Peržengta riba: moterys pasakė, kokios neištikimybės tikrai neatleistų

Ką galėtumėte atleisti? Erotišką žinutę? Neblaivų bučinį? O galbūt net slaptą romaną? Naujausi Didžiosios Britanijos tyrimų duomenys atskleidžia, jog atvejų, kuomet moterys pateikia skyrybų dokumentus, sumažėjo net 45 procentais. Advokatai mano, jog modernios moterys šiais laikais labiau linkusios nekreipti dėmesio ar atleisti savo į kairę pasukusiems vyrams.

 Advokatai mano, jog modernios moterys šiais laikais labiau linkusios nekreipti dėmesio ar atleisti savo į kairę pasukusiems vyrams.<br> 123rf nuotr.
 Advokatai mano, jog modernios moterys šiais laikais labiau linkusios nekreipti dėmesio ar atleisti savo į kairę pasukusiems vyrams.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 30, 2018, 12:38 PM

Kiekviena dailiosios lyties atstovė turi nusistačiusi tam tikrą ribą, kurią peržengus reiškia, jog santykiams atėjo galas.

Portalui thesun.co.uk keturios Jungtinėje Karalystėje gyvenančios moterys atskleidė savo vyrams nustatytas ribas ir papasakojo, kaip stengiasi susigrąžinti pasitikėjimą savo partneriais.

Antro vienos nakties nuotykio neatleistų

Specialių poreikių vaikų mokytojos asistentė Alice Hill (23 m.) gyvena su partneriu Lee Kidu (23 m.). Juodu augina vienerių metų sūnų Carterį.

„Mudu susitikome prieš 2,5 metų ir nuo tada patyrėme pačių įvairiausių nuotykių. Nuo mūsų pažinties praėjus vos porai savaičių, aš su Lee nusprendžiau išvykti į mėnesio trukmės kelionę po Europą. Grįžus sužinojau, jog laukiuosi. Mums abiem patinka spontaniškumas. Vienos išvykos metu mudu netgi pasidarėme tatuiruotes“, – apie pirmuosius mėnesius kartu pasakojo Alice.

Būtent dėl savo nesuvaldomo charakterio Lee jau spėjo prisidirbti. Kartą jis su draugais išėjo pasilinksminti į miestą. Tuo metu jo partnerė Alice buvo tik kelis mėnesius nėščia ir laiką leido pas Lee mamą. Maždaug 23 val. vakaro mergina nusprendė paskambinti savo vaiko tėčiui ir pasiteirauti, kur jis yra.

„Jam nepakėlus ragelio, paskambinau jo draugui, kuris pasakė, kad su Lee atsisveikino maždaug prieš valandą. Mudu turime bendrą išmanaus laikrodžio paskyrą, todėl nieko nelaukdama ėmiau tikrinti jo žinutes. Staiga aptikau pokalbį tarp jo ir kažkokios merginos“, – teigė ji.

Alice susisiekė su ta mergina ir papasakojo, kad Lee namuose laukia nėščia draugė. Kuomet ta mergina pasakė, jog juodu jau mylėjosi, Alice širdis nusirito į kulnus.

„Kitą rytą susikroviau krepšius ir atsisveikinau su jo tėvais. Esu iš tų žmonių, kurie greitai įsiunta, tačiau kažkaip sugeba išlikti ramūs“, – sakė ji.

Lee atsiprašė savo draugės, dėl tokio savo elgesio kaltino alkoholį ir įtikino Alice, kad tai buvo tikra klaida. Mergina nekalbėjo su juo kelias dienas, tačiau nuolatinis maldavimas ir prašymas atleisti palaužė Alice.

„Jis tik ir kartojo, jog labai gailisi. Galiausiai mudu susitaikėme ir šį įvykį pamiršome. Juo pasitikėti man vis dar sunku, tačiau juk kiekvienas mūsų nusipelno antro šanso. Noriu, kad jis dalyvautų mūsų sūnaus gyvenime. Pirmą kartą jam atleidau, kadangi nenorėjau jo netekti, tačiau jei jis dar kartą pasuktų į kairę, dėl to, ką jau teko iškęsti, skaudėtų dar labiau ir tikrai nemanau, kad jo pasigailėčiau“, – pasakojo Alice.

Erotinės žinutės – riba

Emily Silva (29 m.) ir Jamie Gunningas (33 m.) su vienerių metų sūneliu Brady‘u gyvena Kardife. Pora kartu jau šešerius metus. Juodu susipažino pažinčių puslapyje ir iš pradžių elgėsi labai atsargiai, kadangi ankstesniuose santykiuose tiek Emily, tiek Jamie teko susidurti su neištikimais partneriais.

„Mudu labai atvirai pasikalbėjome, kaip svarbu yra išlikti ištikimiems. Laimei, tokio elgesio netoleravome, – pasakojimą pradėjo Emily. – Kartą Jamie mane pasitiko po darbo. Kartu su manimi buvo ir mano kolegė, kuri, pamačiusi mano draugą, pasakė, jog jis tikrai seksualus. Nesu pavydi, todėl šį komplimentą skyriau sau. Kolegės dėmesys patiko ir Jamie.“

Jis nuolat tai prisimindavo, o po kelių dienų į Emily kreipėsi pati kolegė. Ji parodė moteriai žinutes, kurias jai siuntė Jamie. Jis teiravosi, ar ji tikrai mano, jog jis yra seksualus, ir rašė jai, kad ir ji pati yra graži.

„Pasibjaurėjau Jamie ir tokiu jo elgesiu. Negalėjau patikėti, kad jis taip padarė. Paskambinusi jam tiesiog ėmiau plūsti jį visokiais žodžiais. Kitą rytą pabudau su mintimi, jog tikrai nutrauksiu santykius, tačiau jis mane įtikino, jog jį tikrai sužavėjo ne mano kolegė, o jos komplimentas. Jis teigė, jog tikrai negalvojo su ja kurti santykių. Prireikė kelių savaičių, kad jam atleisčiau, tačiau aš jį mylėjau, todėl nusprendžiau su tuo susitaikyti ir gyventi toliau“, – sakė ji.

Dabar pora, pasak Emily, yra tvirtesnė nei bet kada anksčiau. Moteris teigė vėl išmokusi pasitikėti mylimuoju, tačiau pridūrė, kad jei jis su kuo nors užmegztų fizinius santykius, kelio atleidimo link tikrai nebūtų.

Prireikė metų, kad pamirštų romaną

Statybininkas Chrisas Hardy (49 m.) ir socialinė darbuotoja Lorraine Courtnage (38 m.) šiuo metu yra susižadėję. Juodu augina du vaikus: dukrytę Isabellą (6 m.) ir sūnų Bearą (1 m.).

Chrisas į akį Lorraine krito pačią pirmą pažinties minutę. Tą vakarą grįžusi namo tuo metu 19-metė mergina savo mamai pranešė, jog sutiko vyrą, už kurio ištekės.

„Jau po dvejų metų aš planavau mūsų vestuves. Ignoravau kalbas žmonių, teigusių, jog matė jį su kita mergina. Visa tai neigiau iki tol, kol pati to neišvydau savo akimis. Jie sėdėjo bare, todėl nusprendžiau Chrisui ir jo nepažįstamai draugei nupirkti po gėrimą. Jiems juos įteikusi grįžau namo ir ėmiau krautis savo daiktus. Nuo tos dienos jo nemačiau net 7 mėnesius“, – sakė Lorraine.

Kai kartą ji su Chrisu netikėtai susitiko gatvėje, moteris jam pasakė, jog jei jis nori būti jos gyvenimo dalimi, privalo atskleisti visas to slapto romano detales.

„Reikalavau, kad jis man papasakotų apie tai, kur su ja ėjo, ką darė. Sunku buvo klausyti jį sakant, jog kaip juodu lankėsi ten, kur kartu buvome ir mes“, – tęsė moteris.

Juodu liko draugais, o kad tarp jų vėl įsipliekstų aistros kibirkštėlė, prireikė net septynerių metų. „Pirmąją mūsų atsinaujinusių santykių naktį aš tapau nėščia. Supratau tai kaip ženklą, jog mums lemta būti kartu. Nors gyvename atskirus gyvenimus, esame laimingi. Kartu su vaikais vykstame atostogauti, tačiau taip pat jam leidžiu pailsėti su draugais. Žinau, kad jis nepasikeis, laisvė jam yra reikalinga, tačiau dabar, kuomet auginame vaikus, jis nerizikuos būti neištikimas. Jei taip nutiktų, jei jis dar kartą man sudaužytų širdį, niekada jam to neatleisčiau“, – teigė ji.

Ne daugiau nei bučinys

Alisa Gomez (22 m.) su partneriu Ali Solomonu (23 m.), auginantys 1,5 metukų sūnų Aideną, kartu nuo 2014-ųjų. Jie teigia esantys linksma pora, tačiau tapus tėvais beveik visi jų tikslai tapo orientuoti į šeimą.

„Pernai lapkritį Ali su draugais išėjo pasilinksminti į naktinį klubą. Į miestą jie išeidavo gana dažnai, tai dėl to labai nesijaudinau. Sesuo man atsiuntė žinutę, kurioje teigė, jog socialiniame tinkle matė vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas kitą merginą bučiuojantis Ali“, – sakė Alisa.

Matyti, kaip mylimas žmogus bučiuoja kitą asmenį, yra baisu. Alisa įsiuto ir kitą rytą nusiuntė jam neištikimybės įrodymu tapusį vaizdo įrašą.

„Ali iškart prisipažino ir atsiprašė. Jis labai gėdijosi ir gailėjosi tokio savo elgesio. Vaizdo įraše aiškiai mačiau, kad jis yra gerokai padauginęs alkoholio, tačiau bučinys su kita mergina mane vis tiek labai nuliūdino. Tiesa, mano vidiniai instinktai vis kartojo, kad dėl to kaltas svaiginantis gėrimas. Atleidau Ali, nes taip jis tikrai nesielgdavo. Šiandien apie tai aš nekalbu ir jokiais būdais nebandau jam to priminti“, – tęsė Alisa.

Moteriai jos santykiai su mylimuoju yra svarbesni už kažkokį girtų žmonių bučinį. Ali žino, kad jam nevalia padauginti alkoholio, jis supranta, koks po to tampa.

„Kai jis išeina su draugais, pasitikiu Ali, – sakė ji. – Daugiau taip jis nesielgė. Myliu jį ir žinau, kad jis myli mane, tačiau tada jį buvo užvaldžiusi silpnumo akimirka. Neatleisčiau, jei jis imtų regzti romaną ar susitikinėtų su kitomis moterimis. Čia padėčiau stiprų tašką.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.