Elenos Puidokaitės sutuoktinio dovana – ypatingi bateliai

Elenos Puidokaitės (37 m.) ir Tado Bruzgulio (40 m.) vedybos jau vadinamos svajonių ir metų vestuvėmis. Tokių titulų jos nusipelnė dėl to, kad daugeliui buvo netikėtos – įsimylėjėliai sugebėjo nuslėpti draugystės istoriją ir niekur nepasirodė ją atspindinčių nuotraukų. Ne mažiau pora moka stebinti ir vienas kitą, nes prieš vestuves jaunikis nuotakai padovanojo jos svajonių batelius su meilės rašteliais, o ji jam – sidabro sąsagas su išgraviruotais svarbiais žodžiais.

Prieš savaitę E.Puidokaitė-Atlanta lemtingąjį „taip“ ištarė T.Bruzguliui, kuris daug metų laukė tinkamos progos paprašyti jos rankos.<br>T.Bauro nuotr.
Prieš savaitę E.Puidokaitė-Atlanta lemtingąjį „taip“ ištarė T.Bruzguliui, kuris daug metų laukė tinkamos progos paprašyti jos rankos.<br>T.Bauro nuotr.
Nuotakos batelių padus puošė ranka rašyti jaunikio meilės prisipažinimai.<br>D.Kučio nuotr.
Nuotakos batelių padus puošė ranka rašyti jaunikio meilės prisipažinimai.<br>D.Kučio nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

„Lietuvos rytas“

Jul 23, 2018, 2:16 PM

Praėjusį šeštadienį praūžusios dainininkės, renginių ir televizijos laidų prodiuserės E.Puidokaitės-Bruzgulienės, žinomos Atlantos slapyvardžiu, bei verslininko T.Bruzgulio vestuvės buvo kupinos netikėtumo, nuoširdumo ir romantikos.

Į Vilniaus arkikatedrą nuotaka atvyko pasipuošusi dizainerio Liutauro Salasevičiaus kurtu baltu kelnių kostiumu. Prie jo itin derėjo iš Malaizijos kilusio ir Jungtinėje Karalystėje dirbančio mados kūrėjo Jimmy Choo bateliai – tokių geidžia daugelis moterų.

„Tie bateliai – kiekvienos nuotakos svajonė ir maža paslaptis. Nežinau, iš kur apie juos sužinojo vyras, bet turbūt jis labai nuovokus. Šito jam nesakiau, ir tai buvo jo staigmena man“, – juokdamasi pasakojo E.Puidokaitė-Bruzgulienė.

Nors tai – tik batai, įteikti prieš vestuves jie įgijo kone stebuklingą prasmę. Ši dovana priminė pasaką apie Pelenę, kuri pasimatavo kurpaitę ir ištekėjo už princo. Nors E.Puidokaitė-Bruzgulienė pasakomis seniai netiki, ji neabejojo, kad ištekėjo už išskirtinio vyro, kuris pagalvoja apie tokias smulkmenas, kurios moteriai labai svarbios.

Tačiau Jimmy Choo aukštakulniai slėpė ir romantišką žinią – ant jų padų sutuoktinis užrašė karštus meilės prisipažinimus.

Kairės kojos batelio padą puošė ranka rašyti Tado žodžiai: „Beprotiškai tave myliu ir nekantrauju pamatyti bažnyčioje“, o dešinės – lotyniška frazė: „Būtinuose reikaluose tebūnie vienybė, abejotinuose – laisvė, visuose – meilė.“

Tie užrašai nenusitrynė, nors nuotaka batelius avėjo visą dieną ir su jais šoko per naktį.

„Su Jimmy Choo bateliais būtų galima bėgti maratoną. Nors šventės metu turėjau ir atsarginius batelius, man jų neprireikė. Tuos aukštakulnius avėsiu dar ne kartą, jie tinka prie daugelio kitų rūbų, o manęs laukia labai daug gražių švenčių. Jie – tarsi amžini“, – įsitikinusi E.Puidokaitė-Bruzgulienė.

Prieš vestuves Elena vyrui padovanojo keturlapio dobilo formos sąsagas su rubinais.

Nuotaka norėjo, kad sąsagos puoštų marškinius, kuriuos jis vilkės per vestuves.

„Tose sąsagose išgraviruota keletas slaptų meilės žodelių. Norėjau, kad vyras visada mane jaustų esant šalia ir aksesuaras būtų gražus prisiminimas“, – tikino žinoma moteris. Ji iš vyro akių matė, kad jam ši dovana labai patiko.

„Nežinojome apie vienas kitam renkamas dovanas, bet abu tą pačią akimirką su jomis grįžome namo. Vienas kitą, likus porai dienų iki šventės, ir pasveikinome“, – pasakojo Elena.

Apsikeitę dovanomis jie pajuto atlėgusią įtampą dėl rūpesčių, kurie būna įprasti ruošiantis vestuvėms. Tuomet patikėjo, kad vestuvės praeis puikiai.

Vestuvių nuotaika Elena ir Tadas gyveno ne vien praėjusį savaitgalį, bet ir visą savaitę.

E.Puidokaitė-Bruzgulienė kaip niekada buvo linksma, švytinti – su vyru ji ruošėsi povestuvinei kelionei į Maroką.

Į lagaminą Elena įsidės ir kitą vestuvinio kostiumo, kurio nedėvėjo šventės metu, dalį.

„Ten dar ką nors sugalvosime“, – apie vestuvių puotos pratęsimą Maroke užsiminė nuotaka.

Vestuvių dieną E.Puidokaitė-Bruzgulienė dėvėjo baltą korsetą ir kelnes – šis kostiumas jai buvo labai patogus. Tad nuotakai neprireikė persirengti, tai yra prie korseto segėti dizainerio kurto sijono.

„Manau, jį tikrai panaudosiu“, – prieš ruošdamasi medaus mėnesiui tikino moteris.

Sugrįžusi iš kelionės Elena neketina vestuvinių drabužių metų metus laikyti spintoje. Jeigu atsirastų kita nuotaka, kurią sužavėjo karjerą baigusios dainininkės vestuvių apranga, ji mielai tai parduotų. „Tokių rūbų nereikėtų laikyti uždarytų spintoje, o kostiumas tikrai buvo nuostabus“, – įsitikinusi E.Puidokaitė-Bruzgulienė, pirmąkart žengusi prie altoriaus.

Jos išrinktajam Tadui ši santuoka – taip pat pirmoji.

Elena įsitikinusi, kad jiems ši santuoka yra pirma ir paskutinė. „Tikrai“, – užtikrino praeityje nemažai išbandymų jausmais patyrusi moteris.

„Kai nori ir kai žinai viešumo kainą ir turi patirties, patikėkite, nesunku saugoti savo paslaptis. Todėl puikiai sužaidėme žaidimą, prieš tai niekam apie savo jausmus nepasakoję“, – tvirtino Elena, kurią po vieno koncerto Tadas pirmąkart užkalbino dar prieš 18 metų.

Per tą laiką jie retkarčiais susitikdavo televizijos laidų kūrimo užkulisiuose, bet likimas buvo atkaklus. Tik praėjusių metų vasaros pradžioje daug metų pažinotas vyras jam patikusią moterį pakvietė pavakarieniauti – tą kartą jie daug kalbėjosi apie draugų šeimas, vaikus.

„Ji buvo vieniša, aš – taip pat. Abu žinojome, ko norime iš gyvenimo, tiktai kažkodėl viską atidėliojome ateičiai, – pridūrė Tadas. – Tuomet išvykome kartu pailsėti į Marbelją.“

Aplink – golfo laukai, nuostabus vaizdas, atsiveriantis iš terasos, dvi artimos sielos. Aiškėjo, kad draugiški santykiai virsta kita sąjunga. Sužadėtuvių žiedo ilgai laukti nereikėjo.

„Kai Tadas piršosi, sakė: „Siūlau ne pirmą, bet paskutinį kartą.“ Tai buvo nokautas“, – su šypsena piršlybas prisiminė Elena, auginanti 11 metų dukrą Saulę.

Savo vestuves jie nutarė rengti patys, tačiau daug kuo padėjo draugai iš pramogų pasaulio, kuriuos nuotaka pažįsta nuo tų laikų, kai pati žibėjo scenoje.

„Grįžimui į sceną nesakau „ne“, tačiau viskam savas laikas. Mano darbo specifika dabar kita, o karjeros pradžia buvo labai tinkama, graži, gera. Gana ilgai dainavau, dabar esu arti scenos, nes esu renginių ir televizijos laidų prodiuserė. O mano vyras įkūręs koncertų organizavimo įmonę. Todėl mūsų darbo sritys susipina“, – sėkminga sąjunga ne tik namuose, bet ir darbe džiaugėsi E.Puidokaitė-Bruzgulienė.

Šeimą sukūrusi Elena atvertė naują gyvenimo lapą – nuo liepos 14-osios ji tarsi iš naujo skaičiuoja laiką.

„Esame subrendę žmonės, sulaukėme vienas kito, labai gerai dėl to jaučiamės. Dukra taip pat džiaugiasi mūsų santuoka, nors ir iki tol jau kiek laiko gyvenome trise. Tačiau šis etapas – ir naujo gyvenimo pradžia, kai atvertėme šeimos lapą“, – šypsodamasi patikino moteris.

Paklausta, ar planuoja šeimos pagausėjimą, E.Puidokaitė-Bruz- gulienė nedaugžodžiavo.

Žinoma moteris tikino, kad tai – subtili tema: vaikų atėjimas į šį pasaulį priklauso ne tiktai nuo dviejų žmonių, bet taip pat nuo aukštesnių visatos jėgų.

„Mūsų šeimos sukūrimas pasako viską, o kas bus po to, matysime“, – santūriai pokalbį baigė E.Puidokaitė-Bruzgulienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.