Žiaurus patėvis iš merginos atėmė ir nekaltybę, ir kūdikį

Ji pagimdė savo patėvio kūdikį būdama vos 13-os. Nepaisant daugelį metų trukusio kraupaus išnaudojimo, tas pats patėvis moterį lydėjo ir prie altoriaus.

 Patėvio persekiojimas prasidėjo, kai mergaitė buvo vos septynerių.<br> "123rf.com" asociatyvioji nuotr.
 Patėvio persekiojimas prasidėjo, kai mergaitė buvo vos septynerių.<br> "123rf.com" asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 18, 2018, 7:37 PM

Portale „The Sun“ rašoma, jog Rebecca Fannin (38 m.) patėvis Bennie'is Blevinsas (64 m.) pradėjo persekioti šiai sulaukus septynerių. Nuo tada net 11 metų ji buvo lytiškai išnaudojama 3 kartus per savaitę.

1994-aisiais mergaitė pastojo. Patėvis liepė pasirašyti įvaikinimo dokumentus ir taip kūdikis teisiškai tapo jo bei Rebeccos motinos vaiku. Mergaitė buvo priversta miegoti su patėviu iki pat tol, kol sulaukė 18-os ir ištekėjo.

Gegužės mėnesį patėvis buvo nuteistas 10 metų kalėti, tad ilgai kentėjusi moteris pagaliau prabilo.

Prievarta ir atimtas kūdikis

„Nepamenu kada nors turėjusi nekaltybę. Daugybė mano vaikystės prisiminimų yra apie to vyro mėginimą su manimi pasimylėti. Bennie'is liepdavo žaisti slėpynes. Tada pasislėpdavo kartu su manimi ir išnaudodavo tai kaip progą čiupinėtis. Jis išnaudojo mane kada tik galėdavo, vos tik likdavome vieni“, – atviravo drąsi moteris.

Ji buvo vos aštuonerių, kai patėvis liepė eiti su juo parnešti vandens ir pirmą kartą išprievartavo.

„Pamenu, kaip po to apsivėmiau. O jis pasakė: „Štai kam nuo šiol turėtum būti naudojama.“ Jis buvo teisus. Buvo vienas televizijos šou, kurio melodiją išgirdusi aš jau žinodavau, kad jis manęs ateis. Išnaudodavo mane maždaug tris kartus per savaitę“, – pripažino ji.

Rebecca pastojo sulaukusi 13 metų. Tuo metu dar nelabai susigaudė, koks turėtų būti menstruacijų ciklas. Tačiau penktą nėštumo mėnesį jos brolis paklausė, ar laukiasi. Tada mergina persigando.

„Pasakiau mamai, kad esu nėščia, o ji pamanė, kad laukiuosi nuo savo vaikino. Bet su juo aš dar nesimylėjau, man tebuvo 13. Maniau, gimus kūdikiui matysiu jame Bennie'į. Tačiau kai laikiau jį rankose, vaikutis buvo 100 proc. mano. Iš karto jį įsimylėjau.

Bennie'is privertė mane pasirašyti įvaikinimo dokumentus, kad jis su motina galėtų vaikutį auginti kaip savą. Nors vienuose namuose su jais gyvenau iki 18-os, jie niekada neleido man palaikyti kūdikio, neleido juo rūpintis. Bennie'is visada sakė, kad nebūčiau gera mama“, – prisiminė moteris.

Apkartino net vestuves

Po poros metų, nebeištverdama nesiliaujančios prievartos, mergina ėmė vartoti kokainą. Jos gyvenimas pasikeitė tik sutikus dabartinį vyrą Wesą Fanniną. Jie susipažino, kai merginai suėjo 18 metų, ir susituokė vos po 3 savaičių.

Tačiau beširdis patėvis apkartino ir vestuvių dieną. Nepaisant šleikštulį keliančių santykių, jis nusprendė pats palydėti Rebeccą prie altoriaus.

„Turėjome patenkinti lūkesčius. Nors visa širdimi jo nekenčiau, einant altoriaus link man palengvėjo. Nemoku net apibūdinti to jausmo. Žinojau, kad daugiau jis manęs nenuskriaus.

Po vestuvių vieną sykį jis dar bandė mane išprievartauti, bet pasakiau, kad nužudysiu jį, jeigu vėl mane palies. Per ilgai jis laikė sąstingyje mano sielą“, – sakė moteris.

10 metų – per mažai

Apie siaubingą patirtį moteris savo vyrui atsivėrė tik pradėjusi lauktis jų sūnaus, kuriam dabar jau 18 metų. O pagimdžiusi dukrą, kuriai dabar 15 metų, su pirmine šeima nutraukė visus ryšius.

Tačiau iki 30-ies Rebecca kankinosi dėl patirtos prievartos, jai buvo sunku dirbti, nuolat jautė įtampą. Galiausiai, 2015 metais, apie patėvį ji pranešė policijai. DNR testas parodė, jog berniukas, kurį Blevinsai užaugino kaip Rebeccos brolį, iš tiesų jos biologinis sūnus.

Patėviui buvo pateikti kaltinimai dėl išprievartavimo, tačiau jis sutarė dėl mažesnės bausmės ir pripažino incestą bei prievartinius ryšius, aukai neturint galimybės ištrūkti.

Gegužę jis buvo nuteistas 10 metų kalėti. Bausmė Rebeccai, kuri net tris kartus mėgino atimti sau gyvybę, pasirodė nepakankama.

„Bet pagaliau galėjau pirmą sykį jam pasakyti, kaip jis sugriovė man gyvenimą. Pasijutau išlaisvinta. Tuo metu mano mamą ištiko infarktas, taigi rūpinausi ja. Tikrai norėjau, kad jį nuteistų už išprievartavimą, tačiau jis pasirašė susitarimą. Kai pagalvoju apie siaubingą jo nusikaltimą, manau, teisingumas dar nėra įgyvendintas.

Jis pavogė mano vaikytę. Atėmė iš manęs sūnų. Dabar jau turiu anūkų, kurių nesu net mačiusi. Vos dešimt metų bausmės tikrai nėra gana.

Tačiau stengiuosi gyventi toliau. Neseniai atsikračiau 90 kg svorio. Viena iš priežasčių, kodėl nutariau eiti iki galo ir teistis, buvo mano vaikai. Norėjau, kad jie matytų mane stiprią. Norėjau, kad jie žinotų, jog kaunuosi už save ir niekada nepasiduosiu. Žinau, kad šeima manimi didžiuojasi“, – pasakojimą baigė Rebecca.

Parengė Joana Gimberytė-Juronė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.