Bendrapavardžių dainininkių meilės ir vedybų istorijos – susipynusios

Nors Akvilės Kisielienės (28 m.) ir Diletos Meškaitės-Kisielienės (27 m.) nesieja giminystės ryšiai, atlikėjos turi daug bendra. „Queens of Roses“ narės panašiu metu sukūrė šeimas. Akvilės vyras krepšininkas Laimonas Kisielius (33 m.) ir Diletos sutuoktinis antstolis Donatas Kisielius (36 m.) irgi pažįstami, nes šeimos nemažai bendrauja.

 Krepšininkas L.Kisielius su dainininke A.Matukaitė (kairėje) ir antstolis D.Kisielius su atlikėja D.Meškaite. <br> LR archyvo nuotr.
 Krepšininkas L.Kisielius su dainininke A.Matukaitė (kairėje) ir antstolis D.Kisielius su atlikėja D.Meškaite. <br> LR archyvo nuotr.
Krepšininkas L.Kisielius ir dainininkė A.Matukaitė susituokė 2016 metų liepą.<br>Vaida Neblunkanti nuotr.
Krepšininkas L.Kisielius ir dainininkė A.Matukaitė susituokė 2016 metų liepą.<br>Vaida Neblunkanti nuotr.
„Queens of Roses“ narės (iš kairės) Dileta, Indrė ir Akvilė džiaugiasi nauju įvaizdžiu.<br>D.Lauručio ir D.Umbraso nuotr.
„Queens of Roses“ narės (iš kairės) Dileta, Indrė ir Akvilė džiaugiasi nauju įvaizdžiu.<br>D.Lauručio ir D.Umbraso nuotr.
Vilnietis antstolis D.Kisielius mylimąją atlikėją D.Meškaitę vedė 2015 metų liepą.
Vilnietis antstolis D.Kisielius mylimąją atlikėją D.Meškaitę vedė 2015 metų liepą.
Daugiau nuotraukų (4)

„Lietuvos rytas“

2018-05-13 12:26, atnaujinta 2018-05-13 12:30

Poros pasikalba ir apie norą susilaukti vaikų, tad laikui bėgant gali nutikti taip, jog atžalos ateityje galėtų draugauti.

Draugystei išskirtinių sąlygų nereikia – svarbu atsidurti tam tikru laiku tam tikroje vietoje.

Toks pasakymas labiausiai ir tinka A.Kisielienės ir D.Meškaitės-Kisielienės šeimoms – pirmiausia susipažino moterys, prieš penkerius metus susitikusios grupėje „Queens of Roses“.

Po to, kai abi ištekėjo, susidraugavo ir jų vyrai.

Jie iš karto rado bendrų pokalbio temų apie sportą. Klaipėdos „Neptūno“ komandoje žaidžiantis L.Kisielius ūgiu nedaug lenkia bendrapavardį D.Kisielių – krepšininko ūgis siekia 203 centimetrus, o antstolio – 200 centimetrų.

Laimonas profesionalaus krepšininko karjerą pradėjo 2003 metais ir ją tęsia, Donatas krepšinį pažaidžia tik laisvalaikiu. L.Kisielius užima sunkiojo krašto poziciją aikštėje, o D.Kisielius yra rungęsis mėgėjų komandoje kaip vidurio puolėjas, bet dabar antstolis dažniau žaidžia tenisą.

Vyrai sportiški, o žmonos dainingos – didžiausi panašumai, siejantys vilniečių Kisielių šeimas. Nemažai pažįstamų anksčiau įsivaizdavo, kad Akvilė ir Dileta ištekėjusios už brolių. Moterims tokius spėliojimus tekdavo paneigti ir paaiškinti, kad jų vyrai nėra giminės.

Kad įsitikintų, ar tikrai Laimono ir Donato nesieja kraujo ryšys, žmonos tyrinėjo šeimų genealoginius medžius, tačiau bendrų šaknų taip ir nerado.

„Visiems labai įdomu, kad vienoje grupėje dainuoja dvi Kisielienės.

Dileta juokauja sakydama man, kad reikėtų duetą sukurti ir pavadinimas būtų geras“, – apie Kisielienių duetą su šypsena pasakojo Akvilė.

Tačiau grupėje, be Kisielienių, dainuoja ir trečia atlikėja Indrė Juodeikienė (25 m.).

„Nors visos jaunos, bet jau turi vyrus“, – dainininkių šeiminį statusą pabrėžė A.Kisielienė.

Trijulę taip pat sieja vienas bendras bruožas – visos moterys ištekėjusios, tačiau dar neturi atžalų. Jos pasikalba apie vaikus – kas nutiktų, jeigu kartu pradėtų jų lauktis? Tektų nutraukti grupės veiklą?

A.Kisielienė patikino, kad tektų padaryti muzikinę pertrauką ir po kiek laiko grįžti į sceną, nes vaikai tikrai nebūtų kliūtis užsiimti mėgstama veikla.

„Visai smagu būtų, jeigu visos kartu augintume vaikus.

Bet gandrai vaikų taip lengvai neatneša, kaip pageidauji. Niekas nežino, kada ateis tas laikas motinystei, – po metų ar dvejų.

Mes dar gana jaunos, vaikai tikrai nesutrukdytų darbams, nemanau, kad tuomet reikėtų baigti karjerą. Ne išvaizda ar pasikeitusi figūra laiko scenoje, o balsas. Todėl mums problemų dėl pasirodymų neturėtų kilti“, – patikino A.Kisielienė.

Nors Dileta metais jaunesnė už Akvilę, ji ištekėjo pirmiau. Tuo metu Akvilė jau draugavo su Laimonu. O Dileta tada juokavo, kad Akvilė pasekė jos pėdomis ir ištekėjo metais vėliau už bendrapavardžio vyro.

Tad meilės ir vedybų istorijos taip susipynė, kad abi šeimos bendraudamos nesunkiai rado darną ir sutarimą. Pasirodo, ne tik jaunieji Kisieliai mėgsta kartu leisti laiką – vieni kitus pažįsta ir Laimono bei Donato tėvai.

Gal vyresnioji karta suras kokį tolimos giminystės ryšį? O jeigu ir neras, malonu pažinti savo bendrapavardžius.

Nors Laimoną ir Donatą sieja oranžinis kamuolys, susirungti vienoje aikštelėje jiems neteko, nes juodu nėra lygiaverčiai žaidėjai.

Be to, „Neptūno“ žaidėjas neturi laisvalaikio, kad su kuo nors mėtytų kamuolį į krepšį. Laimonas kasdien treniruojasi, varžosi rungtynėse, todėl laisvą laiką skiria poilsiui ir žmonai.

Krepšinio sezono metu Akvilė pusę savaitės praleidžia Klaipėdoje pas vyrą, bet kai laukia repeticijos ir koncertai su grupe, sugrįžta į sostinę. Vasarą koncertai persikels į pajūrį, o vyras tuo metu ilsėsis nuo krepšinio.

Todėl darbai diktuoja pašėlusį šios poros gyvenimo ritmą. Bet jie jau pasvajoja ir apie tėvystę, kuri nori nenori gerokai pakeistų poros kasdienybę.

Bet kol Kisielių poros neturi atžalų, gali apie daug ką svajoti ir ką nori veikti.

„Mane su Dileta daugiausia sieja dainavimas. Bet abi puoselėjame mintį, kad mus tuoj susies ne tik dainavimas. Turime bendrų interesų“, – užsiminė Akvilė, galbūt svarstanti apie bendrą verslą su bendrapavarde.

Dainininkės scenoje nelinkusios pasakoti asmeninio gyvenimo sutapimų, nes joms svarbiau, kad gerbėjai į koncertus eitų dėl dainų.

„Scenoje neprisistatome vardais ir pavardėmis, tam yra grupės pavadinimas, todėl mūsų vyrai klausytojams mažiausiai turėtų rūpėti. Manau, gerbėjams turėtų rūpėti muzika“, – patikino A.Kisielienė.

Akvilė priminė, kad jos su Dileta merginų grupėje atsidūrė ne kaip Kisielienės, bet kaip A.Matukaitė ir D.Meškaitė. Tik vėliau dainininkių gyvenime atsirado daugiau panašumų.

Kaip atlikėjų vyrai vertina jų pasirodymus scenoje? Donatą ir Laimoną Kisielius dažnai galima pamatyti „Queens of Roses“ koncertuose.

„Manau, kiekvienas vyras būtų patenkintas tuo, kad žmona turi mėgstamos veiklos ir daro tai, kuo tiki. Svarbiausia, kad vyrai mato mūsų talentą dainuoti.

Jie didžiuojasi savo žmonomis, kaip ir mes savo vyrais“, – tvirtino A.Kisielienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.