Vyras neužleido vietos nėščiai moteriai – jos poelgis sukėlė audrą

Užleisti vietą perpildytame viešajame transporte besilaukiančiai moteriai daugelis laiko pagirtinu poelgiu. Tačiau būsimoji mama Brydie Lee-Kennedy, Londone gyvenanti Australijos televizijos scenaristė, pateko į nemalonią padėtį, kai keleivis, su kuriuo jai tenka dažnai susidurti viešajame transporte, atsisakė patraukti savo krepšį, kad ji galėtų atsisėsti.

 Aštuntą mėnesį besilaukianti moteris ėmė ir tiesiog atsisėdo ant vyriškio rankos bei krepšio.<br> Twitter nuotr.
 Aštuntą mėnesį besilaukianti moteris ėmė ir tiesiog atsisėdo ant vyriškio rankos bei krepšio.<br> Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-16 14:21

Aštuntą mėnesį besilaukianti moteris teigė, kad ji ėmė ir tiesiog atsisėdo ant vyriškio rankos bei krepšio, kai šis atsisakė atlaisvinti vietą.

Brydie situaciją prilygino filmui „Bado žaidynės“: „Įdomu, ką reiškia gyventi ten, kur viešajame transporte jaučiasi mažiau „Bado žaidynių“ nuotaikos?“

Lee-Kennedy žinutė Twitteryje sulaukė daugiau nei 170 tūkstančių „patiktukų“ bei paskatino ir daugelį kitų besilaukiančių moterų pasidalinti savo pasakojimais apie sunkumus, su kuriais jos susiduria viešajame transporte.

„Kai laukiausi septintą mėnesį, vienas vaikinukas tiesiog prašvilpė pro mane, kad užimtų paskutinę laisvą vietą. Po to keturias stoteles važiaviau ir prisidengdama visokiomis dingstimis vadinau jį mėšliumi. Jis paklausė „Ar tu taip kalbėsi ir su savo vaiku?“ Aš atsakiau „Ne, kadangi jis nebus toks mėšlius kaip tu“, – rašė viena moteris.

Kita moteris antrino: „Būdama nėščia, paklausiau plačiai prasižergusio vyriškio, ar negalėčiau atsisėsti šalia. Jis mostelėjo į savo pražergtas kojas ir atsakė „Ne“. Pasakė taip tarsi „Labai gaila, bet šios vietos reikia mano sėklidėms““.

Trečioji pasidalino: „Aštuntą mėnesį besilaukdama, pasakiau vyriškiui, kad gimdysiu virš jo batų, jei jis neužleis man vietos autobuse. Ir pridūriau, kad gerai padarysiu“.

Ketvirtoji neatsiliko: „Būdama ketvirtą mėnesį nėščia, pasijutau prastai ir paklausiau traukinyje sėdėjusio vyro, ar šis negalėtų užleisti vietos. Jis atsakė „Na, nori lygybės – tai ir stovėk“. Aš apvėmiau jį, jo laikraštį ir nešiojamojo kompiuterio krepšį. Jo veide atsispindėjęs šokas kėlė pasitenkinimą“.

Dar viena atviravo: „Kartą, kai laukiausi aštuntą mėnesį, važiuojant prisigrūdusiame metro traukinio vagone, vyriškis paprašė manęs užleisti vietą, kad galėtų atsisėsti šalia savo draugo. Spėju, kad mano ilgas piktas žvilgsnis jam iki šiol kelia košmarus, o mano rinktiniai žodeliai aidi jo ausyse...“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.