentas.

 Viena moteris atskleidė, jog gana keistas brolio ir sesers ryšys buvo priežastis, kodėl ji nutraukė savo santykius su vaikinu.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Viena moteris atskleidė, jog gana keistas brolio ir sesers ryšys buvo priežastis, kodėl ji nutraukė savo santykius su vaikinu.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 13, 2018, 6:05 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 7:01 PM

Viena moteris atskleidė, jog gana keistas brolio ir sesers ryšys buvo priežastis, kodėl ji nutraukė savo santykius su vaikinu.

Kalbėdama britų portalui „Femail“, Jacinta Coelho (30 m.) sakė, jog užbaigti 4 mėnesius trukusią draugystę su vyru, kurio vardas pakeistas į Jacko, ji turėjo dėl to, jog daugiau nebegalėjo dėl jo meilės varžytis su jo seserimi.

Jacko ir Jacintos pažintis užsimezgė prieš kelerius metus. Juodu susipažino bare, o jau po mėnesio moteris lankėsi vaikino tėvų namuose.

Keista buvo stebėti, kaip Jackas dalina komplimentus savo seseriai, kurią ji pavadino Melinda. Jis gyrė jos plaukus, drabužius, tačiau tada moteris to per daug nesureikšmino.

„Kuo toliau, tuo nenormalesni jų santykiai man atrodė. Kai aš ir Jackas eidavome linksmintis į miestą, 9 kartus iš 10 prie mūsų prisijungdavo ir ji. Atrodė, jog Melinda neturi savų draugų. Net jei aš ir Jackas turėdavome kelias laisvas valandas, kurias norėdavome praleisti tik dviese, kažkokiu keistu būdu į šį paveikslą įsipaišydavo ir ji. Atrodė, jog dėl Jacko dėmesio varžaisi su kažkuo, su kuo tai neturėtų vykti“, – pasakojo Jacinta.

Moteris nusprendė neskubėti teisti žmogaus, kadangi tarp jos ir Jacko įsižiebė liepsnelė ir juodu tapo artimesni. Tačiau šie keisti susitikimai nesibaigė.

Jacinta atskleidė, jog kartą, kai jai ir Jackui sėdint ant sofos ji norėjo prisiglausti prie savo vaikino, pažvelgusi į Melindą ji pamatė, kaip rūsčiai ji į ją žiūri.

Be to, Melinda nuolat kalbėjo apie savo brolį, teigė, jog ji neturi antrosios pusės dėl to, jog nėra geresnio ir jai labiau tinkančio vyro, nei jos pačios brolis.

Jacinta taip pat minėjo, jog nė vienas brolis, sesei pjaustant daržoves, neprieina ir neapkabina jos per liemenį, tačiau Jackas tai darė. Visa tai matė ir jo mergina.

Deja, tai nebuvo paskutinis lašas taurėje.

„Planavome, jog naktį praleisiu su Jacku, todėl nuėjau į jo miegamąjį ir norėjau pasidėti savo daiktus, ir tada pamačiau jo lovoje gulinčią ją – Melindą. Tai buvo paskutinis lašas, perpildęs šią kantrybės taurę. Negalėjau būti viename kambaryje su ja, todėl paklausiau Jacko, ką ji ten veikia. Jis atsakė, jog Melinda kartais slapta ateina į jo lovą. Jai 21-eri, tačiau ji elgėsi kaip dvimetė“, – pasakojo moteris.

Kai Jacinta liepė iškloti visą tiesą apie tai, kas vyksta tarp jo ir sesers, Jackas ėmė ginti savo šeimos narę. Pora nuėjo dar į vieną pasimatymą, tačiau po to juodu pasuko skirtingais keliais.

Iki tol, kol surado savo išrinktąjį ir 2016-aisiais atšoko vestuves, Jacinta turėjo dar keletą nevykusių draugysčių.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.